Novi prodajno - servisni centar u Zaboku

Novi prodajno - servisni centar u Zaboku

NOVI prodajno-servisni centar Auto Peba, otvorio je vrata na adresi prilaz dr. Franje Tuđmana 3a u Zaboku.

Centar se nalazi na površini od 5.000 m2 zatvorenog i otvorenog prostora u kojem je zaposleno 11 osoba. U sklopu više od 2.000 četvornih metara zatvorenog prostora, nalaze se salon osobnih i lakih gospodarskih vozila, prodavaonica rezervnih dijelova i dodatne opreme, brzi Chrono servis, ovlašteni servis, limarska i lakirerska radionica, te praonica automobila.

Za taj poslovni pothvat, zaslužan je poduzetnik Petar Babić, koji je rekao: “Ovim događajem slavimo 15 godina poslovanja tvrtke Auto Peba koja je otvorena 1992. godine, a prije tri godine otvorili smo prodajno-servisni centar u Svetoj Nedelji što je dokaz stalnog napretka i postojanosti tvrtke. Cilj nam je pružiti kompletnu i vrhunsku uslugu, što znači od autosalona, preko servisa, do lakirnice, limarije i praonice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu otvaranja jednog od najmodernijih prodajno-servisnih centara u ovom dijelu Hrvatske, predstavljena je kompletna gama Citroenovih vozila, te nedavno lansiran C4 Picasso s 5 sjedala.

Svečanom otvaranju Auto Peba prisustvovao je gradonačelnik grada Zaboka, g. Ivan Hanžek, predsjednica skupštine Krapinsko-Zagorske županije, gđa Sonja Borovčak, djelatnici tvrtke Citroën Hrvatska, brojni uzvanici, a svečanost su dodatno uveličali Tamburaši.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara