Polaris RZR 4 800 idealan za off road zabavu

Polaris RZR 4 800 idealan za off road zabavu

Ljeto je pred vratima, a ima li bolje zabave od vožnje s prijateljima po divljem terenu, po mogućnosti u vozilu kakvo je Polaris RZR 4 800? Ovaj terenac pogoni 4-taktni, 2-cilindrični motor od 50 KS koji razvija sasvim dovoljno okretnog momenta za snažna ubrzanja i precizna skretanja, čak i kada sa sobom povedete još tri osobe i mnoštvo opreme.

###

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od njegovih najboljih karakteristika posebni je pogon na sve kotače koji se automatski uključuje po potrebi, a funkcionira izvrsno na mokrim i suhim, ali rahlim površinama. Prenošenje opreme nije nikakav problem jer je Polaris opremljen prtljažnikom koji podnosi teret od 135 kg, a tu su i manji pretinci za uvijek potrebne sitnice.

Polaris RZR 4 800 dostupan je i u posebnom izdanju koje kupcima nudi aluminijske Black Crusher kotače, trobojna sjedala i posebnu kombinaciju boja karoserije. Lock&Ride paket opreme također može uvelike proširiti funkcionalnost vozila. Cijena osnovnog modela kreće se oko 11.000 eura dok je za posebno izdanje potrebno izdvojiti 16.000 eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara