bogs Diskutant #190045

Broj postova: 4655
|
da... usenase tribinu drži o hipokriziji i moralu, pritom etički kritizirajući moralnu neodgovornost zaposlenog djeteta da produži preminulog roditelja vjek..
ex cathedra..
guzstav pritom dodaje da se nije dotična naradila za stan ni istrošila na majku..
de facto..
sada mene zanima... gdje je nestala moralna vertikala koja djeli provokativni vulgarizam od maligne agresije pojedinaca koji si daju za pravo osuditi djete za nemar koji je konstatiran od posljedica potrebe roditelja da zbrinu vlastitu obitelj...
u koliko je poduka akademskog građana proširila vaše kmetske balkanske horizonte, nastavite razmišljati o tome koliko je to netko zaslužio...
zahvaljujem guzstavu na banu koji je uz simboličan osmjeh udjelio kada sam bila offtopic..
zahvaljujem usenaseu na brizi koju je pokazao za moju živu majku, a koja je citiram : "pokojna privlačnija od mene"...
*bila je to dirljiva poruka poludjelog nekrofila fiksiranog na političko društvena zbivanja..
u koliko domine uzbuđuje analna fiksacija u kojoj se carevi pronalaze, a patološko je stanje.. neka si je utaže nastavku prikladnog topica...
sramite se...
|