MAREu.s.a Diskutant #137993

Broj postova: 68416
|
Nase ruke i nokti ostavljaju vazan dojam na druge i govore mnogo o nama. Geliram svoje prirodne i duge nokte nekih mozda godinu dana (francuska manikura plus geliranje) i jako sam zadovoljna...nokti su cvrsci i izgledaju jako lijepo i uredno. Do nedavno sam to radila u jednom salonu,a sada se i sama time bavim (naravno,nakon nekoliko mjeseci edukacije i stecene diplomice).
Cula sam raznorazne price (pozitivne i negativne) vezane za gel na noktima,odrzavanje gela i skidanje istog,i bilo bi zanimljivo cuti vasa iskustva ukoliko ih imate,naravno.
Svako koliko odlazite na korekciju,koliko placate taj sport,jeste li zadovoljni,imate li nekih neugodnih iskustava ?
Ukoliko ima onih koji se bave s tim,mozemo razmijeniti iskustva o kvaliteti gelova i eventualnim minusima. Ja radim iskljucivo s IBD gelovima i opcenito za manikuru koristim sve IBD-ove proizvode. Zasad sam jako zadovoljna,i sto je najvaznije,moje klijentice su zadovoljne. Prijateljica radi s OPI-jevim i Alessandrovim proizvodima i takodjer uglavnom ima pozitivna iskustva.
Da cujem vas
|
vrh |

|
 |
|
|

|
Citat [_reese_]
ja sam zadovoljna svojo noktaricom, idem svakih 5 tjedana na obnovu a drzali bi mi i dulje samo sta onda vise lijepo ne izgleda kad se izrast vidi, placam 150-180 ovisi kaj radim
Izrast mozes kamuflirat s prozirnim lakom za nokte...ali da...5 tjedana je tesko kamuflirat
|
vrh |

|
 |
|
|
|
|
_reese_ Diskutant #277219

Broj postova: 153
|
Citat [Nephthys.]
Odvratno mi je to.
kaj tu ima biti gadno?! (nisu moji)

|
vrh |
 |
 |
|
NeoSky Diskutant #352282

Broj postova: 4171
|
Citat [_reese_]

Kako ko voli ...ja imam prirodno duge i čvrste nokte i ne mogu zamisliti da bi tako nešto stavila na svoje nokte...totalno mi umjetno izgleda...
|
vrh |

|
 |
|
|
|
_.nebum._ Diskutant #423106

Broj postova: 1271
|
Citat [MAREu.s.a]
Nase ruke i nokti ostavljaju vazan dojam na druge i govore mnogo o nama.
kojim zakonom je ovo definirano ?
psihologijom ?
bok mare kak si i to ali daj ne kakaj
|
vrh |

|
 |
|
|
|
_.nebum._ Diskutant #423106

Broj postova: 1271
|
Citat [usurpadora]
boga vam ljubim jel ikad perete suđe sa tim noktima
ma to usurpadoro
jebi im svaku zdjelicu i šalicu i veš neobješeni
|
vrh |

|
 |
|
|
|
usurpadora Diskutant #410167

Broj postova: 9710
|
Citat [andelija65]
za sude postoji perilica,ko još pere na ruke
o jebote koja gospoda ovdje da ne vjeruješ eto ja i kaj sad sa tim
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [_.nebum._]
kojim zakonom je ovo definirano ?
psihologijom ?
bok mare kak si i to ali daj ne kakaj
a ti recimo kad vidis curu izgrizenih i ruznih noktiju to ti bude bas lijepo,a ?
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [_reese_]

nosu losi,iako za moj ukus malo siroki..ja bi ih malo uze napravila 
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [Posvudusha]
išla sam prošle godine nekoliko puta i bila sam jako zadovoljna...dosta dugo bi mi trajalo, oko mjesec i pol
sad malo odmaram jerbo su mi nokti nakon toga dosta oštećeni, mislim da je ok pustit da se malo oporave, uostalom primjetila sam da mi puno slabije drži kad mi se stavlja na već oštećene nokte
...od cega su ti nokti osteceni ? joj sta volin ove kad nemaju pojma sta pisu...
gel ne ostecuje nokat,ostetit ti ga moze samo osoba koja ti to radi...ako to radi lose.
|
vrh |

|
 |
|