Index.hr

5:14 • 6.9.2010 • POSTAVI INDEX ZA HOMEPAGETRAŽI
Forum
Odaberi skin: DefaultDefaultgrassRoseButterOcean 
IndexKlubBroj članova: 562840 
Online članova: 5 
MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Aktivne teme | Pretraživanje
Index.hr Forum -> Društvo -> Društvo

Autor Sadržaj
Korisnik je offlineMaca_u_Chizmama
Diskutant #484555

Broj postova: 3956
18.9.2009 09:16 | Naslov: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Pretpostavljam da ste svi imali priliku poslušati najnoviju reklamnu kampanju Mede-štede.
Naime u najnovijem hitu Medo  ne želi nositi tenisice s placa niti piti limunadu jer ako nosi tenisice s placa nije faca.TO JE NAVODNI POZIV DJECE NA ŠTEDNJU KOJI NEMA NIKAKVE VEZE SA ŠTEDNJOM NEGO OČITOM I JAVNOM DISKRIMINACIJO SLABIJIH SLOJEVA.

Pitanje je što će sad oni roditelji i djeca koja nemaju od čega štedit  a još manje kupovati tenisice po brendiranim dučanima-da li oni manje vrjede?Sama pouka bi bilo da je seljo-beljo onaj koji ima tenisice s placa i naravno manje vrijedi ili je potpuno bezvrjedan ukoliko nema Diners karticu?

Što li je naša divna pravobraniteljica koja se tako revno zalaže za našu dječicu učinila po pitanju te diskriminacije u ova vremena otkaza,kriznog poreza,povečanog pdv-a i ostalih sranja koja se dešavaju u ovoj Ljepoj našoj????
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je offlinecrna_lala
Diskutant #457732

Broj postova: 15294
18.9.2009 09:18 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Po tom pitanju nam nemože zakon pomoči ,več kučni odgoj koji šteka u mnogima obiteljima
Korisnik je offlinehaista_vittu2
Diskutant #489030

Broj postova: 16859
18.9.2009 09:20 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

smeče od reklame....
Korisnik je offlinehaista_vittu2
Diskutant #489030

Broj postova: 16859
18.9.2009 09:20 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [crna_lala]
Po tom pitanju nam nemože zakon pomoči ,več kučni odgoj koji šteka u mnogima obiteljima

kakav kučni odgoj molim te objasni?
Korisnik je offlineDrozaKoza
Diskutant #497846

Broj postova: 7133
18.9.2009 09:22 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [crna_lala]

nije to niti toliko stvar kućnog odgoja, već i utjecaja okoline koji djeca upijaju kao spužve,
jer svi se siječamo škole i koliko djeca znaju biti okrutna

a punjenje glave još i s televizije da je dobro samo markirano nikako ne pomaže u našem materijalističkom društvu, a dans djeca nisu zakinuta za  informacije, jer postoji 1000 medija

nekad nikoga nismo baš izdvajali iz društva ako je imao borovo,peko, puma ili bilo koje cipele ili hlače iz name ili levis

Diskutant #457732

18.9.2009 09:22 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [haista_vittu2]

kakav kučni odgoj molim te objasni?
Pa znaš i sama da se bogatija djeca uvijek ismijavaju ovoj siromašnijoj,tako da bi roditelji trebali sviju dijecu učit da se ne rugaju i neprave grupiranje prema odjevanju.Sorry ako sam fulala temu
Diskutant #484555

18.9.2009 09:23 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [crna_lala]

stvarno kakve veze ima to????

svi nose najkice mora i on/ona,klinci su brutalni

i sad još reklama da nije faca ako nosi tenisice s placa

da li si se ikad pitala kako je ljudima koji jedva spajaju kraj s krajem???i stavarno nemaju za to
Korisnik je offlineZimogrozniEskim
Diskutant #342585

Broj postova: 683
18.9.2009 09:24 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

e svaka čast na primjećenoj gluposti i uvodnom...

ali molim vas... svih obačetvoro ovdje.. daj malo to č i ć sredite... fkt sam se moro logirat da ovo napišem...

jednostavno boli dok vas se čita
Diskutant #484555

18.9.2009 09:25 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [haista_vittu2]

smeče od reklame....
kad sam je čula šokirala sam se
Diskutant #457732

18.9.2009 09:25 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Maca_u_Chizmama]

stvarno kakve veze ima to????

svi nose najkice mora i on/ona,klinci su brutalni

i sad još reklama da nije faca ako nosi tenisice s placa

da li si se ikad pitala kako je ljudima koji jedva spajaju kraj s krajem???i stavarno nemaju za to

Znam ja dobro kako je takvim ljudima,to i govorim da bi roditelji trebali više s djecom razgovarati i učiti ih da odječa nije mjerilo vrijednosti ljudi.
Diskutant #484555

Citat [ZimogrozniEskim]

ne čitaj prijatelju
Diskutant #342585

18.9.2009 09:26 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Maca_u_Chizmama]

kad sam je čula šokirala sam se

i ja isto... nemožeš vjerovat da se tako šta pušta 

pa ako se sjećaš reklame kad se smetlari smiju čovjeku jer mu je sin u prolazu rekao, "tata vidi, kompjuter kao naš doma", a oni ga bacaju....

ta je bila zabranjena nakon nekog vremena
Diskutant #342585

18.9.2009 09:26 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Maca_u_Chizmama]

ne čitaj prijatelju

a jes ti komentar :P
Diskutant #342585

Citat [crna_lala]

Znam ja dobro kako je takvim ljudima,to i govorim da bi roditelji trebali više s djecom razgovarati i učiti ih da odječa nije mjerilo vrijednosti ljudi.

treba djecu učit i da se kaže odjeća :D

daaaaaaaaj molim vas
Diskutant #497846

18.9.2009 09:27 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [ZimogrozniEskim]

e svaka čast na primjećenoj gluposti i uvodnom...

ali molim vas... svih obačetvoro ovdje.. daj malo to č i ć sredite... fkt sam se moro logirat da ovo napišem...

jednostavno boli dok vas se čita
ja sam ko slovenci imam samo Č
Diskutant #457732

18.9.2009 09:28 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [ZimogrozniEskim]

treba djecu učit i da se kaže odjeća :D

daaaaaaaaj molim vas
ej,nemoj ti nas zezati
Korisnik je offlinegrofica
Diskutant #1567

Broj postova: 12817
18.9.2009 09:28 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

meni je još nejasnije što fali limunadi..
Diskutant #484555

Citat [crna_lala]

ali sami ti roditelji brendiraju svoju dječicu i kupuju što veće i veće reklame,klinci izgledaju ko faking reklamni panoi
Diskutant #342585

18.9.2009 09:29 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [crna_lala]

ej,nemoj ti nas zezati

ma inače nikog ne ispravljam... fkt... 

al nisam mogo ne primijetiti, na ovakvoj temi, vas četvoro spominjete kučni odgoj..

pa za tavicom punom vrelog ulja preko očiju da se opizdim :D

Diskutant #497846

18.9.2009 09:29 | Naslov: RE: MEDO- ŠTEDO NE ŽELI NOSITI TENISICE S PLACA Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [grofica]

meni je još nejasnije što fali limunadi..
nema dovoljno smeća u sebi emulgatora, umjetnih šećera i ostalih sranja

treba prodavati coca-colu

Index.hr Forum -> Društvo -> Društvo Odgovori
Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
caching

Aktivne teme
svjetlonosa
25.8.2010
Već se ovdje pisalo o Googleovoj božanskoj prirodi, pa ovo ne bi trebalo čuditi. Naime, pomoću Googlea dijagnosticirala sam s