Index.hr

1:53 • 26.5.2013. • POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGETRAŽI
Xmag
Obavijest:
1. studenoga ovaj forum se arhivira i gasi. Pozivamo posjetitelje da se presele na novi forum (http://www.index.hr/indexforum/).
Kritike i sugestije šaljite na email forum(at)index.hr
Forum
Odaberi skin: DefaultDefaultgrassRoseButterOcean 
IndexKlubBroj članova: 815137 
Online članova: 0 

Umišljena trudnoća kod kuja (Tema)
stranica 2

topic locked
Stranica: 1 2 3 4 5 Aktivne teme | Pretraživanje
Index.hr Forum -> Život -> Kućni ljubimci

Autor Sadržaj
Korisnik je offline_dioptrija_
Diskutant #157685

Broj postova: 8058
20.11.2007. 15:17 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [annalis]

Ja se raspitala. Možeš, kao, odlučit hoće li joj samo jajnike iščupat ili i jajnike i maternicu. Ako ne rečeš ništa, ovisi o veterinaru.
nikakvo podvezivanje jajnika?
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineraptuus
Diskutant #142056

Broj postova: 52058
20.11.2007. 15:17 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [annalis]

Jadna moja Beba.

Btw, ovo je ozbiljni topic.

Korisnik je offlineannalis
Diskutant #18181

Broj postova: 18704

Citat [krivaDrina]

I onda još na pregled nakon operacije ih nosati i na vađenje  konaca,  tak da znaš.
Ah jebat ga. Trebala bih, dakle, obje kuje sterilizirat i mačka kastrirat.

Popizdit
Diskutant #18181

20.11.2007. 15:18 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [_dioptrija_]

nikakvo podvezivanje jajnika?
A jok. Kažu da, ako se kuja ne koti, postoji opasnost od razvijanja tumora na reproduktivnim organima. Pa im povade sve, prevencije radi.

Strašno
Diskutant #18181

20.11.2007. 15:20 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [aine]

čini mi se me muči umišljena trudnoća. narasle mi sise i trbuščić.

Da? Ako ti laktacija počne, zabrini se.
Korisnik je offlinebyssa
Diskutant #298614

Broj postova: 1030
20.11.2007. 15:20 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [annalis]

Jadna moja Beba.

Btw, ovo je ozbiljni topic.

cakana je :)
Diskutant #157685

20.11.2007. 15:21 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [annalis]

A jok. Kažu da, ako se kuja ne koti, postoji opasnost od razvijanja tumora na reproduktivnim organima. Pa im povade sve, prevencije radi.Strašno
gore nego strasno.
moja vise nema problema s tim...
Diskutant #157685

20.11.2007. 15:25 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Plavusha25]

ma šta vi neki baljezgate strašno.......to se zove lažna trudnoća i to je normalno.....
ko baljezga?
otkrila si toplu vodu s obzirom da je otvaracica topika to i navela u uvodnom.
sterilizacija je samo prijedlog za izbjegavanje drugih i vecih problema.
Korisnik je offlinePlavusha25
Diskutant #297620

Broj postova: 124
20.11.2007. 15:27 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [_dioptrija_]

ko baljezga?
otkrila si toplu vodu s obzirom da je otvaracica topika to i navela u uvodnom.
sterilizacija je samo prijedlog za izbjegavanje drugih i vecih problema.

ko baljezga.....gle ono jel se tko tebi uopće obratio....a očito ti treba dioptrija...pogledaj na početku tko je baljezgao.......znam o čemu se radi i imam veze sa psima....zato me ti sigurno nećeš prozivati......između ostalog ti si počeo o sterilizaciji i neznam čemu što nema veze s lažnom trudnoćom u kuja
Diskutant #18181

20.11.2007. 15:28 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Plavušo, ne derinjaj se. Pitam da vidim može li oboljet od toga.

evo ih obje.

