BE0GRAD Diskutant #86388

Broj postova: 5939
|
Dok Kim Dzong Il baca stotine miliona na nuklearno i ostalo oruzje narod mu u nejvecoj bedi umire od gladi, a veci pomor se sprecava samo ogromnom humanitarnom pomoci iz Juzne Koreje, Rusije i Kine.
Kontakt sa spoljnim svetom se smatra veleizdajom i stoga nema medjunarodnih poziva i interneta ,a onaj koga uhvate da je na ovaj ili onaj nacin uspeo da pogleda neki strani medij ceka drustvo od par stotina hiljada robova u tamosnjim "Golim Otocima". Postoje cetiri drzavne televizije na kojima se ,u pauzama izmedju hvalispeva "voljenom vodji" ,vrte domace telenovele i domaca muzika. Radio aparati su unapred nastimovani tako da se mogu utisati,ali ne i iskljuciti kako bi "istina" lakse doprla do usiju naroda.
Zemlja je posle kolapsa SSSR-a u dubokoj ekonomskoj depresiji (gore i od Kosova ) : Nestanci struje od po devet sati dnevno su normalna pojava,dok je u ruralnim oblastima i nema, i sve to uprkos velikim kolicinama poklonjene elektricne energije iz Rusije i Kine.
Ima li ovaj narod ikakve sanse da se oslobodi ove tiranije, pogotovu kad je ova nabavila nuklearno oruzje?
Za vise informacija pogledajte filmice na www.youtube.com >> search: north korea
|
|
vrh |

|
 |
|
|
|
bonislav Diskutant #133717

Broj postova: 2786
|
Citat [BE0GRAD]
Dok Kim Dzong Il baca stotine miliona na nuklearno i ostalo oruzje narod mu u nejvecoj bedi umire od gladi, a veci pomor se sprecava samo ogromnom humanitarnom pomoci iz Juzne Koreje, Rusije i Kine. --------------------------------------------------------------------------
To je bagra,iliti kako bi jedan naš novinar kojeg inače baš ne podnosim rekao-lijevi fašizam.
a onaj koga uhvate da je na ovaj ili onaj nacin uspeo da pogleda neki strani medij ceka drustvo od par stotina hiljada robova u tamosnjim "Golim Otocima".
Goli Otok je Hilton spram sjevernokorejskih logora-laboratorija a la naci.
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
shibba1 Diskutant #32266

Broj postova: 16353
|
Citat [agressor]
Hebe mi se za Amere i za S. Koreju. Ako hoce da ratuju, neka ratuju. Jedino sta cu sebi da nabavim prilikom toga, jeste cips ikoje pivo, lepo sesti u fotelju i gledati njihov rat preko TV-a, kao da gledam neki akcioni film. Neka se rokaju do groba.
ako dodje do toga, onda ces i ti s njima.
|
|
vrh |

|
 |
|
Blesavi. Diskutant #153238

Broj postova: 2905
|
Citat [agressor]
Hebe mi se za Amere i za S. Koreju. Ako hoce da ratuju, neka ratuju. Jedino sta cu sebi da nabavim prilikom toga, jeste cips ikoje pivo, lepo sesti u fotelju i gledati njihov rat preko TV-a, kao da gledam neki akcioni film.
Neka se rokaju do groba.
Sigurno si tako radia dok si svoje gleda dok su pičili na traktorima 
|
|
vrh |
 |
 |
|
agressor Diskutant #108821

Broj postova: 702
|
Citat [shibba1]
Nemam ja bre sta sa njima. Ako se rokaju medjusobno, zaboli me za njih.
|
|
vrh |

|
 |
|
pazdac1 Diskutant #159489

Broj postova: 2531
|
Citat [LouProfajl]
Jebi ga, meni su simpatični.

|
|
vrh |

|
 |
|
de_kuijp Diskutant #77144

Broj postova: 10177
|
pročtao sam da Kim jede samo sa srebrnim štapićima
|
|
vrh |
 |
 |
|
tomcat.ri Diskutant #54924

Broj postova: 121858
|
ne znamo da radimo, al zato umemo da se bijemo...
|
|
vrh |

|
 |
|
shibba1 Diskutant #32266

|
Citat [agressor]
Citat [shibba1]
Nemam ja bre sta sa njima. Ako se rokaju medjusobno, zaboli me za njih.
ma to rokanje ce se prosirit i do tebe.
|
|
vrh |

|
 |
|
shibba1 Diskutant #32266

|
Citat [de_kuijp]
korejci ne znaju ni sto je mobitel.
|
|
vrh |

|
 |
|
de_kuijp Diskutant #77144

Broj postova: 10177
|
Citat [shibba1]
Citat [de_kuijp]
korejci ne znaju ni sto je mobitel.
znaju, bio je u upotrebi jedno vrijeme, ali Kim je skužio da se njime prenose loše informacije o zemlji u svijet, i naravno kvari imidž (lol!) pa ga je ukinuo...
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
dienek Diskutant #124056

Broj postova: 869
|
Samo nek nemaju srbi inače bi sve otišlo u pm!
|
|
vrh |
 |
 |
|
|
|