Index.hr

23:47 • 23.5.2012. • POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGETRAŽI
Obavijest:
1. studenoga ovaj forum se arhivira i gasi. Pozivamo posjetitelje da se presele na novi forum (http://www.index.hr/indexforum/).
Kritike i sugestije šaljite na email forum(at)index.hr
Forum
Odaberi skin: DefaultDefaultgrassRoseButterOcean 
IndexKlubBroj članova: 782832 
Online članova: 4 

A gdje su svi slavonci? (Tema)

topic locked
Stranica: 1 2 3 4 5 ... 1530 1531 1532 1533 1534 Aktivne teme | Pretraživanje
Index.hr Forum -> Hrvatska -> Slavonija, Baranja

Autor Sadržaj
Korisnik je offlineTomislava31
Diskutant #603

Broj postova: 127
15.11.2001. 08:38 | Naslov: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

A gdje li su se sakrili?

Ne dirajte mi večeras, uspomenu u meni...
Ne dirajte mi ravnicu, jer ja ću se vratiti...

[ 21-11-2001: Message edited by: Plavka ]

vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineKristina
Diskutant #565

Broj postova: 93
15.11.2001. 12:52 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Kako to mislis gdje su svi Slavonci? Pa jedu kulen i becare uokolo.
Korisnik je offlineFIXXXER
Diskutant #573

Broj postova: 9165
15.11.2001. 17:11 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Plavka razvedri se malo, ti si bar blizu doma, vidi ovdje koliko ljudi je van hrvatske.

Kristina, kavo je vrijeme predvidjeno za ovu zimu u londonu? ja selim u sijecnju na par godina radit u london.

Korisnik je offlinevmilicev
Diskutant #555

Broj postova: 169
16.11.2001. 00:31 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Hrvat i Slavonac CrazyV reporting for duty!
Diskutant #603

16.11.2001. 08:56 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

[ 20-11-2001: Message edited by: Plavka ]

Diskutant #565

16.11.2001. 18:20 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Ma ja zapravo nisam Slavonka, nego sam malo navratila.
Fixxer, vrijeme je hladno, ali nije tako hladno kao u Zagrebu npr u isto doba godine.
Jedino su ljeta zahebana.
By the way sto ces radit ovdje?
I da li znas u kojem ces dijelu grada zivjet?
Diskutant #603

21.11.2001. 09:41 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

GRAD ĐAKOVO - Srce Slavonije

"Ne postoji ništa jednako.Nema drugog Đakova na svijetu. Upoznat ćete mnoge gradove, nekima ćete se iskreno diviti, a samo jedan imat će svu Vašu ljubav. Jer, on ima najčarobnije obrise, u njemu je sve bolje, njegove su večeri romantične, a jutra sunčana. Ima li nekoga tko može obuzdati tajnovit drhtaj pred njegovim čarima? "

Diskutant #573

21.11.2001. 13:37 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

quote:
Fixxer, vrijeme je hladno, ali nije tako hladno kao u Zagrebu npr u isto doba godine.
Jedino su ljeta zahebana.
By the way sto ces radit ovdje?
I da li znas u kojem ces dijelu grada zivjet?

tek sad sam vidio odgovor; radim za marketinsku tvrtku pa se malo selim u podruznicu u london jer je tu zatisje. kaj se tice djela grada nemam pojma sad mi traze stan, zadnji koji sam vidio (na slikama) je na covent gardenu - buduci da firma placa mislim da mi se svidja lokacija
Diskutant #565

21.11.2001. 18:37 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Covent Garden ti je super lokacija. Cisti centar.
Korisnik je offlineWhatever
Diskutant #26

Broj postova: 3272
21.11.2001. 19:41 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Trazi Earls Court covjece. Australijanki ko blata.
Korisnik je offlinefixxxer
Diskutant #573

22.11.2001. 10:46 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

australke? e vidis moglo bi me interesirat
kristina gdje si ti u londonu? kakve su trenutno cijene jednosobnih stanova - ovo kaj mi traze je sve nesto ogromno pa imam osjecaj da ce mi nagurat jos nekoga a to bas i ne zelim.
Diskutant #565

22.11.2001. 17:53 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Nemoj ici na Earls Court. Australijanki doduse ima i u centru je, ali nije meni tamo neki stos zivjet. To ti je backpacker i bedsit central, a to je, vjeruj mi, nepozeljno.
Cijene jednosobnih stanova? Jel to pitas za rentu ili za kupit? Cijena puno ovisi i o tome gdje je stan. Npr, ako je Peckham, platit ces mozda kojih 100 funti na tjedan, ako i toliko. A Covent Garden, ovisi kako je stan uredjen, ali bi me zacudilo ako bi nasao jednosobni stan ispod jedno Ł250 na tjedan. Vrlo vjerojatno i puno vise.
Ja, inace zivim u Islington. Skroz dobra cetvrt, ali je isto skupo. Moj dvosobni stan kosta Ł300 000, a za iznajmit bi bio oko Ł320 na tjedan.
Nadam se da ti je ovo bilo od pomoci. Ako ti jos sto treba mozes mi poslat e-mail na kjelcic@hotmail.com
Diskutant #573

22.11.2001. 17:59 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

hvala za savjet javit cu se iz londona kad se smjestim pa da dogovorimo kakvu kavicu - nadam se da je jos ljudi odavde u londonu.
Diskutant #565

22.11.2001. 18:04 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Zaboravila sam ti reci da engleski dvosobni stanovi zapravo imaju tri sobe. Kod njih se dnevna soba ne racuna. Znaci kad kazem jednosobni stan, to je jedna spavaca plus dnevna soba, dvosobni je dvije spavace plus dnevna soba i tako dalje...
Diskutant #603

27.11.2001. 08:21 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Ma ovo je prestao biti topic o Slavoniji i počeo biti topic o dijaspori...
Molim vas da mi to ne radite...
Ja bi voljela da ovo bude SLAVONIJA...

Please....

Diskutant #603

30.11.2001. 08:50 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

OSIJEK

DAN GRADA: 2. prosinca
Spomen na 2. prosinac 1786. godine kada su dotadašnje tri zasebne općine: Donji grad. Tvrđa i Gornji grad donijele odluku o ujedinjenju u jedinstvenu cjelinu - grad Osijek...

<karlo>
Neregistrirani korisnik
7.2.2002. 15:14 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

dragi moji slavonci
ja sam vam hrvat iz bosne trenutno u australiji. jedan dida mi je slavonac i tako da sam upoznao slavoniju svakoga ljeta po nekoliko dana. kako sam prosao svuda i vidio sam svasta vjerujte mi da je ta vasa slavonija jos uvijek jedna od oaza mira i spokoja na ovoj kugli. ja svoju zenu nagovaram da idemo u slavoniju da si kupimo neku nekretninu ako ima zemlje obradicemo je nije sramota, ali jok ona nece niti da cuje .
navikla se ovdje na kreditne kartice i shoping centre i ovo sve sranje. a neki dan smo dobili pismo od nekoga manijaka kako bi on volio neznam sto sa njom da uradi i ona se sjeti slavonije.
kaze bio si ti u pravu. i sada sta da radim nisam bogat , romanticar u dusi , selio bih se u slavoniju a nije mi mrsko niti raditi.
recite mi moze li se kupiti igdje u slavoniji imanje sa nesto zemlje ,volio bih da je oko nove gradiske , sa nekom kucom u kojoj se moze prezimiti. mene ne interesira spica i grad jer odrastao sam na spici i nasitio se gradova za cijeli svoj zivot.
ako mi imate dati kakav savjet ,dajte. u stilu da li se isplati gajiti krmad ili maline ili gljive ili cincile.
sit sam stranoga svijeta i velikih gradova. ima li jos igdje kod nas da su ljudi prijazni , nabijeni pozitivnom energijom i da ne zakljucavaju vrata u sred bijela dana.
puno pozdrava od karla
to je bilo cut and paste sa nekretnine jer nisam vidio da se ovdje vodi neka prica vezana uz moju.
ako ste izmedju 19 i 25 otidjite vani i vidite,
mnogi od nas su uspjesni ljudi vani vjerovali ili ne a ono zahvaljujuci nasem strogome jos uvijek komunistickom skolovanju i ovo je jos teze povjerovati nasem odnosu prema radu., koji je naravno motiviran strahom od autoriteta bilo kakve vrste i sa sjecanjima.to mislim na ono "za koliko bih ja radio ovaj posao kod kuce"
sta hocu da vam kazem dragi slavonci , idite van ali nigdje necete naci takav miran i rasterecen zivot koji vodite u slavoniji a ako ga ne zivite uz malo truda bi mogli. osim toga uz slavonke samo su dalamtineke toliko lijepe ali sa manjim iq pa tako bolje je da provedete to vrijeme negdje u birtiji i mastate o daljinama i onda se jednoga dana rastrijeznite i vratite vinogadu i kulenima i prsutima i nastavite i grati karti i sacuvate prijateljstva svoja. sva sreca je u jednostavnosti.odhrvajete se ovoj posasti londona , melbourna , pariza , big deal moji slavonci .ostanite svoji na svome ma koliko to otrcano zvucalo , vjerujte mi .
ni ja ne bi nikuda od kuce da me nije natjerala nuzda .
puno pozdrava od karla
-----------------------------------
vrh Blokiraj/Odblokiraj
<kalamar>
Neregistrirani korisnik
10.2.2002. 22:19 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

A gdje? Rasljeni po cijeloj kugli zemaljskoj , žalost! Pogledaj kako nam je mali forum a koliki je od ISTRIJANA ?
vrh Blokiraj/Odblokiraj
<profa>
Neregistrirani korisnik
26.3.2002. 09:28 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

evo me...tko me traži?
vrh Blokiraj/Odblokiraj
<Sharon>
Neregistrirani korisnik
11.4.2002. 09:58 | Naslov: RE: A gdje su svi slavonci? Prikaži/Sakrij | Citiraj

Ja volim jednog Slavonca i Osijek.
vrh Blokiraj/Odblokiraj

Index.hr Forum -> Hrvatska -> Slavonija, Baranja