Mad_Flippy Diskutant #95285

Broj postova: 726
|
Citat [fee] imam osjecaj da ti dobro uspijeva sporazumijevati se sa kozama kad sa takvom sigurnoscu ovo tvrdis...
-ma da samo s kozama...
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aaaaaa...n_ Diskutant #92577

Broj postova: 1834
|
Citat [guf]
a kako znas da se zivotinjama to ''jebanje'' dopada ? kako si seiguran da je to na ''bostrano'' zadovoljstvo ?...
prije bih rekao da je to tek najobicnije silovanje...
dakle,... nisam zoofil i nemam osobnog iskustva sa time tako govorim u predpostavkama i opcem znanju koje je vecini ljudi poznato...
prvo pitanje tebi: Kako ti znas da se to zivotinjama ne dopada? kako si siguran da nije na obostrano zadovoljstvo?
dalje. prije svega moram razjasniti da mislim na slucajeve zooofilije koji nemaju stetni izhod spolnog odnosa! dakle jebanje kokoske, npr. nije dobro jer kokoska pati za vrjeme spolnog odnosa, pa cak i umire. to je objasnivo "velicino" spolnih organa oboje od sucesnika. to je bolesno mucenje zivotinja!!!!!!
a zar mislis da se psu, konju, biku,... ne svidja kad mu ga obradjuje neka zena? mislis da su te peseke iz filma, koji se spomjenu ovdje, morali nesto posebno siliti da zaskoce zensku? ja mislim da se to peseku svidjelo. a ako se svidjelo i zenski zasto to njoj/njima braniti? kome oni stete time?
i isto to vrijedi za pedere. ako im se svidja da ga guzi nesto drugo od covjeka pa neka mu,... nek uziva.
MB
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
fee Diskutant #65525

Broj postova: 11570
|
Citat [Aaaaaa...n_]
a sporazumjevanje opcenito mi ide vrlo dobro tako da sam siguran da kad bih pokusao bi mogao biti nesto poput "kozijeg saptaca".
MB
pa da se posluzim tvojim rjecnikom koji tako dobro razumijes prije nego odem uzivati u ovom ljetnom danu...
" IS TAMO, Prcko! " ( )
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|

|
Citat [fee]
pa da se posluzim tvojim rjecnikom koji tako dobro razumijes prije nego odem uzivati u ovom ljetnom danu...
" IS TAMO, Prcko! " ( )
uzivaj u ljetnom danu... i cuvaj se jarca velikih pasa...
MB
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [guf]
@Aaaaaa...n_
mislim da pederi i zivotinje nisu nikako za usporedbu...
ukoliko je netko odrasla i punoljetna osoba i pri svojoj svijesti, i ukoliko moze sam odlucivati, onda je on potpuno odgovoran za svoje postupke... pa i tijekom sexa...
...
nego polazis od obrnute logike... zasto bi uopce morali dokazivati da se svinji, psu, konju i sl. to ne svidja ??! zasto ne bi prvo netko trbao dokazati da im se to svidja ?
mozda da ispred zivotinje koja bi se parila postavis zenu i drugo istu zivotinju suprotnog spola... sta mislis, kome bi ta zivotinja pristupila ?...
i uostalom... samo se zene spominju... a sta je s muskima ?
naravno da nisu za direkntu usporedbu,...
dokaz da im se svidja je u slucaju zivotinje sa zenom je potpuno cvrst i ne moze se pobiti!!!
sta se tice slucaja muskarca sa zivotinjom mislim da to najjednostavnije odgovara biologija i ucenje o reproduktivnom sustavu kod sisavaca. Svima nama je sex ugodan(barem 98% ljudi na zemlji). takodjer je svima poznato da je sex zivotinjama ugodan. sada ti meni reci zasto nekoj zenki ne bi bilo ugodno imati spolni odnos sa covjekom?(naravno sve je to uz moju prvobitnu predpostavku da si "proprcije" odgovaraju) di ti vidis tu toliko bitnu razliku u tjelesnoj gradji i samog postupka sexa izmedju zivotinja i ljudi?
MB
|
|
vrh |
 |
 |
|
alixana Diskutant #42792

Broj postova: 4407
|
Citat [_mlatimudan]
jedan poznanik mi dao dvd i kaže da obavezno pogledam. stavim dvd u gepek i odem svojim putem. I nakon nekog vremena zaboravih na taj dvd i tako prođe godinu dana. Nakon temeljitog čiščenja izgrebanih mp3-ca i audio cd-a pronađem taj dvd. odem kući i pokrenem ga,imao sam šta i vidit. amaterski uradak sa dvije junakinje prosječnog izgleda u svim pozama dozvoljavaju psu nepoznate pasmine da radi od njih šta hoće. Jednostavno strašno. nakon nekih 5 min ubrzao sam film i vidio konja kako mu jedna od te dvi puši čunu i on svršava u usta joj. oči su joj brojile litre.....
Zar postoji neko koga to može uzbudit? Zašto to?
da, nažalost ima i toga, nažalost
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Aaaaa...n_ puši psu...
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [Mad_Flippy]
Aaaaa...n_ puši psu... 
Flippy-cu upao si u zamku krive predpostavke i preranog zakljucka. jer da ja pusim psima(zivotinjama) to bi onda znacilo da inace pusim i ljudima sta bi daljne znacilo da bih ja bio u tom slucaju homoseksualac.
a Flippy-cu ako nesto znas o meni onda je to da se zalazem za spasavanje egzoticnih mahunarka i da nisam homoseksualac! 
MB
|
|
vrh |
 |
 |
|
020269 Diskutant #52805

Broj postova: 3369
|
Negdje u zagorju. Sef v birtiji, sjedi sam zle volje i cuga si ozujanera. Dolazi do do njega Slavek nejgov sused. Pa dobro kaj si tak lose vole kaj je bilo Stef( Slavek).
Stef- Ma pusti, takiv su ti ljudi,rekel mi je sused Franc da bu danas dosel do mene s Bikom da mi oplodi Kravu, kad ono nis ni dosel a ne javlja mi se na mobitel.
A Slavek mu veli - Ma bum ja to resil Stef, za 200 eura.
A Stef- Ma nema tulike imam samo 150 eura.
Slavek mu veli- Je pa kaj onda dosta mi je i tulike. Sam mi reci di je krava.
Stef- Na Mrkov bregu je, moja Bara ju napasa.
Slavek veli- mam bum dosel nazaj.
I ceka tak Stef ceka ni ga ono vec kmica pala.
Kad fajrunt, dolazi Slavek, na vratu mu longeta, a ruka u gipsu. Po licu sav izgreban i u modricama.
Stef mu veli, jezus marija kaj je to s tobom. A Slavek- Ma Stef, pa ni to sam tak. Trebal sam je povalit na ledja !!!
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [Aaaaaa...n_] a Flippy-cu ako nesto znas o meni onda je to da se zalazem za spasavanje egzoticnih mahunarka i da nisam homoseksualac! MB
-odmakao si se od naših vrijednosti heretiče, rekli smo egzotične stablašice i mahunarke...
|
|
vrh |
 |
 |
|
tattu Diskutant #85749

Broj postova: 941
|
proti pedofilije to da , tribalo bi ih sve osakatit.
ali ovi sta cine sa zivotinjama , mislim zoofili , pa ako ljudima pase , neka. mozda one dvi nemaju nac kakvog nuskarca da ih zadovolje pa su morale malo sastrane
pa zasto su , "janicari" dobili ime i po cemu??? 
|
|
vrh |

|
 |
|
party_girl Diskutant #55117

Broj postova: 3956
|
Citat [tattu]
ali ovi sta cine sa zivotinjama , mislim zoofili , pa ako ljudima pase , neka.
podsjeti me da te nikad ne ostavim na samo sa svojim psom 
|
|
vrh |
 |
 |
|