Odjednom svi žele imati seksi trbuh kao Lady Gaga - njen trener otkrio tajnu

Odjednom svi žele imati seksi trbuh kao Lady Gaga - njen trener otkrio tajnu

Foto: Instagram/Getty

SEKSI trbuh Lady Gage? Nakon svih onih medijskih napada kada ju je virtualna rulja doslovno razapela u medijima po završetku američkog Super Bowla kada je, zamislite, pokazala tanku liniju naslaga na svom trbuhu, ali je svima njima dobrano začepila usta u svom dobro poznatom stilu. I ništa to ne bi bilo neobično da upravo ovih dana "pomahnitala rulja" nije poželjela doznati na koji način postiže tako seksi trbuh.  

A sve se to dogodilo nakon što je njen treneri Hayley Pasternak objavio sliku Lady Gaginog (stvarno seksi) trbuha što je časopis Health odmah iskoristio da im trener oda njenu tajnu. 

"Ona zaista dosta vježba, njoj treba velika snaga za njene nastupe, ali i ona je dokaz da bez pravilne prehrane nećete moći postići ono što želite. Posebno ne ako želite imati čvrst i ravan trbuh, bez imalo naslaga, jer čak i da vježbate u nedogled, da svoje trbušne mišiće jačate do iznemoglosti oni se tako isticati ako će ih pokrivati - naslage. Dakle, i njena trenerica baš kao i svi treneri i stručnjaci svijeta ističu isto - prehrana i vježba moraju se nadopunjavati, a ne raditi jedan protiv drugoga.", izjavio je u tom tonu trener Pasternak te odao i kojim vježbama Lady Gaga posebno tretira upravo trbušne mišiće.   

 

@ladygaga abs on fire #tbt

A post shared by Harley Pasternak (@harleypasternak) on

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su vježbe koje su sastavni dio svakog njenog treninga, a ponekad odradi samo njih - u više ponavljanja i više serija.  

1. Pike plank

 
2. Dolphin Extension  

 

Dolphin bench extension. Great for lower back and glutes #bodyresetdiet

A post shared by Harley Pasternak (@harleypasternak) on

3. Russian Twist

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara