Zsa Zsa Gabor i njen suprug pušteni kući iz bolnice uoči njenog rođendana

KLJUČNI PODACI
  • Gabor, koja se borila s gangrenom te infekcijom pluća koja je nastala kao posljedica nedavne djelomične amputacije njene noge, u nedjelju će proslaviti svoj 94. rođendan
  • Osim nje je u bolnici bio i njen suprug, jer se onesvijestio u dizalu
Piše: I.M.
subota, 5.2.2011. 08:16
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zsa Zsa Gabor i njen suprug pušteni kući iz bolnice uoči njenog rođendana

Foto: JLP

ZSA ZSA GABOR i njen deveti po redu suprug Frederic von Anhalt, pušteni su kući iz losanđeleške bolnice uoči njenog rođendana. Gabor, koja se borila s gangrenom te infekcijom pluća koja je nastala kao posljedica nedavne djelomične amputacije njene noge, u nedjelju će proslaviti svoj 94. rođendan.

Gabor je, podsjetimo, u utorak ponovno hospitalizirana jer je došlo do infekcije noge koju su joj djelomično morali amputirati te su joj se krv i voda nakupljali u plućima. Dan kasnije hospitaliziran je i Frederic von Anhalt, koji se onesvijestio u dizalu bolnice. To je bila posljedica stresa i emotivno teškog razdoblja kroz koje prolazi zbog teškog zdravstvenog stanja supruge.

Podsjetimo, bivša seks bomba koja je obilježila pedesete i šezdesete godine prošlog stoljeća, 2002. godine je doživjela tešku prometnu nesreću nakon koje je ostala djelomično paralizirana. 17. srpnja prošle godine Zsa Zsa je slomila kuk prilikom pada s kreveta pri pokušaju da sjedne u invalidska kolica. Ona nisu bila zakočena pa su se pomaknula. Teško ozlijeđena Zsa Zsa u bolnici je podvrgnuta operaciji ugradnje umjetnog kuka. Operacija zamjene kuka nije prošla najbolje - uslijedile su brojne komplikacije.