Upala grla (Tema)
|
topic locked |
 |
 |
 |
 |

mishek Diskutant #81287

Broj postova: 25243
|
Sezona gripe, ovo-ono...fuj to.
Ima li neki prirodni lijek za upalu grla? Netko mi je jednom preporučio da karameliziram šećer i da to pojedem. ima li radije recept s nekim travama i tak? Topljeni šećer mi zvuči fuj.
Prije dva tjedna sam imala tešku upalu grla, al ful jaku, dr. mi dala Klavax. Nisam imala temperaturu. Par dana, otprilike dva-tri, nakon što sam dovršila terapiju tabletama, opet me počelo boljet grlo, i to sam s lijeve strane. Sad to traje par dana, cuclam razne pastile protiv grlobolje, ali ništ. Baš me probada od grla do uha, iako me uho ne boli. Grlo mi često presuši, iako stalno koristim mentol-bombone i pijem puno vode.
Kaj da radim? Ne bih baš sad neke tablete opet koristila.
Kako se vi liječite protiv upala grla? Mene to uhvati bar jednom godišnje.
Napomena: prestala sam pušit od Nove godine.
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
mishek Diskutant #81287

Broj postova: 25243
|
Citat [_perla]
sreptokok...
Kaj s njim? Nisam to nikad imala. Kad se očituje? Posljedice?
|
|
vrh |

|
 |
|
_perla Diskutant #206467

Broj postova: 6849
|
Citat [mishek]
Kaj s njim? Nisam to nikad imala. Kad se očituje? Posljedice?
bakterija... traži od doktorice bris grla jer nema smisla opet uzimati antibiotik a da ne znaš o čemu se radi...
|
|
vrh |
 |
 |
|
Bunika Diskutant #209288

Broj postova: 180
|
kuš, trputac i đumbir. probaj se koncentrirat na 3.oko, možda prođe 
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
dugi8 Diskutant #323853

Broj postova: 354
|
Citat [mishek]
Ima li neki prirodni lijek za upalu grla? Netko mi je jednom preporučio da karameliziram šećer i da to pojedem. ima li radije recept s nekim travama i tak? Topljeni šećer mi zvuči fuj.
Prije dva tjedna sam imala tešku upalu grla, al ful jaku, dr. mi dala Klavax. Nisam imala temperaturu. Par dana, otprilike dva-tri, nakon što sam dovršila terapiju tabletama, opet me počelo boljet grlo, i to sam s lijeve strane. Sad to traje par dana, cuclam razne pastile protiv grlobolje, ali ništ. Baš me probada od grla do uha, iako me uho ne boli. Grlo mi često presuši, iako stalno koristim mentol-bombone i pijem puno vode.
....pola litre kuhane rakije i sutra si mamurna ali zdrava.....
|
|
vrh |
 |
 |
|
Kati_ Diskutant #189077

Broj postova: 4915
|
Citat [mishek]
eee taj preprzeni sečer ti je nešto PREEDOBRO!! dodaj mu na kraj malo mlijeka i ima okus kao karamela!!! 
inace...te neke pastile strepsils i te fore su meni,da oprostish,zakurac..i bezvezno bacanje para.. :(
predlazem sljedece.. sta se tiče zdravo seljačkih proizvoda.....
-čaj+med+limun  tu i tam stavi zlicu meda u usta da ti se grlo nasafta.. 
a sta se tice kemikanila i slicno
sirupSinecod..jest da ga ima 200 ml..al nakon par dana primjene psss predobro
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
_nozzina__ Diskutant #330771

Broj postova: 1133
|
Citat [mishek]
Ima li neki prirodni lijek za upalu grla? Kaj da radim? Ne bih baš sad neke tablete opet koristila.
žalfija!
cuda cini!
čaj od žalfije i grgljas ko manijak sto vise puta na dan!
I sto duže!
|
|
vrh |
 |
 |
|
tomcat.ri Diskutant #54924

Broj postova: 125881
|
ode livada kadulje
|