|
|
|
|
Sunshine_girl Diskutant #72368

Broj postova: 5238
|
Citat [_mlatimudan]
jedan poznanik mi dao dvd i kaže da obavezno pogledam. stavim dvd u gepek i odem svojim putem. I nakon nekog vremena zaboravih na taj dvd i tako prođe godinu dana. Nakon temeljitog čiščenja izgrebanih mp3-ca i audio cd-a pronađem taj dvd. odem kući i pokrenem ga,imao sam šta i vidit. amaterski uradak sa dvije junakinje prosječnog izgleda u svim pozama dozvoljavaju psu nepoznate pasmine da radi od njih šta hoće. Jednostavno strašno. nakon nekih 5 min ubrzao sam film i vidio konja kako mu jedna od te dvi puši čunu i on svršava u usta joj. oči su joj brojile litre.....
Zar postoji neko koga to može uzbudit? Zašto to?
zato sto je svit otiso u vraziju mater .....pa vidis li sta se desava ??? cace siluju svoje vlastite bebe od 6 mjeseci ....zalosno ....a te cure pa to su vise pripadnice zivotinja yackkkkk
|
vrh |
 |
 |
|
Prinz_Olaf Diskutant #91813

Broj postova: 957
|
Citat [Sunshine_girl]
Citat [_mlatimudan]
jedan poznanik mi dao dvd i kaže da obavezno pogledam. stavim dvd u gepek i odem svojim putem. I nakon nekog vremena zaboravih na taj dvd i tako prođe godinu dana. Nakon temeljitog čiščenja izgrebanih mp3-ca i audio cd-a pronađem taj dvd. odem kući i pokrenem ga,imao sam šta i vidit. amaterski uradak sa dvije junakinje prosječnog izgleda u svim pozama dozvoljavaju psu nepoznate pasmine da radi od njih šta hoće. Jednostavno strašno. nakon nekih 5 min ubrzao sam film i vidio konja kako mu jedna od te dvi puši čunu i on svršava u usta joj. oči su joj brojile litre.....Zar postoji neko koga to može uzbudit? Zašto to?
zato sto je svit otiso u vraziju mater .....pa vidis li sta se desava ??? cace siluju svoje vlastite bebe od 6 mjeseci ....zalosno ....a te cure pa to su vise pripadnice zivotinja yackkkkk
Znate li da polako nastupa vrijeme sodome i gomore???????
|
vrh |
 |
 |
|
|
|

|
Citat [borman]
pedofiliju i zoofiliju trebalo bi lijeciti iskljucivo terapijom uspavljivanja
slazen se a prije toga javno ga oslobodit(odsjeci) dio sa koji je pocinio to djelo ..pa da vidimo koliko ce ih onda biti
|
vrh |
 |
 |
|
Prinz_Olaf Diskutant #91813

Broj postova: 957
|
Citat [Sunshine_girl]
Citat [borman]
pedofiliju i zoofiliju trebalo bi lijeciti iskljucivo terapijom uspavljivanja
slazen se a prije toga javno ga oslobodit(odsjeci) dio sa koji je pocinio to djelo ..pa da vidimo koliko ce ih onda biti
|
vrh |
 |
 |
|
|
|

|
Citat [markan77]
Za pare se sve radi.
Ej sunčice, a kaj bi ti odrezala onim kujama??
kako kaj? sve do kosti ....
|
vrh |
 |
 |
|
Massa. Diskutant #100151

Broj postova: 12
|
Citat [markan77]
Za pare se sve radi.
Ej sunčice, a kaj bi ti odrezala onim kujama??
Rep?
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
Darth_Maul Diskutant #99696

Broj postova: 2221
|
pa nemojte tako! ako su i konj i pas su uzivali, sta je tu lose?
|
vrh |

|
 |
|
|
Darth_Maul Diskutant #99696

Broj postova: 2221
|
Citat [markan77]
buraz, ubit ću te
i feel disturbance in the Force!!!
pa nije valjda da vas malo sarkazma i crnog humora smeta?
|
vrh |

|
 |
|