Zvijezde kreirale neobične grudnjake u dobrotvorne svrhe

Piše:
subota, 5.4.2003. 11:05
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Zvijezde kreirale neobične grudnjake u dobrotvorne svrhe HOLLYWOODSKE glumice i slavne manekenke sigurno će sakupiti prilično novaca za Fond borbe protiv raka dojke koji je osnovala supruga Davida Duchovnya flumica Tea Leoni.

Među pedesetak zanimljivih modela posebno se ističe onaj Bette Midler u obliku suncokreta opremljen baterijama koje pokreću pčele na njemu.

Supruga Brada Pitta nije željela zaboraviti na svog partnera pa njen grudnjak stišće kopija njegove desne ruke s originalnim ručnim satom.

Kreacija Brooke Shields u stilu Uskrsa ukrašena je malim pilićima, dok je Cindy Crawford svoju ukrasila vlastitim potpisom.

Melanie Griffit iskazala se antiratnom porukom, a Lucy Lui prozirnim seksi primjerkom koji bi njeni obožavatelji rado vidjeli na njoj.

Čast muškaraca za ovu priliku branili su Rod Stewart s grudnjakom posvećenom njegovom omiljenom nogometnom klubu "Celtic" i George Hamilton sa sloganom "Samo za tvoje oči".

Tea Leoni uz pomoć supruga kreirala je teški model od antiknih novčića, a sve modele možete pogledati spremne za aukciju na www.sothebys.com.