BlueEye Diskutant #15216

Broj postova: 1266
|
quote Originalni post by Bruno:
KOJE SE VISE SVIDJAJU MUSKARCINA ?
DLAKAVE, takve su bile lijepe tisucama godina pa zasto onda nebi i meni. Nema lijepse stvari kad se sva navlazi onako dlakava i onda ju lijepo polako sevis i gledas kako ju onako dlakavu i vlaznu siris totale i kako se dlake i usmine jednostavno stapaju, lijepe i obgrljuju tvoj ku...
Istina volim i obrijane kada je u pitanju onaj pravi ludi i jezikolomni liz i kada ju cijelu onako mesnatu ,meku, podatnu iz koje vec cure najpozeljniji sokovi , usrces u usta i u ustima jezikom masiras ....... a i sto drugih nacina, koji jesu jednostavniji kada je obrijana ..... Uhhhh.... sad sam se totalno zbunio vise ne znam za kakavu da se odlucim ....hm ...ipak sam se odlucio ,biram obje ....malo vise ipak dlakave....
Editirano 13.3.2004 22:34:51 by BlueEye.
|
|
vrh |
 |
 |
|
Manuel Diskutant #18414

Broj postova: 29
|
quote Originalni post by Valkyra:
quote Originalni post by Fufara:
Moja je skroz glatka...
također
Ma, moramo se upoznat!
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Dari Diskutant #42

Broj postova: 2303
|
quote Originalni post by RedRum:
Konkretno: Momci igra li vam sam izgled pice ulogu, tj. volite li vise kad je pica onako skladna i kad ima izgled skoljkice ili kad su joj unutrasnje usne van?
Meni je prva opcija mmmm...Onda bi je satima mazio, pazio, ljubio, gledao...Kazem nije nesto zbog cega bih rekao curi Cao. Mozda moj fetis??
hajde, boga ti, sta je imas toliko gledat!? to ti je isto kao da stalno gledas utrke formule 1 od pocetka do kraja. more of the same. osim monte carla, sve ostalo je manje-vise isto. najzanimljiviji i najvazniji su pocetak i zavrsetak, a izmedju ti je najbitnije drzati dobar fokus, dobar tempo i paziti da svojim neoprezom utrku ne svrsis prije kraja.
d.
|
|
vrh |
 |
 |
|
anamy Diskutant #19863

Broj postova: 63
|
quote Originalni post by bad_girl:
quote Originalni post by anamy:
skroz obrijana....ali sa crticom ili trokutićem naprijed....
onda nije skroz
mislila sam skroz ali je ok i sa c ili t.... 
jel sad ok?
|
|
vrh |
 |
 |
|
Falcon Diskutant #24448

Broj postova: 2
|
quote Originalni post by Devilin:
Po mom mišljenju , definitivno obrijane, najvise kad ostane crta po sredini...
Obrijane su zakon. Imao sam prilike biti s curom koja je imala toliko dugacke dlake (Fuj-tvrila je da ne vidi bas dobro picu da bi je obrijala) da je bilo jako tesko naci ulaz! Isprepletale su se dlake desne i lijeve strane i stvorile su "paukovu mrezu" (Doobro sada nije prava paucina ali tako nekako.
Znam da postoji par depliacijskih metoda za zene po salonima. Najbolje bi bilo obrijati sve oko ulaska i dalje i pustiti mali brezuljak (jako jako kratko osisan venerin brijeg. Ako muski traze to od zena milsim da i muski trebaju obrijati jajca! Ima nacina da se i to mnapravi lako i bez sjece!
Editirano 22.4.2004 9:17:22 by Falcon.
|
|
vrh |
 |
 |
|
RedRum Diskutant #17731

Broj postova: 667
|
quote Originalni post by Dari:
quote Originalni post by RedRum:
Konkretno: Momci igra li vam sam izgled pice ulogu, tj. volite li vise kad je pica onako skladna i kad ima izgled skoljkice ili kad su joj unutrasnje usne van?
Meni je prva opcija mmmm...Onda bi je satima mazio, pazio, ljubio, gledao...Kazem nije nesto zbog cega bih rekao curi Cao. Mozda moj fetis??
hajde, boga ti, sta je imas toliko gledat!? to ti je isto kao da stalno gledas utrke formule 1 od pocetka do kraja. more of the same. osim monte carla, sve ostalo je manje-vise isto. najzanimljiviji i najvazniji su pocetak i zavrsetak, a izmedju ti je najbitnije drzati dobar fokus, dobar tempo i paziti da svojim neoprezom utrku ne svrsis prije kraja.
d.
Ma brate ako ja moram imat dugotrajnu kranjsku kobasicu, moze i ona glatku liticu.
Ma jedan nakon partije skupim zemku, pust parking, izlazak sunca, napanjena mrcina, kad zena dlakava do pupka ko' da zeli osnovat nacionalni park... Ma zajebi to...Ako su moja jajca glatka moze i ona svoju sisat...Cuj dlake kao u proslosti...Ajmo onda toljage u ruke, pa koja prva naleti
|
|
vrh |
 |
 |
|
lacko Diskutant #23755

Broj postova: 11
|
definitivno obrijane i tanka crtica na brežuljčiću... asocira na maloljetnice, opa miki
|
|
vrh |
 |
 |
|
dcar Diskutant #23250

Broj postova: 4194
|
...jednostavno brijane.
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Lucky Diskutant #4860

Broj postova: 7000
|
Obrijana, al ne skroz već više onak "sređena"! No to i nije tolko bitno, držmo se poslovice: "Ko bira - masturbira!"
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
ludosrce Diskutant #23759

Broj postova: 174
|
quote Originalni post by mario23: