|
|
|
|
|
|
tuljan_zg Diskutant #65823

Broj postova: 1096
|
Mislim da to nije nista drugo nego glupiranje...
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
Lucky Diskutant #4860

Broj postova: 7000
|
Ja nisam baš pobornik piercinga, al ne bih rekao da je to trend jer ipak svako pojedinačno odlučuje što, gdje i dali uopće staviti na svojem tijelu.
|
|
vrh |

|
 |
|
Lucky Diskutant #4860

Broj postova: 7000
|
quote Originalni post by Astralisa:
Imam pierc na jeziku i nikad nisam imala problema radi toga...a mislim da je bar u mom slucaj taj pierc na neki nacin dio moje osobnosti...
Na jeziku kažeš? Pa zar to nebi trebalo smetati tvom dečku (ako ga imaš). Ja nikad nisam imao curu sa piercingom na jeziku, al sam imao jednu sa aparatom za zube i vječno mi je jezik bio izderan od metala, svaki poljubac je ostavljao svoj trag.
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
|
|
|
|
srebra Diskutant #23693

Broj postova: 16144
|
|
|
vrh |

|
 |
|
HAL_9000 Diskutant #74874

Broj postova: 248
|
Srebra, zakon slika!
Naravno da je to u velikom broju slučaja zafuravanje za nekim trendom - tu pogotovo mislim na šminkerice sa zbušenim pupkom sa kojeg vise razni svjetlucavi kamenčići i slične pizdarijice.
Za mene smisao piercinga nije sam nakit (preferiram što jednostavniji - obični BCR ili barbell) nego onaj osječaj kad ti igla prođe kroz tijelo... Super filing!
Imam za sada 4 komada i na žalost ih ne mogu imat više zbog posla. Najveća želja mi je bila zbušit jezik , ali ne mogu zbog žile na sredini.
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
smijesna Diskutant #34094

Broj postova: 22
|
Hahahahahaha....kako je zakon macak!!! 
Slozila bi se s tim da kod nekoga stvarno je dio osobnosti, a kod nekoga dio metala s kojim namjerava nabaviti malo samopostovanja...
|
|
vrh |
 |
 |
|
leeloo69 Diskutant #115317

Broj postova: 41
|
hm.. hm..
ja sam u startu odmah nabila 3 komada na lice...
sada imam samo na obrvi... jer nisu bas bili dobro prihvaceni u skoli
od strane profesora.. sto je bio manji problem.. a, veci
problem... nisu bili dobro prihvaceni na fax-u od strane profesora...
za par dana busim pupak.. uskoro jezik...
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
Common sense Diskutant #64

Broj postova: 2525
|
Citat [Stella_Nutella]
zanima me da li je tko od vas imao problema radi piercinga (na poslu,u skoli)...i da li se to uopce isplati imati...da li je pierc dio necije osobnosti ili samo trend koji nam namece drustvo??
prilično je glupo bušiti se samo zato što se njih trinaest u razredu već zbušilo. Pa su svi probušeni obično na isti način i na istim mjestima. Još gluplje je u tome vidjeti neki ne znam kakav bauk samo zbog toga što ti mladi nekima izgledaju nekonvencionalno. (premda je i ovo upitno kad je svako treći ispircan:)))). Stručno obavljen piercing na obrvi ne može štetiti zdravlju. I ako neka stara budala od toga radi problem, onda se radi o staroj budali. No ipak bi trebalo dječici objasniti zbog čega nije nimalo pametno od hrskavice ušne praviti sito.
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
doleindex Diskutant #93226

Broj postova: 15612