Index.hr

13:35 • 2.9.2014. • POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGETRAŽI
Xmag
Obavijest:
1. studenoga ovaj forum se arhivira i gasi. Pozivamo posjetitelje da se presele na novi forum (http://www.index.hr/indexforum/).
Kritike i sugestije šaljite na email forum(at)index.hr
Forum
Odaberi skin: DefaultDefaultgrassRoseButterOcean 
IndexKlubBroj članova:  
Online članova:  

molim savjet - recept za przene girice (Tema)


 topic locked
Stranica: 1 Aktivne teme | Pretraživanje
Index.hr Forum -> Život -> Gastronomija

Autor Sadržaj
Korisnik je offlinevatrica
Diskutant #71304


Broj postova: 1109
16.2.2005. 17:32 | Naslov: Prikaži/Sakrij | Citiraj

molim vas ako netko zna neka mi kaze recept kako prziti girice.. ne znam da li da ih przim u brasnu ili.. hvala
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineslaNINA
Diskutant #66757


Broj postova: 1681
16.2.2005. 17:34 | Naslov: RE: molim savjet - recept za przene girice Prikaži/Sakrij | Citiraj

u solariju!
ko i većinu girica danas

vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineElektrasex
Diskutant #58874


Broj postova: 722
16.2.2005. 17:35 | Naslov: RE: molim savjet - recept za przene girice Prikaži/Sakrij | Citiraj

quote
Originalni post by vatrica:
molim vas ako netko zna neka mi kaze recept kako prziti girice.. ne znam da li da ih przim u brasnu ili.. hvala

ocistis im samo glave, a ako su sitne ne moras ni njih.....i uvaljas u posoljeno brasno da se ne razlete...peces u mijesanom ulju...maslinovo+suncokretovo...i to je to....najbolje je uz kuhanu blitvu s krumpirima ili krumpir salatu....
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlinevatrica
Diskutant #71304


Broj postova: 1109
16.2.2005. 17:36 | Naslov: RE: molim savjet - recept za przene girice Prikaži/Sakrij | Citiraj

quote
Originalni post by Elektrasex:
quote
Originalni post by vatrica:
molim vas ako netko zna neka mi kaze recept kako prziti girice.. ne znam da li da ih przim u brasnu ili.. hvala

ocistis im samo glave, a ako su sitne ne moras ni njih.....i uvaljas u posoljeno brasno da se ne razlete...peces u mijesanom ulju...maslinovo+suncokretovo...i to je to....najbolje je uz kuhanu blitvu s krumpirima ili krumpir salatu....
hvala najveca
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineMichael_123
Diskutant #18800


Broj postova: 15372
16.2.2005. 17:36 | Naslov: RE: molim savjet - recept za przene girice Prikaži/Sakrij | Citiraj

quote
Originalni post by vatrica:
molim vas ako netko zna neka mi kaze recept kako prziti girice.. ne znam da li da ih przim u brasnu ili.. hvala

barem ja, brasno pa na vruce ulje
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineGlycerine
Diskutant #47098


Broj postova: 78043
16.2.2005. 17:36 | Naslov: RE: molim savjet - recept za przene girice Prikaži/Sakrij | Citiraj

pržiš ih
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineslaNINA
Diskutant #66757


Broj postova: 1681
16.2.2005. 17:36 | Naslov: RE: molim savjet - recept za przene girice Prikaži/Sakrij | Citiraj

ne zezam se
1. pazi da ti ulje ne bude prevruće jer njima ne triba dugo
2. probacaj ih malo kroz brašno al ne previše, tek da se uhvati
3. baci na tavicu i okreći

i gotovo za tili čas
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineryanon
Diskutant #61039


Broj postova: 921
16.2.2005. 18:22 | Naslov: RE: molim savjet - recept za przene girice Prikaži/Sakrij | Citiraj

quote
Originalni post by slaNINA:
ne zezam se
1. pazi da ti ulje ne bude prevruće jer njima ne triba dugo
2. probacaj ih malo kroz brašno al ne previše, tek da se uhvati
3. baci na tavicu i okreći

i gotovo za tili čas
i bitno je da su dobro osušene gore navedene točke 2
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineTigresse
Diskutant #71374


Broj postova: 455
17.2.2005. 13:30 | Naslov: RE: molim savjet - recept za przene girice Prikaži/Sakrij | Citiraj

i meni su Dalmatinci rekli da se riba nikad ne soli prije przenja, jer se onda 'popishki' , niti se giricama rezu glave! Ionako su sicusne!

Ja volim jako i incune tako przene... mljac!!!
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineeliza
Diskutant #45171


Broj postova: 122
17.2.2005. 15:46 | Naslov: RE: molim savjet - recept za przene girice Prikaži/Sakrij | Citiraj

girice za pamćenje; obavezno očistiti glave, dobro ih posušiti, uvaljati u mješavinu bijelog i kukuruznog brašna (budu fino hrskave), ispeći na vručem (ali ne prevrućem ulju), ja stavim 3/4 biljnoig i 1/4 maslinovog, u tavu gdje se prže staviti grančicu ružmarina to daje super aromu, staviti ih na upijajući papir da se ocijedi ulje i tek tada posoliti.dobar tek!!!! Na isti način se pripremaju i inćuni, papaline i srdele, samo što se njima naravno mora očistiti utroba.
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj

Index.hr Forum -> Život -> Gastronomija
Stranica: 1
caching

Aktivne teme