btw, netko je izbacio tu kod nas još jednog njemačkog ovčara, mužjaka, prekrasnog. oko 6 mjeseci je star, dobar i umiljat. I oba uha su mu gore.
mi stvarno ne možemo imati još jednog psa, a žao mi ga je. zima dolazi.

ako je tko zainteresiran, mogu ga fotkat kad dođe, pa da vidite.
Korisnik je offlinekrivaDrina
Diskutant #155391

Broj postova: 2430
20.11.2007. 15:28 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [annalis]

A jok. Kažu da, ako se kuja ne koti, postoji opasnost od razvijanja tumora na reproduktivnim organima. Pa im povade sve, prevencije radi.

Strašno

Pa daj prvu sterilizirati, a Bebi daj jedno leglo, mislim da je zdravije, prije sterilizacije.
Na vet. faksu se raspitaj za doca koji se time aktivno bavi, ne operiraju svi jednako.
Diskutant #297620

20.11.2007. 15:29 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Svašta....pa normalno da ne može oboljeti od umišljene trudnoće
Korisnik je offlineSliw.
Diskutant #265229

Broj postova: 27818
20.11.2007. 15:31 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Plavusha25]

ko baljezga.....gle ono jel se tko tebi uopće obratio....a očito ti treba dioptrija...pogledaj na početku tko je baljezgao.......znam o čemu se radi i imam veze sa psima....zato me ti sigurno nećeš prozivati......između ostalog ti si počeo o sterilizaciji i neznam čemu što nema veze s lažnom trudnoćom u kuja

aj kad si u Gudcima, navrati pa je pogledaj.
Diskutant #18181

20.11.2007. 15:32 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [krivaDrina]

Pa daj prvu sterilizirati, a Bebi daj jedno leglo, mislim da je zdravije, prije sterilizacije.
Na vet. faksu se raspitaj za doca koji se time aktivno bavi, ne operiraju svi jednako.
A što ću s leglom? Sve koje smo znali smo ugnjavili za udomit Helgine, nisu ljudi baš skloni udomljavat mješance. To nije in.

I vodimo ih na veterinarski, inače.
Diskutant #155391

20.11.2007. 15:32 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Plavusha25]

ma šta vi neki baljezgate strašno.......to se zove lažna trudnoća i to je normalno.....to je najčešće kod mladih kuja....nateknu im sise i čak može mlijeko curit......to je sasvim normalno....njie za nikakve operacije niti su u pitanju loši geni....!!!!!!!!!!!!!

U kućicu! Nije normalno, nego je dosta često i tko brine o kuji vodit će je veterinaru. Ono za gene je bio zez
Diskutant #297620

Citat [Sliw.]

aj kad si u Gudcima, navrati pa je pogledaj.

to se ne treba gledat
Diskutant #155391

20.11.2007. 15:33 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [annalis]

A što ću s leglom? Sve koje smo znali smo ugnjavili za udomit Helgine, nisu ljudi baš skloni udomljavat mješance. To nije in.

I vodimo ih na veterinarski, inače.

Malo ćeš se pomučiti ali naći će se gazda, ljudi trebaju pse, a nemaju svi love za rasne pse.
Korisnik je offlinea.m
Diskutant #14875

Broj postova: 5982
20.11.2007. 15:34 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

kod kakvih kuja ... 
umislila si je ti ...
Korisnik je offlineSliw.
Diskutant #265229

Broj postova: 27818
20.11.2007. 15:36 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Diskutant #18181

20.11.2007. 15:38 | Naslov: RE: Umišljena trudnoća kod kuja Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [krivaDrina]

Malo ćeš se pomučiti ali naći će se gazda, ljudi trebaju pse, a nemaju svi love za rasne pse.

Ma dobro to zvuči, al' trebala si vidjet koje su to muke bile kod Heliginog legla.

Ne ide baš tako lako.

Index.hr Forum -> Život -> Kućni ljubimci
Stranica: 1 2 3 4 5
caching

Aktivne teme