|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gering Diskutant #158940

Broj postova: 8463
|
Citat [munjaraX]
nema lijeka...
ne budi zloguka. optimista sam, mora bit nešto al mi ne znamo...
|
|
vrh |

|
 |
|
Gering Diskutant #158940

|
Citat [tarpe2]
......podsjeca me na onaj vic, kad joza i sted nadju bicu rakije pa se dogovaraju dal da piju ili ne!?...i tako kaze joza stefu, ako pogodis u kojoj je ruci flasa pijwmo!, a ako ne pogodis nepijemo!....kaze stef u lijevoj, a joza mu odgovara.......Stef daj se skoncentriraj!...;))....i tako....
sudba te rakije mi je jasna ko dan.
|
|
vrh |

|
 |
|
Gering Diskutant #158940

|
Citat [afrodizijak007]
Kavanska filozofija.
Ne mora biti.
Ako se družiš i upoznavaš s tim novim ljudima na forumima.
al čemu kad već poznaješ dovoljno ljudi iz pravog života? a upoznavanje preko foruma je traženje vraga i zajeba. bar to znamo...
|
|
vrh |

|
 |
|
tarpe2 Diskutant #442692

Broj postova: 3898
|
Citat [Gering]
sudba te rakije mi je jasna ko dan.
.....stvarno koji je ovo qurac....nema me dva mjeseca i odma neki index/matrix/rewovled/wodever!!??
|
|
vrh |
 |
 |
|
afrodizijak007 Diskutant #413761

Broj postova: 537
|
Citat [Gering]
al čemu kad već poznaješ dovoljno ljudi iz pravog života? a upoznavanje preko foruma je traženje vraga i zajeba. bar to znamo...
Čekaj, zašto traženje vraga i zajeba?
Ne znam, ja nisam od onih koji poznaju dovoljno ljudi. Meni nikad dosta. :)
|
|
vrh |
 |
 |
|
munjaraX Diskutant #394590

Broj postova: 17861
|
Citat [Gering]
ne budi zloguka. optimista sam, mora bit nešto al mi ne znamo...
aha...da...ja imam dosta preokupacija...ali isto dolazim možda jedino kakav klub anonimnih indeksaša u kojem ćemo otvoreno razgovarat o svojoj ovisnosti baš ko i aa
|
|
vrh |

|
 |
|
Gering Diskutant #158940

|
Citat [afrodizijak007]
Čekaj, zašto traženje vraga i zajeba?
Ne znam, ja nisam od onih koji poznaju dovoljno ljudi. Meni nikad dosta. :)
jer je prirodnije upoznavanje, pogotovo među različitim spolovima, kroz životne situacije. forumsko upoznavanje ide stilom 'wannabe' predstave...i onda kasnije otkrivaš da ništa nije kako se učinilo.
|
|
vrh |

|
 |
|
fiuman22 Diskutant #687197

Broj postova: 7002
|
gluposti...

|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
Gering Diskutant #158940

|
Citat [munjaraX]
aha...da...ja imam dosta preokupacija...ali isto dolazim možda jedino kakav klub anonimnih indeksaša u kojem ćemo otvoreno razgovarat o svojoj ovisnosti baš ko i aa 
pa i ja isto, evo tek mi završila sezona. a sad uzimu najeb, kad sam doma svakih malo pa škicnem imal što novo. 
  ko da čekamo oćel padat ćuskije s neba...
|
|
vrh |

|
 |
|
Gering Diskutant #158940

|
Citat [epifaniaa]
Lek...uvek isti, univerzalni lek za sve..zaljubiš se i sve bolesti nestaju Jedino ne znam šta činiti kad se zaljubiš na forumu
imaš ekran, ruke, prozor. vikneš 'paz doljeee!' i zafrljaciš. tim si sebi učinio veliku uslugu, i unuci će ti zahvaljivat.
|
|
vrh |

|
 |
|
epifaniaa Diskutant #587665

Broj postova: 3759
|
Citat [Gering]
jer je prirodnije upoznavanje, pogotovo među različitim spolovima, kroz životne situacije. forumsko upoznavanje ide stilom ''wannabe'' predstave...i onda kasnije otkrivaš da ništa nije kako se učinilo.
Da...u onoj epidemiji ukazanja, izgubio sam interesovanej za nekoliko forumašica Razočarao sam sam sebe koliki sam bednik i da me u stvari samo njihova imaginarna lepota privlačila na čitanje njihovih upisa Sad sam skupio hrabrosti čak i da ih citiram, te da im se grubo obraćam, a mnoge više i ne čitam...zaista sam nula čovečija
|
|
vrh |
 |
 |
|
epifaniaa Diskutant #587665

Broj postova: 3759
|
Citat [Gering]
imaš ekran, ruke, prozor. vikneš ''paz doljeee!'' i zafrljaciš. tim si sebi učinio veliku uslugu, i unuci će ti zahvaljivat.
Čim me neka očara...postupam po uputstvu. Al posle nemo da bude "epi vrni se"
|
|
vrh |
 |
 |
|
afrodizijak007 Diskutant #413761

Broj postova: 537
|
Citat [Gering]
jer je prirodnije upoznavanje, pogotovo među različitim spolovima, kroz životne situacije. forumsko upoznavanje ide stilom ''wannabe'' predstave...i onda kasnije otkrivaš da ništa nije kako se učinilo.
Pa ko će biti đubre lažljivo, bit će bilo gdje. I u rl možeš nasjesti na nečije lažno predstavljanje. Nema pravila. Može jedino biti da se ovdje lakše lažno predstavljati. Teže je uočiti da si se zeznuo u procjeni Al ni u tome ne bi trebalo biti problema. Ti idi iskreno i očekuj od drugih ljudi isto. Maksimalnu dozu otvorenosti i iskrenosti. Čim to ne dobiješ - idi dalje.
|
|
vrh |
 |
 |
|