Index.hr

12:01 • 9.2.2010 • POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGETRAŽI
Xmag
Forum
Odaberi skin: DefaultDefaultgrassRoseButterOcean 
IndexKlubBroj članova: 515468 
Online članova: 116 
preskakanje srca ili palpitacije
Stranica: 1 Aktivne teme | Pretraživanje
Index.hr Forum -> Život -> Zdravlje i savjeti

Autor Sadržaj
Korisnik je offlinemrka
Diskutant #75645

Broj postova: 4
20.3.2005 23:25 | Naslov: Prikaži/Sakrij | Citiraj

Večeras sam doživjela jedno 30sec.preskakanje srca dali još ima netko s tim jer ja sam jako uplašena,mislila sam da više neću vidjeti svjetlost.I kako to ako je imao netko prebolio?
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlineevil_angel
Diskutant #71555

Broj postova: 132
22.3.2005 15:05 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

Ako se bude ponavljalo, otiđi liječniku koji će te onda uputtiti kardiologu.
Korisnik je offlinedabo
Diskutant #87

Broj postova: 463
22.3.2005 15:26 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

Originalni post by evil_angel:
Ako se bude ponavljalo, otiđi liječniku koji će te onda uputtiti kardiologu.

...nema čekanja...odmah kod doktora...EKG...ultrazvuk srca...ergometrija...koronografija...i ako je sve O.K. nastavi mirno spavati!
Imam dva infarkta iza sebe!
Korisnik je offlinemela
Diskutant #12575

Broj postova: 16383
22.3.2005 18:04 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

...joj....dabo....imam i ja jedan no to ne mora znaciti nista...

palptacije su rijetko kad od srca....najcesce su od zivaca ili poremecaja rada stitnjace... preskakanje srca i palptacije nije isto....srce moze preskakati..znaci..promijeniti ritam u kojem kao da preskoci jedan otkucaj...a palptacije su kad ubrzano kuca, drhti..kao da treperi...

kod srca su cesce aritmije ili tahikardije...znaci promjene brzine otkucaja srca...kod mene su bile od 47 otkucaja do 157..normala je 60-80...tako da nemas razloga za strah odmah...

samo mirno...podji doktoru..ne panicari..jer panika ti je najgori neprijatelj..pogotovo ako je stres u pitanju...
Korisnik je offlinefeelgood
Diskutant #14740

Broj postova: 30229
22.3.2005 23:14 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

Nije bad preskoči i ti njemu
Korisnik je offlinelady64
Diskutant #54460

Broj postova: 76
22.3.2005 23:20 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

možda si ugledala kakvog dobrog tipa da je srece iskreno reagovalo???

šalu na stranu ... mlada si da bi imala takve tegobe. razlozi mogu biti razni, od nahlade pa na dalje. zato ipak što prije otiđi na pregled.
Korisnik je offlinealessia
Diskutant #39024

Broj postova: 13596
23.3.2005 08:41 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

i meni se to događa makar ne osjetim ništa

išli smo preko firme na neki sistematski pa su se svi ustrčali oko mog ekg-a, meni isto kao srce preskače i moram na kardiologiju ali prvo su me uputili na pregled štitnjače
Korisnik je offlinebabylin
Diskutant #80809

Broj postova: 54
23.3.2005 14:18 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

Hej,

mozes uzeti Crataegus Oxiacanta 1D to je fitoterapija iako nemas pravi problem jer to regulizira tlak, moze se upotrebljavati za puno toga. Recimo 30 kapi u casi vode u podne i na vecer 6 dana/7 i to misec dana.
Ako se to opet ponavlja, ici kod doktora.
Trebas provijeriti ako li uzimas kakve lijekove koje mogu natjecati na tlak kao na primjer "contraceptive pill" (kad je previse jaka, moze i poslje dugo vremena to provocirati)onda se treba prominjeti. Ne smije se isto upotrebljavati lijekove i biljke koje stimuliraju kao Ginseng itd... To je napr. jako opasno za starije osobe.
Terapeut izvan Hrvatske, sretno!
Korisnik je offlinezucka
Diskutant #82740

Broj postova: 62
31.3.2005 15:12 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

A štitnjača?
Korisnik je offlineTanyya
Diskutant #83698

Broj postova: 21
4.4.2005 21:58 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

Kod mladih ljudi se gotovo bez iznimke javi osjećaj preskakanja srca barem jednom u životu. Može se javiti i zbog predoziranja kofeinom. Nije opasno.
No...
Ako se počne ponavljati ili postane redovito, posjeti kardiologa koji će ti napraviti ultrazvuk srca i EKG i isključiti organska oštećenja.

Korisnik je offlinefeelgood
Diskutant #14740

Broj postova: 30229
4.4.2005 23:16 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [zucka]

A štitnjača?
Eeee kad ona preskoči...
Korisnik je offlinejanin
Diskutant #46089

Broj postova: 56
5.4.2005 15:47 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [mrka]

Večeras sam doživjela jedno 30sec.preskakanje srca dali još ima netko s tim jer ja sam jako uplašena,mislila sam da više neću vidjeti svjetlost.I kako to ako je imao netko prebolio?
U jednom životnom razdoblju često sam imala preskakanje srca, kad sam mislila da ću umrijeti...i prošla sam sve pretrage..i svi su mi se smijali u facu...(kao, premlada si da imaš neke probleme sa srcem)...svi nalazi su bili okay, a zaključak svega - naravno, bolest 21. st. -    STRES...dakle, ako si pod stresom, slobodno to pripiši tom starom "prijatelju"...i probaj ga smanjiti..ili ga nekako riješiti..tjelovježbom, šetnjom...
ne brini, znam, osjećaš se nemoćno i kao da te vlastito tijelo izdaje..no, biti će sve okay!!
Korisnik je offlinegirlnextdoor
Diskutant #63330

Broj postova: 70
13.4.2005 17:06 | Naslov: RE: preskakanje srca ili palpitacije Prikaži/Sakrij | Citiraj

i meni se to događa..pogotovo navečer kad legnem.stalno mi srce jako kuca,..moram ići provjeriti štitnjaču.mada mi neki kažu da ima veze i ako imaš neku upalu tj temp..neznam ali me isto strah..bezrazloga kuca ko ludo..i kao da nemam zraka.

Index.hr Forum -> Život -> Zdravlje i savjeti Odgovori
Stranica: 1
caching

Aktivne teme