Index.hr

8:06 • 25.5.2013. • POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGETRAŽI
Xmag
Obavijest:
1. studenoga ovaj forum se arhivira i gasi. Pozivamo posjetitelje da se presele na novi forum (http://www.index.hr/indexforum/).
Kritike i sugestije šaljite na email forum(at)index.hr
Forum
Odaberi skin: DefaultDefaultgrassRoseButterOcean 
IndexKlubBroj članova: 815104 
Online članova: 0 

DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? (Tema)
stranica 3

topic locked
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Aktivne teme | Pretraživanje
Index.hr Forum -> Život -> Seks

Autor Sadržaj
Korisnik je offlineBlueEye
Diskutant #15216

Broj postova: 1266
13.3.2004. 21:47 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Originalni post by Bruno:
KOJE SE VISE SVIDJAJU MUSKARCINA ?

DLAKAVE, takve su bile lijepe tisucama godina pa zasto onda nebi i meni. Nema lijepse stvari kad se sva navlazi onako dlakava i onda ju lijepo polako sevis i gledas kako ju onako dlakavu i vlaznu siris totale i kako se dlake i usmine jednostavno stapaju, lijepe i obgrljuju tvoj ku...
Istina volim i obrijane kada je u pitanju onaj pravi ludi i jezikolomni liz i kada ju cijelu onako mesnatu ,meku, podatnu iz koje vec cure najpozeljniji sokovi , usrces u usta i u ustima jezikom masiras ....... a i sto drugih nacina, koji jesu jednostavniji kada je obrijana ..... Uhhhh.... sad sam se totalno zbunio vise ne znam za kakavu da se odlucim ....hm ...ipak sam se odlucio ,biram obje ....malo vise ipak dlakave....

Editirano 13.3.2004 22:34:51 by BlueEye.
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineManuel
Diskutant #18414

Broj postova: 29
13.3.2004. 22:28 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Originalni post by Valkyra:
Originalni post by Fufara:
Moja je skroz glatka...
također
Ma, moramo se upoznat!
Korisnik je offlinesatriani36
Diskutant #20254

Broj postova: 6
14.3.2004. 10:51 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

ja ne mogu reci koje su bolje.Sve su lijepe.Lijepe su jako dakave, imaju isto nesto eroticno za mene,a lijepe su i obrijane.Meni je svejedno, vazno je da je lijepo.
Korisnik je offlinevilcek
Diskutant #20272

Broj postova: 70
14.3.2004. 15:05 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

kilavom kulcu i dlaka smeta!

Editirano 14.3.2004 15:06:15 by vilcek.
Korisnik je offlineDevilin
Diskutant #20292

Broj postova: 54
14.3.2004. 17:54 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Po mom mišljenju , definitivno obrijane, najvise kad ostane crta po sredini...
Korisnik je offlineDari
Diskutant #42

Broj postova: 2303
15.3.2004. 03:27 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Originalni post by RedRum:

Konkretno: Momci igra li vam sam izgled pice ulogu, tj. volite li vise kad je pica onako skladna i kad ima izgled skoljkice ili kad su joj unutrasnje usne van?

Meni je prva opcija mmmm...Onda bi je satima mazio, pazio, ljubio, gledao...Kazem nije nesto zbog cega bih rekao curi Cao. Mozda moj fetis??

hajde, boga ti, sta je imas toliko gledat!? to ti je isto kao da stalno gledas utrke formule 1 od pocetka do kraja. more of the same. osim monte carla, sve ostalo je manje-vise isto. najzanimljiviji i najvazniji su pocetak i zavrsetak, a izmedju ti je najbitnije drzati dobar fokus, dobar tempo i paziti da svojim neoprezom utrku ne svrsis prije kraja.

d.
Korisnik je offlineanamy
Diskutant #19863

Broj postova: 63
15.3.2004. 15:56 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Originalni post by bad_girl:
Originalni post by anamy:
skroz obrijana....ali sa crticom ili trokutićem naprijed....

onda nije skroz

mislila sam skroz ali je ok i sa c ili t....

jel sad ok?
Korisnik je offlineFalcon
Diskutant #24448

Broj postova: 2
22.4.2004. 02:12 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Originalni post by Devilin:
Po mom mišljenju , definitivno obrijane, najvise kad ostane crta po sredini...
Obrijane su zakon. Imao sam prilike biti s curom koja je imala toliko dugacke dlake (Fuj-tvrila je da ne vidi bas dobro picu da bi je obrijala) da je bilo jako tesko naci ulaz! Isprepletale su se dlake desne i lijeve strane i stvorile su "paukovu mrezu" (Doobro sada nije prava paucina ali tako nekako.
Znam da postoji par depliacijskih metoda za zene po salonima. Najbolje bi bilo obrijati sve oko ulaska i dalje i pustiti mali brezuljak (jako jako kratko osisan venerin brijeg. Ako muski traze to od zena milsim da i muski trebaju obrijati jajca! Ima nacina da se i to mnapravi lako i bez sjece!

