|
|
Dolores_EvilSmile Diskutant #502077

Broj postova: 14359
|
Citat [itizajalles]
a zašto?
iz slavine ne prestaje curit dok iz čaše je ograničena količina
|
vrh |

|
 |
|
33kobaja Diskutant #595453

Broj postova: 870
|

udebljajte se, nova formula
i ovako su izgledali oglasi u 19.stoljecu
|
vrh |
 |
 |
|
kikica_rikica Diskutant #557702

Broj postova: 13775
|
Postoje neke metode ... malo radikalne ... garantirano nikad više debljine ... ali ni mršavosti ...
|
vrh |
 |
 |
|
itizajalles Diskutant #563740

Broj postova: 13370
|
Citat [Dolores_EvilSmile]

btw, čini mi se da je IQ198 opako opsjednut salom
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [itizajalles]

btw, čini mi se da je IQ198 opako opsjednut salom
mozda se pali na buci buci ljude
|
vrh |

|
 |
|
napaljena_baklava Diskutant #419851

Broj postova: 10378
|

|
vrh |
 |
 |
|
IQ198 Diskutant #582429

Broj postova: 7637
|
POJEDITE VELIK DORUCAK. zanimljivo je zabiljeziti da 80% debelih ljudi za dorucak pojede malo ili nista. 80% mrsavih ljudi pojede obilan dorucak. Vas bi se dorucak trebao sastojati od sljedecih namirnica kojih mozete pojesti koliko zelite. Sve bi trebalo biti organskog podrijetla ; jabuke,sljive,kruske,bobice,kivi,ananas,grozdje,breskve,suhe sljive,smokve,razeni kruh,nepreradjeni maslac(znaci da nije pasteriziran i homogeniziran),nepreradjeno mlijeko,obicnog jogurta(bez secera i voca),divljeg dimljenog lososa,,govedine u bilo kojem obliku samo da je iz organskog uzgoja,piletine-samo iz organskog uzgoja,rune, sardina,jaja, rajcica,paprike,umaka od rajcice,celera,mrkvi,bilo koje vrste povrca,krumpira u ogranicenim kolicinama,kave u ogranicenim kolicinama napravljene sa cistom vododm (ne iz slavine) te pravi caj, ne onaj u vrecicama.
|
vrh |
 |
 |
|
|
|

|
Citat [IQ198]
POJEDITE VELIK DORUCAK. zanimljivo je zabiljeziti da 80% debelih ljudi za dorucak pojede malo ili nista. 80% mrsavih ljudi pojede obilan dorucak. Vas bi se dorucak trebao sastojati od sljedecih namirnica kojih mozete pojesti koliko zelite. Sve bi trebalo biti organskog podrijetla ; jabuke,sljive,kruske,bobice,kivi,ananas,grozdje,breskve,suhe sljive,smokve,razeni kruh,nepreradjeni maslac(znaci da nije pasteriziran i homogeniziran),nepreradjeno mlijeko,obicnog jogurta(bez secera i voca),divljeg dimljenog lososa,,govedine u bilo kojem obliku samo da je iz organskog uzgoja,piletine-samo iz organskog uzgoja,rune, sardina,jaja, rajcica,paprike,umaka od rajcice,celera,mrkvi,bilo koje vrste povrca,krumpira u ogranicenim kolicinama,kave u ogranicenim kolicinama napravljene sa cistom vododm (ne iz slavine) te pravi caj, ne onaj u vrecicama.
ne znam si kad pio nepreradjeno mlijeko? ono kravlje pa samo skuhaš..to je masno ko sam vrag..od sljiva i ovog samo se dobro prokakit.. inače voda iz slavine i ova iz boca su praktički iste..
|
vrh |

|
 |
|
|
IQ198 Diskutant #582429

|
ne znam si kad pio nepreradjeno mlijeko? ono kravlje pa samo skuhaš..to je masno ko sam vrag..od sljiva i ovog samo se dobro prokakit.. inače voda iz slavine i ova iz boca su praktički iste..
To ti mislis, voda iz slavine je prociscena klorom i fluorpm, a znas li sta je flor.Ne znas pitaj Jedan R
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
IQ198 Diskutant #582429

|
Citat [___Dangubnik]
Umirem od smijeha kad vidim debele ženice kako hodaju tako po atletskoj stazi. Dobivaju slične savjete na onim brošurama iz DM-a (tamo gdje se kupi šminka). U stvari si s tim satom hodanja na svježem zraku samo pospješuju apetit. Da ne govorimo koliko mi ih je iritantno zaobilaziti dok trčim, jer svakoj guzica zauzme dvije staze. Neko bi im trebao reći da ih zaluđuju i da nema mršavljenja bez znoja.
zajeb dangubo ja ne treniram a imam idealne abdominalce.Dapace zadnjih deset godina nisam digao nista teze od litarske boce.
|
vrh |
 |
 |
|
itizajalles Diskutant #563740

Broj postova: 13370
|
Citat [IQ198]
To ti mislis, voda iz slavine je prociscena klorom i fluorpm, a znas li sta je flor.Ne znas pitaj Jedan R
no da, a oni koji piju isključivo flaširanu vodu pate od nedostatka raznih elemenata.
fluor ti je inače ono čega ima i u pasti za zube
|
vrh |

|
 |
|