Zvijezda "Malcolma" Frankie Muniz zaprosio djevojku zbog koje si je prislonio pištolj na glavu

KLJUČNI PODACI
  • Do prosidbe je došlo prošlog petka u njegovom domu u Scottsdaleu, a sretnu vijest par je s prijateljima podijelio putem Twittera
  • Vjenčanje bi se trebalo održati za šest mjeseci, a prisustvovati bi mu trebale brojne svjetske zvijezde
Piše: I.M.
utorak, 25.10.2011. 08:11
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zvijezda "Malcolma" Frankie Muniz zaprosio djevojku zbog koje si je prislonio pištolj na glavu

Foto: JLP

ZVIJEZDA serije "Malcolm u sredini" Frankie Muniz zaprosio je svoju osam godina stariju djevojku Elyciju Marie Turnbow, s kojom je u vezi posljednje četiri godine. Do prosidbe je došlo prošlog petka u njegovom domu u Scottsdaleu, a sretnu vijest par je s prijateljima podijelio putem Twittera. Vjenčanje bi se trebalo održati za šest mjeseci, a prisustvovati bi mu trebale brojne svjetske zvijezde.

Početkom godine par je medijske stupce punio žestokom svađom zbog koje je intervenirala i policija. Elycia je tom prilikom policiji prijavila da ju je Frankie napao, a potom si prislonio pištolj na glavu te se htio ubiti. Policija je u Munizovom domu zaista pronašla napunjeni pištolj, ali on tvrdi da nije prijetio samoubojstvom. U vezi ovog slučaja nije podnesena nikakva službena prijava. Mediji su u to vrijeme objavili i snimku Munizovog poziva službi 911: "Moja djevojka je pijana i poludjela je. Razbacuje stvari po mojoj kući. Doslovno baca lampe i udara me u lice, a ja ne znam što da učinim. Izgubit ću kontrolu. Ne želim da od ovog ispadne veliki problem. Ne želim nikakve optužbe, samo želim da prestane bacati stvari".