Editirano 22.4.2004 9:17:22 by Falcon.
Korisnik je offlineRedRum
Diskutant #17731

Broj postova: 667
22.4.2004. 02:56 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Originalni post by Dari:
Originalni post by RedRum:

Konkretno: Momci igra li vam sam izgled pice ulogu, tj. volite li vise kad je pica onako skladna i kad ima izgled skoljkice ili kad su joj unutrasnje usne van?

Meni je prva opcija mmmm...Onda bi je satima mazio, pazio, ljubio, gledao...Kazem nije nesto zbog cega bih rekao curi Cao. Mozda moj fetis??

hajde, boga ti, sta je imas toliko gledat!? to ti je isto kao da stalno gledas utrke formule 1 od pocetka do kraja. more of the same. osim monte carla, sve ostalo je manje-vise isto. najzanimljiviji i najvazniji su pocetak i zavrsetak, a izmedju ti je najbitnije drzati dobar fokus, dobar tempo i paziti da svojim neoprezom utrku ne svrsis prije kraja.

d.

Ma brate ako ja moram imat dugotrajnu kranjsku kobasicu, moze i ona glatku liticu.

Ma jedan nakon partije skupim zemku, pust parking, izlazak sunca, napanjena mrcina, kad zena dlakava do pupka ko' da zeli osnovat nacionalni park... Ma zajebi to...Ako su moja jajca glatka moze i ona svoju sisat...Cuj dlake kao u proslosti...Ajmo onda toljage u ruke, pa koja prva naleti
Korisnik je offlinelacko
Diskutant #23755

Broj postova: 11
22.4.2004. 10:47 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

definitivno obrijane i tanka crtica na brežuljčiću... asocira na maloljetnice, opa miki
Korisnik je offlinedcar
Diskutant #23250

Broj postova: 4194
26.4.2004. 22:37 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

...jednostavnobrijane.
Korisnik je offlineGoga81
Diskutant #24390

Broj postova: 37
26.4.2004. 22:42 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Obrijana hvala Bogu vec iz higiejnskih razloga !!!!
Korisnik je offlinedon_Huan
Diskutant #24605

Broj postova: 194
27.4.2004. 09:09 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Mozda bi ovaj topic trebalo postaviti pod HIGIJENA, ane pod SEX !
Korisnik je offlineegzodus
Diskutant #25005

Broj postova: 591
27.4.2004. 23:22 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

skroz mala fino uređena tratinica iznad najslađe stvari na svijetu
Korisnik je offlineLucky
Diskutant #4860

Broj postova: 7000
28.4.2004. 00:06 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Obrijana, al ne skroz već više onak "sređena"! No to i nije tolko bitno, držmo se poslovice: "Ko bira - masturbira!"
Korisnik je offlinemario23
Diskutant #24946

Broj postova: 2
28.4.2004. 13:52 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

ja mislim da su danas u modi obrijane pičke
Korisnik je offlineludosrce
Diskutant #23759

Broj postova: 174
28.4.2004. 14:13 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Originalni post by mario23:
ja mislim da su danas u modi obrijane pičke
znači....da je moja u modi
Korisnik je offlineiko2000
Diskutant #14319

Broj postova: 386
1.5.2004. 04:03 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

ma sta u modi!! perfekcija!!! jos ako se kvarcas i nema razlike u boji koze nigdi na tjelu-s{a }vrseno + neka mala tatoo..
Korisnik je offlinezelimte
Diskutant #26126

Broj postova: 1
2.5.2004. 11:15 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

ma sve su dobre,samo da ih ima
Korisnik je offlinesuzy_f
Diskutant #8149

Broj postova: 11201
2.5.2004. 11:23 | Naslov: RE: DLAKAVE ILI OBRIJANE PICKE..? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Originalni post by zelimte:
ma sve su dobre,samo da ih ima

i da se peru

Index.hr Forum -> Život -> Seks
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
caching

Aktivne teme