NAJLJEPSI LJUBAVNI STIHOVI... (Tema) stranica 579
|
topic locked |
 |
 |
 |
 |

|
|
|
|
vallnea. Diskutant #689960

Broj postova: 2265
|
Vratila se želja potrčati nekome u susret... nasmiješena okupana kišnim kapima, otkopčanog dugmeta , koji otkriva bjelinu grudi mojih... Da si danas bio tu... Odbacila bi tijesne cipele, nasred puta ostavila ozbiljne dijelove sebe... potrčala u ritmu nebeskog tutnja u tvoje rastvorene ruke... Da si danas bio tu... Bila bi glasnik što tijelom izgovara; nemoj zadržati velike kapi neka lagano klize niz moje lice, da osjetim kako se meškolje na mojim usnama kad ih dodiruješ. Da si danas bio tu... One zablistaju između crte, što spaja pola po pola, pola mog pola tvoga cijelova. Znaš moguče je...kapi nisu slane tek sada doznajem...nebo ne plače, to oblaci sa sebe staro ruho svlače... Da si danas bio tu.. Sjeli bi pod krošnju staroga kestena, igrajuči čudnu igru starog kosa, igru kojim se dodiruju dva žuta kljuna. Da si danas bio tu... Mogao bi vidjeti, osmijeh se razlio mojim licem... ne zbog kiše , ne zbog rascvalog neba... Da si danas bio tu... ...šapatom bi na tvoje usne spustila koliko te neizmjerno trebam !!!!
...ali ti nisi bio Danas tu...
|
|
vrh |
 |
 |
|
anais_anaiss Diskutant #610238

Broj postova: 1311
|
Ti uvijek u meni ...
Ti uvijek u meni ... kao otkucaj ... TI .. kao dah i disanje... Ti .. kao drhtaj ... kao osmijeh ... kao suza ... mislima mi gospodaris ... krvotokom kao radost teces ... razlivas se venama ... kao val talasas .. u zjenicama mi zasjas ... dises ispod koze moje mojim porama .. utisnut dodirom u moje dlanove .. moje savrseno jedinstvo ... od sebe te odvojiti ne mogu .... glas ti lezi tu na mom jastuku ... rastapam se u toj iskri tvog toplog pogleda ... i tonem u svakom poljubcu i osmijehu ... Ti uvijek u meni ... Ti moj najljepsi san jedina zelja ... Ti .. moj prvi dah svitanja ... moj prvi osmijeh topline i iskra srece u ocima ...
AnaisAnais
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
|
|

|
Nebom sam te okupao i bisere svoga srca stavio oko vrata , pa snom jutaranje rose u miris legao , jer kad snivas , mojim pogledom postajes zvjezdani dah , a u mojim njedrima okus meda .
Milo si moje bice i otkako u mom osmjehu spavas , ja te mjesecevim poljupcima dojim , svakom tvojom misli cvjetam , a nad bijelim celom , udahnjujem ljubav i u dusu stavljam .
Koliko li te samo snenu tako volim , da se u sam san pretvaram i dubinom uzdaha tobom drhtim , po cijelu noc u tebi treperim , njezno ceznjom uznosim i proplancima bezbriznosti pokrivam .
Tiha si i ja te takvu vodim , poput lista sto jezerom plovi , tiho se i u tebi ljubim , kad sa kapima kise preselis u sapat , tihom , ja te strastveno volim , dok svoje snove prostires u meni ...
|
|
vrh |

