_dioptrija_ Diskutant #157685

Broj postova: 8058
|
Citat [annalis]
Ja se raspitala. Možeš, kao, odlučit hoće li joj samo jajnike iščupat ili i jajnike i maternicu. Ako ne rečeš ništa, ovisi o veterinaru.
nikakvo podvezivanje jajnika?
|
|
vrh |
 |
 |
|
raptuus Diskutant #142056

Broj postova: 52058
|
Citat [annalis]
Jadna moja Beba.
Btw, ovo je ozbiljni topic. 

|
|
vrh |

|
 |
|
annalis Diskutant #18181

Broj postova: 18704
|
Citat [krivaDrina]
I onda još na pregled nakon operacije ih nosati i na vađenje konaca, tak da znaš.
Ah jebat ga. Trebala bih, dakle, obje kuje sterilizirat i mačka kastrirat.
Popizdit
|
|
vrh |

|
 |
|
annalis Diskutant #18181

|
Citat [_dioptrija_]
nikakvo podvezivanje jajnika?
A jok. Kažu da, ako se kuja ne koti, postoji opasnost od razvijanja tumora na reproduktivnim organima. Pa im povade sve, prevencije radi.
Strašno
|
|
vrh |

|
 |
|
annalis Diskutant #18181

|
Citat [aine]
čini mi se me muči umišljena trudnoća. narasle mi sise i trbuščić.
Da? Ako ti laktacija počne, zabrini se.
|
|
vrh |

|
 |
|
byssa Diskutant #298614

Broj postova: 1030
|
Citat [annalis]
Jadna moja Beba.
Btw, ovo je ozbiljni topic. 

cakana je :)
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [annalis]
A jok. Kažu da, ako se kuja ne koti, postoji opasnost od razvijanja tumora na reproduktivnim organima. Pa im povade sve, prevencije radi.Strašno
gore nego strasno.  moja vise nema problema s tim...
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [Plavusha25]
ma šta vi neki baljezgate strašno.......to se zove lažna trudnoća i to je normalno.....
ko baljezga? otkrila si toplu vodu s obzirom da je otvaracica topika to i navela u uvodnom. sterilizacija je samo prijedlog za izbjegavanje drugih i vecih problema.
|
|
vrh |
 |
 |
|
Plavusha25 Diskutant #297620

Broj postova: 124
|
Citat [_dioptrija_]
ko baljezga? otkrila si toplu vodu s obzirom da je otvaracica topika to i navela u uvodnom. sterilizacija je samo prijedlog za izbjegavanje drugih i vecih problema.
ko baljezga.....gle ono jel se tko tebi uopće obratio....a očito ti treba dioptrija...pogledaj na početku tko je baljezgao.......znam o čemu se radi i imam veze sa psima....zato me ti sigurno nećeš prozivati......između ostalog ti si počeo o sterilizaciji i neznam čemu što nema veze s lažnom trudnoćom u kuja
|
|
vrh |
 |
 |
|
annalis Diskutant #18181

|
Plavušo, ne derinjaj se. Pitam da vidim može li oboljet od toga.

evo ih obje.
btw, netko je izbacio tu kod nas još jednog njemačkog ovčara, mužjaka, prekrasnog. oko 6 mjeseci je star, dobar i umiljat. I oba uha su mu gore.  mi stvarno ne možemo imati još jednog psa, a žao mi ga je. zima dolazi.
ako je tko zainteresiran, mogu ga fotkat kad dođe, pa da vidite.
|
|
vrh |

|
 |
|
krivaDrina Diskutant #155391

Broj postova: 2430
|
Citat [annalis]
A jok. Kažu da, ako se kuja ne koti, postoji opasnost od razvijanja tumora na reproduktivnim organima. Pa im povade sve, prevencije radi.
Strašno
Pa daj prvu sterilizirati, a Bebi daj jedno leglo, mislim da je zdravije, prije sterilizacije. Na vet. faksu se raspitaj za doca koji se time aktivno bavi, ne operiraju svi jednako.
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
Sliw. Diskutant #265229

Broj postova: 27818
|
Citat [Plavusha25]
ko baljezga.....gle ono jel se tko tebi uopće obratio....a očito ti treba dioptrija...pogledaj na početku tko je baljezgao.......znam o čemu se radi i imam veze sa psima....zato me ti sigurno nećeš prozivati......između ostalog ti si počeo o sterilizaciji i neznam čemu što nema veze s lažnom trudnoćom u kuja
aj kad si u Gudcima, navrati pa je pogledaj.
|
|
vrh |
 |
 |
|
annalis Diskutant #18181

|
Citat [krivaDrina]
Pa daj prvu sterilizirati, a Bebi daj jedno leglo, mislim da je zdravije, prije sterilizacije. Na vet. faksu se raspitaj za doca koji se time aktivno bavi, ne operiraju svi jednako.
A što ću s leglom? Sve koje smo znali smo ugnjavili za udomit Helgine, nisu ljudi baš skloni udomljavat mješance. To nije in.
I vodimo ih na veterinarski, inače.
|
|
vrh |

|
 |
|

|
Citat [Plavusha25]
ma šta vi neki baljezgate strašno.......to se zove lažna trudnoća i to je normalno.....to je najčešće kod mladih kuja....nateknu im sise i čak može mlijeko curit......to je sasvim normalno....njie za nikakve operacije niti su u pitanju loši geni....!!!!!!!!!!!!!
U kućicu! Nije normalno, nego je dosta često i tko brine o kuji vodit će je veterinaru. Ono za gene je bio zez 
|
|
vrh |

|
 |
|
Plavusha25 Diskutant #297620

Broj postova: 124
|
Citat [Sliw.]
aj kad si u Gudcima, navrati pa je pogledaj.
to se ne treba gledat
|
|
vrh |
 |
 |
|

|
Citat [annalis]
A što ću s leglom? Sve koje smo znali smo ugnjavili za udomit Helgine, nisu ljudi baš skloni udomljavat mješance. To nije in.
I vodimo ih na veterinarski, inače.
Malo ćeš se pomučiti ali naći će se gazda, ljudi trebaju pse, a nemaju svi love za rasne pse.
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
Sliw. Diskutant #265229

Broj postova: 27818
|
|
|
vrh |
 |
 |
|
annalis Diskutant #18181

|
Citat [krivaDrina]
Malo ćeš se pomučiti ali naći će se gazda, ljudi trebaju pse, a nemaju svi love za rasne pse.
Ma dobro to zvuči, al' trebala si vidjet koje su to muke bile kod Heliginog legla.
Ne ide baš tako lako.
|
|
vrh |

|
 |
|