Damir Markovina vozi Audi A3

Damir Markovina vozi Audi A3

DAMIR Markovina, poznatiji kao Luka iz serije "Villa Maria", nositelj je titule najbolje odjevenog glumca, a sljedećih godinu dana vozit će Audi A3.

Markovina se na ovaj način pridružio brojnim pripadnicima estrade koji u posljednje vrijeme sve češće bivaju na meti naših zastupnika. Tvrtka P.Z. Auto je za svog promotora odabrala Damira jer se, kako je ustvrdio Vladimir Lipovac, direktor marke Audi u tvrtki P.Z. Auto, osvajanjem Hrvatskog modnog oskara dokazao da ima stila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damir Markovina bio je vidno raspoložen prilikom uručenja automobila, organiziranog u Khala lounge baru, jednom od elitnijih zagrebačkih mjesta za izlaske. Audi je odabrao jer vozače tih automobila smatra osobama od ukusa koje preferiraju minimalističku estetiku vrhunskog dizajna i napredne tehnike. Jedna od njegovih zanimljivijih izjava bila je inspirirana zbirkom pripovjedaka A. Tomića "Zaboravio sam gdje sam parkirao", u kojoj je primijetio kako sada ima smisla pitati se: "Auuuu, di mi je auto?", jer od danas - Audi mu je auto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara