Index.hr

17:16 • 23.5.2013. • POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGETRAŽI
Obavijest:
1. studenoga ovaj forum se arhivira i gasi. Pozivamo posjetitelje da se presele na novi forum (http://www.index.hr/indexforum/).
Kritike i sugestije šaljite na email forum(at)index.hr
Forum
Odaberi skin: DefaultDefaultgrassRoseButterOcean 
IndexKlubBroj članova: 815026 
Online članova: 0 

"Sarajevski Milošević" na braniku Bosne i Hercegovine (Tema)
stranica 35

topic locked
Stranica: 1 2 3 4 5 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 44 45 46 47 48 Aktivne teme | Pretraživanje
Index.hr Forum -> Index.hr Forum -> Komentari članaka

Autor Sadržaj
Korisnik je offlineaerosa
Diskutant #506550

Broj postova: 130
9.10.2010. 09:56 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [arxros_6]

Ja nisam multietnicar, cak naprotiv, multietnicare treba pustiti da pokazu sta znaju, a kad zajebu, onda ih pokupiti sve i strpati u zatvor i tako ih se rjesiti. A onda cemo da pricamo o pravoj ravnopravnosti u BiH, onoj o podjeli procenata. Multietnicko rukovodstvo SDP koje je puno Srba i Hrvata kao i Bosnjaka, uz medijsku podrsku takodjer i Srba i Hrvata, kao sto su recimo Lovrenovic, Bajic itd ... seru Bosnjacima evo vec dvije decenije, biraju im u pola Sarajeva Srbe i Hrvate na vlast, Srbi i Hrvati su ih istjerali fizicki sa svojeg vecinski kontroliranog teritorija, maltene ogromna vecina ih je kod Bosnjaka, vrijeme je i da ostali malo osjete njihov multikulti shit kojim seru po bosnjackom Sarajevu ili bosnjackoj Tuzli evo vec dvije decenije. Maltene nema Hrvata ili Srbina u Sarajevu ili Tuzli koji nemaju posao i koji su nezaposleni, sve su ih ti isti multikulti zaposlili. Kad su zaposljavali Srbe i Hrvate Bosnjacima kao vlast, Sopte nije rigala, to joj je dobro doslo, a i njenom sefu Covicu da moze jos malo pricati o cetvrtom entitet "Sarajevu".

To mu je vjerovatno poruka za ono sranje o bosnjackom Sarajevu kao cetvrtom entitetu koje je izasrao iz sebe u Prudu.

Najveci problem u Bosni je politika duplih standarda. Cetnici i zapadno-hercegovacka mafija misle da su oni ubermensch"" u odnosu na Bosnjake, tako da i jedni ni drugi nemaju u opste problema cmizdriti o "ravnopravnosti", a istovremeno sebi prisvajati vecinske bosnjacke opcine kao sto su Prijedor, Doboj, Mostar, Zepce, Brcko, cijela Istocna Bosna, Stolac itd.

Bojim se gospodo da ce te se urazumiti ili nam ne gine ponovno ceranje po bosanskim (insistiram na ovom domacem iskljucivo izrazu) vukojebinama.

Ili ce za sve vaziti isti standardi ukljucujuci tu i standarde unutarnje podjele ili ce Bosna opet da gori!
Sa takvim razmišljanjem kao što je tvoje slobodno se pronađi u jednom od mojih postova na ovoj strani.... imaš više naziva pa proberi jedan....
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlinearxros_6
Diskutant #591209

Broj postova: 148
9.10.2010. 09:57 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

JA CU UPOTRIJEBITI VELIKA SLOVA ZA PITANJE SKUTORIMA.

KAKO BI VI ZAKONSKI RJESILI TAJ "PROBLEM" STO SU MANJINE IZ BOSNJACKIH VECINSKIH OPCINA IZABRALI KANDIDATA SDP-A ZELJKA KOMSICA?

ZNACI STA VI TU PREDLAZETE?

DA UKINEMO MULTIETNICKE PARTIJE?
DA ZABRANIMO KANDIDATE KOJI NISU IZ HDZ-A ZA IZBOR CLANA PREDSJEDNISTVA?

KAKVO JE VASE RJESENJE SKUTORI I CETNICI?

SEGREGACIJA STAVLJANJE SESTOKRAKIH ZVIJEZDA SA SVE KOJI NISU BOSNJACI, SRBI ILI HRVATI, ISKLJUCIVO IZ NACIONALNIH STRANAKA? OPET KAKO CE DODIKOV SNSD UCI U TU GRUPU KAD SU IZABRALI HRVATIMA KOMPLETNO VIJECE NARODA IZ REDA HRVATSKOG NARODA?
Korisnik je offlinedarkobuhac
Diskutant #592270

Broj postova: 187
9.10.2010. 10:01 | Naslov: "Sarajevski Milošević" na braniku Bosne i... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Jel multietićno sarajevo i komšić koji u svom kabinetu ima od 15 članova kabineta samo jednog HRVATA a 14 muslimana!
Srbi imaju od 15 15 srba
Muslimanski član predsjedništva ima od 15 15 muslimana
Znači predsjedništvo BiH ima savjetnike i to
29 MUSLIMANA
15 SRBA
i

!!!!!!!!
JEDNOG HRVATA

Toliko o toj vašoj sdp-ovsko multietićnosti...kako vas nije stid?
Diskutant #506550

9.10.2010. 10:03 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [darkobuhac]

Jel multietićno sarajevo i komšić koji u svom kabinetu ima od 15 članova kabineta samo jednog HRVATA a 14 muslimana!
Srbi imaju od 15 15 srba
29 MUSLIMANA
15 SRBA
i

!!!!!!!!
JEDNOG HRVATA

DO KAD VIŠE LAGATI GAMADI GLUPA
Kabinet člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda

U Kabinetu člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda angažovani su:

Amir Ibrović, šef Kabineta, amir.ibrovic@predsjednistvobih.ba
Nerkez Arifhodžić, savjetnik za vanjsku politiku, nerkez.arifhodzic@predsjednistvobih.ba
Davor Vuletić, savjetnik za vanjsku politiku, davor.vuletic@predsjednistvobih.ba
Irena Jelisić, savjetnica za pitanja mladih i odnose s javnošću, irena.jelisic@predsjednistvobih.ba
prof. dr. Boris Tihi, savjetnik za ekonomska pitanja, boris.tihi@predsjednistvobih.ba
Željko Knez, savjetnik za pitanja dijaspore i demobilisanih pripadnika OSBiH, zeljko.knez@predsjednistvobih.ba
Goran Mihaljević, oficir za vezu sa ICTY, mihaljevic_goran@yahoo.com
Dijana Tabori, savjetnica za pravna pitanja, dijana.tabori@predsjednistvobih.ba
Diskutant #591209

9.10.2010. 10:06 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [aerosa]

Sa takvim razmišljanjem kao što je tvoje slobodno se pronađi u jednom od mojih postova na ovoj strani.... imaš više naziva pa proberi jedan....

Sta je lose u tom mom misljenju sto trazim potpunu ravnopravnost i iste standarde za cijelu BiH.

HOCEMO DIJELITI UNUTARNJI BOSNU? OK, ONDA HAJMO BATALITI RATNU PODJELU, HAJMO PODJELA NA OSNOVU POPISA IZ 1991 GODINE, STO ZNACI, COVICU, MARS IZ BOSNJACKOG MOSTARA, STOLCA I ZEPCA, DODIKU MARS IZ BOSNJACKOG PRIJEDORA, DOBOJA, BRCKOG, CIJELE ISTOCNE BOSNE ITD ITD.

DOK SE TO NE ISPUNI, JEBITE SE FRAJERI, NE SPOMINJITE RAVNOPRAVNOST I SVAKAKO OD MENE NECETE IMATI PODRSKU STO SE TICE RAVNOPRAVNOSTI NA BILO KOJEM DRUGOM MJESTU.

MISLIM FRAJERI TRAZE RAVNOPRAVNOST, A PRIJE TOGA OTELI HRPU VECINSKIH BOSNJACKIH OPCINA I NASELILI SRBE I HRVATE U NJIH, DOK ISTOVREMENO KUKAJU KAKO SU "UGROZENI" I TRAZE "RAVNOPRAVNOST" U SEGREGACIJSKOJ NA 76% BIH.

ZNACI DA LI JE KAD SKUTORSKA EKIPA HRT-A KAO STO JE ONA SALABAJZERICA ORGANIZOVALA EMISIJU "OTVORENO" NA HRT I POZVALE GOSTE DA NAM ISPRICAJU O NACIONALNOM SASTAVU MOSTARA, ZEPCA I STOLCA PRIJE RATA I ZASTO JE DANAS PREMA MNOGIM IZVORIMA TAMO HRVATSKA VECINA? NARAVNO USPUT MOZE POZVATI I KOJEG BOSNJAKA U STUDIO KAD VEC ZELI TRPATI SVOJ NOS U SVE TO?

NEKA CRVEI POKAZUJU STA ZNAJU, A NAKON TOGA CE BITI POMETENI, A DOTLE CE SE FORMIRATI PRAVA BOSNJACKA NACIONALNA STRANKA, PA DA SE CERAMO.
Korisnik je offlinegalileo.galilei
Diskutant #299095

Broj postova: 64
9.10.2010. 10:06 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

cinjenica je da su jedino bosnjaci uspjeli naprviti korak naprijed i prestali glasati za nacionalisticke stranke i to vas boli, jer ste vi jos uvijek u dnu duse zatucani i 20 vam pobjedjuje HDZ
pa sada pokusavate na sve nacine diskreditovati bosansku ljevicu jer ce vama biti lakse pogledati se u ogledalo i zaspati
to sto ste vi primitivni nije vam problem dok god su gradjani sarajeva, tuzle, zenice, bihaca...isti takvi
ali sad, kad oni izaberu gradjansku opciju shvatate da ste bijedno i primitivno, balkansko pleme
srebe nema potrebe ni spominjati, dodikova stranka osvaja preko 50 posto glasova u "republici srpskoj"
SDP-u nije ni trebala ova situacija sa ikebanom u predsjednistvu jer su na svim ostalim niovima vlasti osvojili najvise glasova
za parlament bih
za parlament federacije bih
i za kantonalne skupsitne gdje god nema skutora koji naravno za HDZ - zna se
Diskutant #592270

9.10.2010. 10:07 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Ovi muslići stvarno misle da će im zapad stalno čuvati BiH za njih. Ja osobno ne mogu vjerovati da zapad ima takve ambicije.Dozlogrdit će im,kad tad. Da stvarno žele neki red u BiH onda bi ih primili u EU što prije,a kako se vidi nema ni naznaka. To je realnost...
Korisnik je offlineex_mr.biggy
Diskutant #582221

Broj postova: 4099
9.10.2010. 10:07 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [lr1234]

ne znam puno o bosni, ali vidim da tamo svatko vuče na svoju stranu. trebalo bi se to podijeliti, proporcionalno broju stanovnika
Imamo mi vec odgovarajucu podelu.
Korisnik je offlinegalileo.galilei
Diskutant #299095

Broj postova: 64
9.10.2010. 10:10 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [darkobuhac]

Srbi imaju od 15 15 srba
29 MUSLIMANA
15 SRBA
i

!!!!!!!!
JEDNOG HRVATA

znas li da si glup?

Diskutant #591209

9.10.2010. 10:11 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [aerosa]

DO KAD VIŠE LAGATI GAMADI GLUPA
Kabinet člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda

U Kabinetu člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda angažovani su:

Amir Ibrović, šef Kabineta, amir.ibrovic@predsjednistvobih.ba
Nerkez Arifhodžić, savjetnik za vanjsku politiku, nerkez.arifhodzic@predsjednistvobih.ba
Davor Vuletić, savjetnik za vanjsku politiku, davor.vuletic@predsjednistvobih.ba
Irena Jelisić, savjetnica za pitanja mladih i odnose s javnošću, irena.jelisic@predsjednistvobih.ba
prof. dr. Boris Tihi, savjetnik za ekonomska pitanja, boris.tihi@predsjednistvobih.ba
Željko Knez, savjetnik za pitanja dijaspore i demobilisanih pripadnika OSBiH, zeljko.knez@predsjednistvobih.ba
Goran Mihaljević, oficir za vezu sa ICTY, mihaljevic_goran@yahoo.com
Dijana Tabori, savjetnica za pravna pitanja, dijana.tabori@predsjednistvobih.ba

Ne sekiraj se, to je Covic hladno slagao preko HRT-a prije dva dana u emisiji koju je skutorka Salabajzerica radila, pod nazivom "Otvoreno" i to cijeloj Hrvatskoj? Ali to je bila samo jedna od mnogih bezocnih lazi Dodikovog Sejde, Dragana (hrvatsko ime?) Covica.

Vidio sam davno spisak Komsicevih savjetnika, medjutim Covic je hladno bez ikakve nervoze, jednostavno slagao cijelu Hrvatsku u emisiji HRT-a. Naravno nije se sjetio pa rekao, znate ljudi ni mi Hrvati nismo fer, drpili smo tri bosnjacke vecinske opcine, pokusavamo u njih naseliti vise Hrvata kako bi bili vecina tamo pa smo tako uz pomoc RKC sagradili u pola vecinskog bosnjackog grada Mostara 100 metara visok RKC crkveni toranj i to iskljucivo u svrhu zapisavanja teritorija, pa smo takodjer u istoj toj vecinski bosnjackoj opcini postavili na Humu krstinu visine 30 metara, iskljucivo u svrhu zapisavanja teritorija, a na drugoj strani trazimo "ravnopravnost"?

Sto puta laze postaje istina.

[Editirano 9.10.2010. 10:13:00 by arxros_6]
Diskutant #506550

9.10.2010. 10:12 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [arxros_6]

Sta je lose u tom mom misljenju sto trazim potpunu ravnopravnost i iste standarde za cijelu BiH.

HOCEMO DIJELITI UNUTARNJI BOSNU? OK, ONDA HAJMO BATALITI RATNU PODJELU, HAJMO PODJELA NA OSNOVU POPISA IZ 1991 GODINE, STO ZNACI, COVICU, MARS IZ BOSNJACKOG MOSTARA, STOLCA I ZEPCA, DODIKU MARS IZ BOSNJACKOG PRIJEDORA, DOBOJA, BRCKOG, CIJELE ISTOCNE BOSNE ITD ITD.

DOK SE TO NE ISPUNI, JEBITE SE FRAJERI, NE SPOMINJITE RAVNOPRAVNOST I SVAKAKO OD MENE NECETE IMATI PODRSKU STO SE TICE RAVNOPRAVNOSTI NA BILO KOJEM DRUGOM MJESTU.

MISLIM FRAJERI TRAZE RAVNOPRAVNOST, A PRIJE TOGA OTELI HRPU VECINSKIH BOSNJACKIH OPCINA I NASELILI SRBE I HRVATE U NJIH, DOK ISTOVREMENO KUKAJU KAKO SU "UGROZENI" I TRAZE "RAVNOPRAVNOST" U SEGREGACIJSKOJ NA 76% BIH.

ZNACI DA LI JE KAD SKUTORSKA EKIPA HRT-A KAO STO JE ONA SALABAJZERICA ORGANIZOVALA EMISIJU "OTVORENO" NA HRT I POZVALE GOSTE DA NAM ISPRICAJU O NACIONALNOM SASTAVU MOSTARA, ZEPCA I STOLCA PRIJE RATA I ZASTO JE DANAS PREMA MNOGIM IZVORIMA TAMO HRVATSKA VECINA? NARAVNO USPUT MOZE POZVATI I KOJEG BOSNJAKA U STUDIO KAD VEC ZELI TRPATI SVOJ NOS U SVE TO?

NEKA CRVEI POKAZUJU STA ZNAJU, A NAKON TOGA CE BITI POMETENI, A DOTLE CE SE FORMIRATI PRAVA BOSNJACKA NACIONALNA STRANKA, PA DA SE CERAMO.

Zato što ti takav si isti kao i ovi debili nacionalistički (nađi se u tome slobodno) tako da im nemaš šta ni prigovarati....

[Editirano 9.10.2010. 10:14:00 by aerosa]
Diskutant #592270

9.10.2010. 10:12 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Pa... ako ostane OHR vidim je i dalje zakovanu na putu ka Evropskoj uniji, jer je Evropa jasno rekla da nema kretanja ka Evropskoj uniji dok je OHR ovdje... Mislim da OHR treba što prije ode... Time se daje veća šansa Bosni i Hercegovini, a što više ostane, Bosna će se više mrcvariti... Vidim Bosnu bez međunarodnog intervencionizma u obimu koji je do sada bio prisutan, vidim Bosnu koja će se vratiti izvornim principima Daytona... ili će ući u nove procese i probleme političkih odnosa. Imamo situaciju da su Hrvati prvi put zvanično najavili zathjeve za trećom federalnom jedinicom u Bosni i Hercegovini, što će sigurno obilježiti naredne godine i rasprave o tome. Mi, inače, mislimo da su Hrvati dosta devastirani u političkom smislu, da se političke strukture Bošnjaka ponašaju arogantno, da im za tu aroganciju vjetar u leđa daje međunarodna zajednica i, pogotovu, Turska koja se u značajnoj mjeri ovdje odnosi navijački, podržavajući isključivo muslimansku, odnosno bošnjačku stranu. U kompleksu tih odnosa... vidjećemo... mislim da bi bila tragična bilo kakva intervencija OHR-a, Visokog predstavnika, što god da to značilo. Mi nećemo prihvatiti nijednu upotrebu Bonskih ovlaštenja, opet što god to značilo... Mislimo da je zloupotreba Bonskih ovlaštenja dovela Bosnu i Hercegovinu u ćorsokak. Naravno da je stranim analitičarima i raznim plaćenicima u svijetu lako pričati da je to problem na lokalnom nivou, ali mislim da je masovna upotreba i zloupotreba i kršenje međunarodnog prava i nametanje zakona najviše doprinijelo tome da se marginalizuju, u političkom smislu, Hrvati i da se, naravno, Republika Srpska devastira od strane tih međunarodnih siledžija koji su pokušali da na zakonima modeliraju politički sistem. To, naravno, nije više moguće i ukoliko bilo kakva upotreba Bonskih ovlaštenja dođe na scenu, mislim da će Bosna ući u dramatičan tok.
Diskutant #591209

9.10.2010. 10:16 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [aerosa]

Zato što ti takav si isti kao i ovi debili nacionalistički (nađi se u tome slobodno) tako da imanemaš šta ni prigovarati....

Ja im u opste ne prigovaram, cak naprotiv, ja ih guram da se sto vise zakuha, pa da se teritorijalno razgranicavamo preko nisana, kao i do kraja 1995 godine, pa kad to zavrsimo onda cemo kao i oni kukati o "ravnopravnosti", istovremeno naseljavati njihove vecinske opcine sa Bosnjacima, kao sto oni u ostalom to rade sa vecinskim bosnjackim opcinama danas i naseljavaju Srbe ili Hrvate tamo i istovremeno govoriti kako to nije fer.
Diskutant #592270

9.10.2010. 10:16 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Ma muslići smiješni ste Za Komšića glasalo 315 000 glasova Za hrvatske kandidate skupa glasalo 140 000 glasova Ukupno je izišlo oko 55 % na izbore, ako to pomnožimo i dodamo procjene osoba do 18 g...dolazimo do brojke Pa moji muslići po tom ispada da HRVATA u BIH ima oko 1.800 000 ( MILION i OSAMSTO ) Alooooo....
Diskutant #592270

9.10.2010. 10:18 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [arxros_6]

Ja im u opste ne prigovaram, cak naprotiv, ja ih guram da se sto vise zakuha, pa da se teritorijalno razgranicavamo preko nisana, kao i do kraja 1995 godine, pa kad to zavrsimo onda cemo kao i oni kukati o "ravnopravnosti", istovremeno naseljavati njihove vecinske opcine sa Bosnjacima, kao sto oni u ostalom to rade sa vecinskim bosnjackim opcinama danas i naseljavaju Srbe ili Hrvate tamo i istovremeno govoriti kako to nije fer.

Ha ha....muslići bi se gledali preko nišana...ahaaha Zar ste zaboravili kako ste prošli prije par godina kad smo se GLEDALI preko nišana???? Stvarno vodite se samouništenju.....
Korisnik je offlineex_mr.biggy
Diskutant #582221

Broj postova: 4099
9.10.2010. 10:20 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [arxros_6]

Ja bi ipak mirno razdruzivanje,a teritorijalno smo razgraniceni vec.
Diskutant #506550

9.10.2010. 10:20 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [arxros_6]

Samo ti naprijed, meni je jedan rat za ovaj život dovoljan...
Jadno ti je razmišljanje majke mi...
Ovog debila @darkobuhac što valja sranja okolo a onda i dalje nastavi lagati okolo kad ga demantuješ ne treba gurati, on je očito navučen kvalitetno ali na neku stvar....
Glupane je li i dalje jedan hrvat kod Željka u kabinetu ?
Korisnik je offlinerajvoSa..ba
Diskutant #470616

Broj postova: 15325
9.10.2010. 10:22 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

da su izabrali miru tuđmana za precednika ispeed hrvata isto bi bilo kako rvatima tako i ostalima. Jerbo, a martina, sampoprozvana novinarka, to i zna, predsjednistvo je u zadnjem mandatu bilo najodgovornije i najaktivnije od svih nivoa vlasti. Zatim, precednistvo ima toliki uticaj na donosenje zakona koliko i ja. Korisni i pametni zakoni donose dobro kako rvatima tako i drugima, a svako iole pametan zna kako se ti zakoni donose, ko ih donosi i ko ih moze blokirati.
Diskutant #591209

9.10.2010. 10:26 | Naslov: RE: "Sarajevski Milošević" na braniku Bos... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [ex_mr.biggy]

Imamo mi vec odgovarajucu podelu.
Ja se ne bi slozio nikako s tobom, podjela ce tek da bude. Ako hocete stabilnu situaciju duzi period, onda dogovor, isti standardi, popis iz 1991 godine, formula vecina 1991 godine u opcinama i gradu Sarajevu po opcinskim granicama iz 1991 godine, fer za sve, pa koliko kome.

Ako necete, e onda zaboravite na normalan zivot, cerati cemo se, a kad to ne radimo, ljudi ce nam se vucati po zatvorima u Hagu ionda cemo sve svoje jadne budzete izdvajati za armije i svakih dvadeset ili koliko godina cemo se tamaniti, masakrirati, pljackati, unistavati gradove i sve dok Srbima i Hrvatima ne dodje iz guzice u glavu. Kad im dodje, onda ce vec biti kasno. Vecina ce odseliti, vecina ce biti osakecena, mentalno sjebana, sve u svemu, sami pali sami se ubili.

Sto se tice EU, nema govora o nikakvoj EU sa ovakvom unutarnjom teritorijalnom podjelom.
Korisnik je offlineirc
Diskutant #592330

Broj postova: 1
9.10.2010. 10:28 | Naslov: "Sarajevski Milošević" na braniku Bosne i... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Mislim gospodjo ili gospodjice MArtina da ste malo pretjerali da ovim clankom. Ja neznam da li vi znate kako je doslo do toga da u BiH i Bosnjaci mogu birati clana predsjednistva iz Hrvatskog naroda i obratno, pa to je doslo tako sto je potpisan dejtonski sporazum, a dejtonski sporazum su potpisale sve tri strane, pa samim tim i predstavnici hrvata. Pa sto oni tada nisu o tome razmisljali, a ne sad aposlije 15 godina se sjetili da to nije u redu. Dalje Zeljko Komsic je iz Sarajeva, ja sam iz Tuzle, moj drug je iz Banovica, gdje smo nas trojica u tom trecem entitetu kojeg zagovara gospodin Covic i HDZ, znaci trebali bi da se preselimo u Hercegovinu. Sve kantone osim hrvatskih kantona je osvojio SDP i puno ce se toga promijeniti za obicnog covjeka, jer gore od ovoga sada ne moze biti, tako da nemojte da omalovazavate ni pobjedu sdp-a, a ni ljude kao sto je Zeljko. Pozdrav.

Index.hr Forum -> Index.hr Forum -> Komentari članaka
Stranica: 1 2 3 4 5 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 44 45 46 47 48
caching

Aktivne teme