|
 |
|
_Marvellous_ Diskutant #611241

Broj postova: 503
|
....TEBI , LJUBAVI MOJA JEDINA .....
Namjeravam , o tebi nekoliko rijeci napisati jedina moja ljubavi ....
Sretan sam , jer si moja , u rijecima jedina i ljubav u pjesmi ... u tisini i gubljenju glasa dok promatram nebo iznad ravnice .... Uvijek si ziva slika dodira sto ima odgovor svakoj mojoj sutnji ... moj smisao kad zaustim ili urlik u bespucu slomljenih emocija ....
Svatko ima pjesmu i svatko ima rijeci , a ja tebe , ljubav jedinu .... Onaj prvi koji ima pravo u ocima vidjeti svjetlo nema tu velicinu ... kao ja , kad me obasipa moja ljubav jedina , jedina moja ljubavi .... Rijec po rijec umivas pjesmu s mirisima svog zanosnog osmjeha ... i rukopisom ljubavi pretvaras ih u slatke bukete predivnih latica ....
Prostires se sa skripom prvog prosinackog snijega , ljubavi moja .... Skupljas sve zvukove sto se stoljecima skrivaju u starim sumama ... i ljekovita si jer donosis maglovitim jutrima neuhvatljivi sjaj rijeke .... Budis sapatom proljeca lastavice dok njihova krila drhte u zavjetrini ... a pospanost vlati pokrivas , svaku posebno , svojim plavim zjenicama ....
Ljubavi moja jedina , izmirujes me u snovima gdje daljine ne postoje .... U vjetru sto mojom dusom struji olujna si snaga i vladar svim morima .... pomices u meni kamene otoke i u njihove se uvale zalijeces uzdasima ....
Kad zakoracim u nepregledne dubine hladnog i beskonacnog svemira .... ti me docekujes ljubavi moja jedina i u tebi jedinoj prepoznajem zvijezde .... Zato me povedi do kraja jedina moja ljubavi i istisni komadice straha .... Izvuci mjesecinu i samo s tom srebrnom zavjesom moje tijelo podari .... privuci me i svjetlucavim poljupcima razmnozi , podigni i nebu prinesi ....
Ostavi tako ovjencanog , kraj jezera i na obali rijeke , na vrhu planine ... uz polja i boji suncokreta , na kapi vjecne misli i u tvom srcu koje volim .... Poslusaj ljubavi moja jedina , poslusaj koliko sam sretan sto te imam .... Cijelog si me u svoj divni vijenac ljubavi isplela , cijelu te u sebi imam ... kao dah bijelog jorgovana u meni postojis i mirises , jedina moja ljubavi ....
Moje te usne prije spavanja k sebi zovu i na tvoje grudi s tobom lijezu .... ljubavi moja jedina , poslusaj koliko sam sretan sto me zauvijek volis ....
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Cameron.Cox Diskutant #693645

Broj postova: 1338
|
Isuse moj,loše mi je više od ovih ljubavi....
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
|
|

|
...Miris poljubaca...
Kakvu samo nježnost rasprostireš pod mojim tijelom... dok se kao slatka silueta natapaš mirisom moga znoja... čas narančasto vruća, čas plava i smirena, uzimaš me... i namjenjuješ mi ljubav ostavljajući neograničen mir... Oh, srećo, po tko zna koji puta vriš u krvi moga tijela... i slično mjesečini što češlja krošnje kliziš posteljom... a čežnja mojih prsa slijeće na dvije tvoje bijele grlice... i toplinom uzdaha, mila, preuzima tvoju uzdrhtalost.... Pa mi godi na tebi ljubiti čistu ljepotu krhkog neba... i te nježne dodire osjećam kao osmjehe tvoga srca... jer ti darovi uzvikuju krvotokom i uznose moju dušu... i razlog su što te imam i trajno sanjam na usnama... A imati tebe ženu, mila, usred nagosti vlastitog tijela... i sanjati kako grljenjem plijeniš strast muške vatre... nemoguće je, a ne biti u svitanju tvoje ženstvenosti... i tvoju rasplamsanu put, dušo, smjestiti oko struka... Tada udaljenost zvijezda postaje potpuno nevažna... a snovi u korijenu tvojih bokova postaju čisto svjetlo... jer slava ljubavi je tamo gdje radost tijela počinje... u tišini zagrljaja, uzdahu dodira i mirisu poljubaca... ...
Zal Kopp...
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
|
|
|
|
toncixx Diskutant #138277

