Info

 

GENTLEMAN'S CHOICE PROJEKT

 

GENTLEMAN'S CHOICE je projekt koji predstavlja najljepše žene na području regije jugoistočne Europe. GENTLEMAN'S CHOICE nije klasični izbor ljepote niti je to njegova svrha. GC je interaktivna platforma koja funkcionira poput bilo koje druge društvene mreže, ali po standardima i pod nadzorom GC Teama. Sve djevojke koje žele biti predstavljene na GC-u mogu kreirati svoj profil, ali GC Team odlučuje koje će djevojke predstaviti na svojoj stranici.

Svrha nam je konstantno predstavljati nove ljepotice, te ih kontinuirano promovirati kroz uvijek nove fotografije, intervjue, video produkciju i evente.

 

Kako bi naša stranica bila atraktivnija, a djevojke što bolje predstavljene,  sve djevojke imaju mogućnost  svakodnevno, kada god požele, dodati svoje fotografije te urediti podatke o sebi. Time svaka djevojka na GC-u kontrolira sadržaj svog profila i predstavlja se na način na koji ona zeli.

 

GC STVARA NOVE ZVIJEZDE

 

Mediji nas svakodnevno bombardiraju slikama nekih poznatih ljepotica, većinom uvijek istih. Želja je GC-a predstaviti mnoge prelijepe djevojke koje većinom još nisu poznate javnosti. Svojim predstavljanjem na GC-u, one su približene fanovima, modnim agencijama, domaćim i stranim, fotografima te široj javnosti.  Ovo predstavljanje se radi u jedinstvenom stilu GC-a.

GC je započeo s predstavljanjem brojnih ljepotica 2010. godine te svake godine u siječnju proglašava Top 25 za narednu godinu. Od 2010. brojne djevojke predstavljene na GC platformi  su postale poznate, imaju milijune fanova te su im se time otvorila mnoga vrata show bussinesa. GC također sam producira snimanja te uskoro otvara i profile za fotografe, gdje će fotografi moći promovirati svoje radove preko GC-a.

 

 

RUBRIKE

 

Profili svih djevojaka na GC-u podijeljeni su u tri rubrike:

 

  1. GC GIRLS - GC PRESENTS

U ovoj rubrici nalaze se profili svih djevojaka koje su izabrane od strane GC Teama da budu predstavljene na našem sajtu. Njihovi profili se kontinuirano updejtaju i mi ih godinama promoviramo.

 

  1. GC TOP

Početkom svake godine, prema izboru GC Teama te po popularnosti profila djevojaka od strane fanova, proglasimo Top 25 GC djevojaka za tu godinu.

 

  1. CANDIDATES

Pod rubrikom Kandidatkinje, nalaze se djevojke koje žele postati dio GENTLEMAN'S CHOICE-a te će ovisno o broju Vaših like-ova i pregleda njihovih profila dobiti priliku ući u rubriku GC Presents.

 

BUDUĆNOST PROJEKTA

 

Gentleman's Choice uskoro ce prijeći na vlastitu domenu, www.gentlemans.com

www.index.hr/GC i dalje će pokrivati područje Hrvatske. Cilj nam je proširiti se i na ostale regije, kako europske, tako i svjetske.

U prvih mjesec dana na www.index.hr/gc,  GC je imao 23 milijuna klikova, od toga milijun i tristo tisuća  jedinstvenih posjetitelja.

U našim planovima za budućnost, od kojih su neki već u realizaciji, nalaze se i organizacija evenata, brandiranje proizvoda te video produkcija...

 

 

 

IZRADI SVOJ PROFIL!

 

OTVORI GC PROFIL

UKOLIKO VEĆ IMATE PROFIL NA GC-U:Sustav će taj već postojeći profil automatski povezati s Vašim Facebook profilom te ćete moći ubuduće sami uređivati podatke, uploudati i brisati fotografije.

UKOLIKO NEMATE PROFIL NA GC-U:A željeli bi ga kreirati, sustav će kreirati novi profil i povezati ga s Vašim Facebook profilom te ćete moći uređivati profil i fotografije.
Profil će biti javno vidljiv tek ako ga GC tim odobri (unutar 24 sata)

kako bi Vas mogli lakše i brže kontaktirati.
 

  • Ako imate probleme prilikom otvaranja ili uređivanja Vašeg GC profila, kontaktirajte nas na: gc@index.hr