GC Events

 

 

Elements Festival ce zbog najavljenog snjeznog nevremena I nemogucnosti pojedinih izvodjaca da garantiraju svoj dolazak u tim vremenskim uvjetima kao I rizika u transportu  scenografije I opreme.

Festival se odgadja za:

 

20.April 2013.

 

Sve preciznije informacije oko festivala biti ce dostupne na www.elementsfestivals.com I FB/elementsfestivals.

 

S obzirom da je Elements festival najavljen kao jedan od najvecih spektakla svih vremena na nasim prostorima, nismo spremni na kompromise u kvaliteti, kako programa, tako I scenografije I produkcije. Najavljujemo da ce Elements festival koji koji ce biti odrzan 20.Aprila u Kombank Areni imati unapredjenu scenografiju I produkciju ali ce svakako tema festivala biti izmenjena, a kao najvecu posebnost u odnosu na najavljeni festival 21.12. organizator najavljuje da ce pored objavljenih izvodjaca, u Aprilu festival unaprijediti s jednim od najvecih DJ-eva danasnjice kao glavnim headlinerom.

 E L E M E N T S 
 

ELEMENTS  predstavlja vrhunac svega što možemo nazvati audio-vizualnim spektaklom.

Prvi u nizu ELEMENTS festivala “End of the World and the New beginning” održat će se 21.12.2012. u Kombank Areni, uoči proročanstva kraja svijeta i civilizacije u kojoj živimo od strane drevnih naroda Maja, koji većina gradova u Europi dočekuje upravo na sličan način. 

Specifičnost ovog spektakla ogleda se u senzacionalnoj audio vizualnoj produkciji koju SKYMUSIC priprema za ovu priliku.
Osim same tehničke superiornosti, osnovu čini kreativni koncept zasnovan na programiranju audio-vizualnih efekata sinkroniziranih sa muzikom prije samog događaja, te se kontrola neće obavljati manualno na samom događaju kako je to inače praksa, već će publika imati priliku da se osjeća kao u ogromnom kinu jer će svaki i najmanji detalj biti pre-programiran unaprijed.
Ovom prigodom SKYMUSIC će arenu opremiti sa više od 1000 rasvjetnih tijela, uključujući i 30 lasera kao i mnogim specijalnim efektima. Ozvučenje će biti po prvi put u povijesti Arene postavljeno sa sve četiri strane i zvuk će biti u pojedinim trenucima puštan u kvadrofonom modu odnosno umjesto dva kanala(stereo), arena će biti ozvučena sa četiri(kvadrofonija). Pored zvučne i rasvjetne tehnologije, veliki vizualni doživljaj obećava i oko 500m2 LED ekrana najnovije generacije kao i, specijalno za ovu priliku izrađen, video mapping scenografije, projektorima visoke snage.

Kao poseban, možda i najupečatljiviji element ovog spektakla, SKYMUSIC je za ovu priliku osigurao veličanstvenu scenografiju u vidu krila širine 50m kao i najrazličitijih elemenata nizozemske tvrtke “Air Works” koja je zadužena za scenografiju najvećih svjetskih događaja poput otvaranja Olimpijskih igara u Londonu, lansiranja valute Euro, Sensation-a i drugih najrazličitijih događaja.Izvođači koji predstavljaju Line-up festivala su Felix the Housecat, DJ Funkerman, Mitch Crown, Tara McCdonald, Jaz Von D, Beatshakers, Bojana Stamenov, DJ Pookie, i najavljeni “gost iznenađenja”.

Sam prostor unutar arene bit će za ovu priliku posebno adaptiran da po svemu podsjeća na jedan ogroman klub sa svim pripadajućim elementima. Dance floor bit će podjeljen u tri zone: Earth front, Earth back i Fire(fun pit).
Za razliku od ostalih sličnih događaja čak i parter arene bit će u većini segmenata opremljen barskim stolovima.
VIP zonu najvećeg kluba u Europi činit će specijalno napravljene platforme sa sjeverne(Water North), južne(Water South) i zapadne strane na kojoj ce se nalaziti Gentleman’s Choice Super-Vip platforma.
Ime Genteleman’s Choice je na našim prostorima već široko poznato kao projekt koji predstavlja najljepše žene na području regije jugoistočne Europe.

Ovaj internet sajt zaokupirao je pažnju milijuna posjetioca i više stotina tisuća Facebook fanova, a upravo 150 najljepših djevojaka Genteleman’s Choice-a bit će specijalni gosti na ovoj istoimenoj platformi te će samo najugledniji gosti imati priliku biti u društvu “naj od naj”. Ekskluzivna suradnja Elements festivala i Gentleman’s Choice-a najavljena je i na budućim događajima.

Dance Floor:  

Fire - Fun Pit – 2490 RSD

Earth Front – 1990 RSD

Earth Back – 1490 RSD

VIP platforms :

WATER  Souht –  3990 RSD

WATER  North – 3990 RSD

AIR Souht (W Sushi VIP lounge, MR Stefan Braun VIP lounge, Republika VIP lounge) -3990 RSD

AIR North – (Top Hill Premium VIP  lounge) -4990 RSD

Gentelmans Choice VIP lounge – 4990 RSD

Karte se mogu naći u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, Kombank Arene i Skymusic-a.
Rezervacije stolova mogu se izvršiti isključivo na telefon 063/324-283 ili preko službenih Elements portala:  

www.elementsfestivals.com ili www.facebook.com/elementsfestivals