Broj postova: 1148
|
....samo lagano to vrijeme curi pokraj mene, i koliko god vremena da prođe ja se u sekundi vratim u ono stanje..kada bezvoljno gledam kroz zid, kada mi suze bez najave krenu na oči. i kao da se pravim da sve to ne postoji u meni, dok iz mene jednostavno ne provali bujica....onih najtežih i najslađih osjećaja. kao da propadnem u bezdan i vidim samo tebe tvoje lice, ruke, bokove....tvoju crnu kosu..zaspem i osjetim tvoje prekrasne mirise . .. . i dajem sebe sve što vrijedi samo da potraje, jer. . . .postajem svjestan. postajem svjestan svoje zablude, postaje mi očito ono što je vjerovatno jasno kao dan,.... da nikad nećeš biti moja. da nikad neću osjetiti tvoj dugački zagrljaj iz prave ljubavi, da ti neću ljubiti to lipo tijelo. i mislio sam da će to neka druga uspjeti izbaciti iz mene, al ti si mi u duši i mislim da nikad neću više iskreno ljubiti .. . .dotakao sam druge, za mene hladne poput kamena, i shvatio sam da mogu biti najljepše na svijetu, da to meni neće pomoći. moje si osjećaje vratila u ono najljepše vrijeme, dječje , nevino i iskreno. . . uhh, boli me i želim da prestane...znao sam da će se to dogoditi a opet sam dopustio. nećeš saznati,ma ni drugi koliko sam puta zaplakao za tobom .... i samo me strah onog trenutka kad te vidim sa drugim......samo da izdržim pred svima. ja sam probao dalje i ne ide, kažu očisti srce za nekog drugog ali ja to ne mogu.....nek traje koliko traje....proklet bio ovaj bunar u meni, predubok je i vjerovatno ću se u njemu utopiti..
|
|
vrh |

|
 |
|
LeAnn Diskutant #373906

Broj postova: 770
|
Kod tebe su moje misli sada... Preturam po džepovima sve one slatke trenutke doživljene do sad. Još uvek ih je gomila u tvom vlasništvu. Šetaju misli svuda po malo i dalje često došetaju do tebe, makar na kratko. Fale mi ti naši dani kada je sve bilo jednostavno, kada mi je za osmeh bio potreban samo tvoj osmeh. Fali mi onaj osećaj da imam te i imaš me. Ne plivam u ovim rekama današnjice. I kada se umorim najrađe bih opet utonula u onu našu bajku. Nekad su se misli tako lako preslikavale sa tvojim mislima. Znaš, ne igraju mi isti leptirići u stomaku... Bojim se da one leptiriće niko više neće znati pokrenuti i mirim se sa tim. Prepustim se vetru, jednom ću znati da ne mislim na tebe. Jednom ću znati sa drugim trajati. Jednom su mi rekli da osobe poput mene nikad ne nađu mir i da ceo život jure neku svoju iluziju. Da li si iluzija?! Kada se tiho poklope kazaljke u mom srcu ti si još uvek moja prva misao. Više ne znam da li su ti naši trenuci bili tako veliki ili ih moja glava veliča, i ovo vreme između nas. U poslednje vreme u ćutanju nalazim mir. Znam da ne možeš da me zamisliš da ćutim, ali eto i ljudi se izgleda menjaju. Ćutim, sanjarim, ne ništa veliko, ne nikog posebno, čak ni tebe. Jednostavno uživam u zvukovima dana, u mirisu vetra, u svojim mislima. Sve jače mi se javlja želja za odlaskom nekud daleko. Znam i gde i ako odem, idem sama, ponesem samo najlepše uspomene i počnem iz početka svoju bajku. Sakriću sve svoje strahove na starom mestu u zemlji koja više ne postoji. Ne vredi nositi krila kao ukras.... Ne vredi leteti uz vetar... Znaj da se i pad broji kao let. Poslušaj iskusnog letača ili iskusnog "padača". Ne odustajem. Ako negde postoji zemlja Nedođija, naći ću je. Ne smem dozvoliti da mi kkrune srce oni koji ga nikad nisu umeli udomiti. Sad dubok uzdah i neka mi patuljci pokažu put. Jednom ću osvanuti drugačija i neću pomisliti na tebe.... i leptiri će možda ponovo igrati svoju igru... Jednom..... Možda.......
|
|
vrh |

|
 |
|
 |
 |
|
|