lovac_na_talente Diskutant #291812

Broj postova: 2463
|
Ok, ovo je pitanje za mušku populaciju jer žene stalno masturbiraju, i kad same nisu svjesne, pa nije fer da se one sad tu hvale. Ali iste su poželjne u komentiranju rekorda.
Pošto ja patim od Nejebatus Vaginus osuđen sam na drk drk redovni. Moj rekord nek ostane tajna. Reći ću samo da je više od 1 a manje od 4.  E sad, ne znam jel to puno ili malo... Ima li nekog tko je nadmašio 3 drk-a... u jednom danu?
Ajmo dečki; drkanje na 24h!
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
lucifer061 Diskutant #437677

Broj postova: 114
|
btw,rekord tacno ne znam,ali znam da sam znao imati po tri prava zulja od drkanja,pa sam bio u depri sto moram pauzirati par dana dok mi se ne zalijeci,ali me najvise nerviralo,kad ga pocnem drkati zakljucan u wc,stari podje da udje,i onda me proziva sta radim,a ja moram onako zadihan odgovarati, i kad me pita ,pa sta radis toliko u wc,a uvijek sam kontao,sta se prvis lud,ko da ne znas,neka ga ti nisi drkao ovako kad si bio mojih godina,heheheeh
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
Sasa83 Diskutant #20436

Broj postova: 1758
|
haha, nekad davno u pubertetu sam mogao 5-6 puta 
|
|
vrh |

|
 |
|
Retriver Diskutant #397728

Broj postova: 10841
|
ha ha ha, ljudi hvala, jedino ste me vi danas lijepo nasmijali, 
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
bepina25 Diskutant #403148

Broj postova: 7226
|
Citat [lucifer061]
btw,rekord tacno ne znam,ali znam da sam znao imati po tri prava zulja od drkanja,pa sam bio u depri sto moram pauzirati par dana dok mi se ne zalijeci,ali me najvise nerviralo,kad ga pocnem drkati zakljucan u wc,stari podje da udje,i onda me proziva sta radim,a ja moram onako zadihan odgovarati, i kad me pita ,pa sta radis toliko u wc,a uvijek sam kontao,sta se prvis lud,ko da ne znas,neka ga ti nisi drkao ovako kad si bio mojih godina,heheheeh
moj bratec je srednjoškolac,aha,sad znam šta radi u cw
|
|
vrh |

|
 |
|
Javanian_Von_Java Diskutant #434942

Broj postova: 698
|
ma dok ne padnem u nesvijest   ja to u satima računam 
|
|
vrh |
 |
 |
|
picard2 Diskutant #55604

Broj postova: 1384
|
prekomjerno drkanje moze izazvat rak prostate u satrijim danima... pa samo vi drkajte 
|
|
vrh |

|
 |
|
iggzy0007 Diskutant #413610

Broj postova: 19628
|
Citat [picard2]
prekomjerno drkanje moze izazvat rak prostate u satrijim danima... pa samo vi drkajte 
bozaniću jesi to ti...šta drkica ne ali ševa može...
|
|
vrh |
 |
 |
|
iggzy0007 Diskutant #413610

Broj postova: 19628
|
Citat [bepina25]
moj bratec je srednjoškolac,aha,sad znam šta radi u cw
na tvom mistu bi u rukavicama iša unutra
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
Dude_ Diskutant #358440

Broj postova: 19583
|
najgora posljedica je što ti na kraju "radna" ruka bude deblja 2-3 cm, ko tenisačima
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
Fantom_ski Diskutant #438683

Broj postova: 1462
|
Citat [Chloe_3]