Novi Qashqai mogao bi ovako izgledati

Novi Qashqai mogao bi ovako izgledati

Već neko vrijeme internetom kruže glasine kako će Nissan redizajnirati svoj najprodavaniji crossover na europskom tržištu, Nissan Qashqai. Postrojenje u Velikoj Britaniji navodno se već priprema za proizvodnju novog modela koja bi trebala započeti u prosincu ove godine.

Iako je malo toga poznato o nadolazećem modelu, nedavno se pojavila kompjutorska simulacija koja vjerno pokazuje kako bi model mogao izgledati. Čini se kako se radi o dobrom predviđanju jer automobil na slici koristi Nissanov najnoviji dizajnerski izričaj, a u usporedbi s aktualnim Qashqaijem izgleda modernije i ljepše. Stylng upotpunjavaju LED dnevna svjetla ugrađena u prednji odbojnik i klinasto dizajnirana glavna svjetla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako će biti zanimljivo otkriti koji će sve motori pogoniti novi Qashqai budući da bi osnovni modeli mogli biti vrlo pristupačni, no zato bi bili trebali opremljeni poprilično rastrošnim 1.5-litrenim benzinskim i dizelskim jedinicama. Nissan bi također mogao zamijeniti 1.6-litreni agregat 1.2-litrenom, 3-cilindričnom jedinicom potpomognutom kompresorom kakva se nalazi u Nissan Micri.

Slika preuzeta s portala autoevolution.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara