Najbrojnija dijaspora: Hrvatske korijene ima čak 10 mil. Turaka

gluskab  je objavio 5.2.2016 09:58 | 203 odgovora u temi
Doktor znanosti, bosanski Turčin, radio je doktorsku dizertaciju na temu hrvatske djece koju su osmanlije zarobljavali u četiri stoljeća vladavine. Podaci su šokantni
taxf
Broj postova: 77
taxf je objavio 5.2.2016 20:16

srbi slaveni, mit svih mitova

 

Srbi u Srbiji imaju svega 16% slavenskog markera Eu-19, hr­vatskog Eu-7 imaju 5%, baskijskog Eu-18 11%, altajsko-anatol-skog Hg-2 49%, avarsko-mongolskog Hg-9 6% i afro-hamitskog Hg-21 13%.

 

Znanost je pokazala da su Srbi u Srbiji još manje Slaveni od Hrvata, svega 16%


Serbs are Turks/ Sırplar Türklerdir/ Srbi su Turci

 

One of the most disgusting Serbian lies is that there was no Turks in today's Serbia before 14 century. Long before Slavic tribes [ANTI and SKLAVINI] arrived in today's Serbia lived ancient Turkic -Tatars HAZARI or AVARI tribe originally from today's Azerbaijan. There is a scientific theory that Serbs got their name from HA-SERB-AIJAN=Azerbaijan. Beside of HAZERS-AVARS in ancient sirbistan also lived Bulgars and Huns Turkic-Tatars which spoke old dialects of Turkish language. So called Serbs have been Turks long before OTOMANS people came.

 


Jedna od najgnusnijih srpskih lazi je to da nije bilo Turaka u danasnjoj srbiji prije 14 vijeka.Jos mnogo prije nego li su SLAVENI [ANTI I SKLAVINI]dosli u danasnjoj srbiji su zivjeli HAZARI ili AVARI TURSKO TATARSKO pleme porijeklom iz danasnjeg Azerbejdzana. Postoji i naucna teorija po kojoj su srbi dobili ime od HA-SERB-EIDZAN-AZERBEJDZAN..Pored HAZARA-AVARA u drevnom Sirbistanu zivjeli su i BUGARI I HUNI-TURKO TATARI koji su govorili starim Turskim jezikom. Dakle srbi su vec bili Turci prije nego li su OTOMANCI dosli

 

U srpskom jeziku ima oko 8.000 turcizama, a u turskom 1.000 srbizama. Dok smo mi preuzeli od Turaka: inat (čvrsto verovati), organ, dušek, („tuzla“ na turskom znači „so“), Turci su od nas nasledili reči: kašika, dušman…

 

U 15. i 16. veku u Srbiji nije bila toliko razvijena svest o naciji. Srpski velikaš nikako nije musavog i dronjavog kmeta doživljavao kao brata po krvi! Vera se menjala kao što se danas menjaju političke stranke, a u islam je masovno prelazilo sitno plemstvo.

 

Šef turske diplomatije: Srbi i Turci su braća 

 

- Kad bi predsednik Tomislav Nikolić došao u Istanbul i rekao “ovo je moj grad” mi bismo mu aplaudirali i ne bismo ni pomislili da pokazuje ekspanzionističke namere Srbije prema Turskoj. 

 

 

stoko osmanlijsko srbizirana

 

Palmanus.Capitanus
Broj postova: 1241
zuti karton
flatlyne
Broj postova: 3282
flatlyne je objavio 5.2.2016 20:17 | citat na bojovic

inace rijeci slavonija, sclavo ia i slaven, sclavos, slave su slicne kao i rijec sorab. dakle slovenija, slovacka, i vascijeli narod slavonije i sloveni uopste su nastali od kombinacije rijeci rob

riječ schiavo je upravo to talijanski, točnije mletački izraz za robove. kojim su oslovljavali sve narode s ove strane jadrana, ali se to prvenstveno odnosilo na hrvate pošto su s nama najviše dolazili u kontakt.

 

vidiš laki ja nemam problem priznati istinu, kao niti većina u hrvatskoj; međutim vi ste ti koji svakoga oslovljavate svakako, a ne vidite balvan u svom oku.

 

o tome ti je govorim.

taxf
Broj postova: 77
taxf je objavio 5.2.2016 20:17

Sustina Srba je u njihovom imenu,koje izvorno znaci Sluge (Robovi),o cemu polovinom X stoljeca govori Konstantin Porfirogenet, u spisu "De Administrando Imperio",gdje doslovno kaze sljedece: "[...] »Srbi« na jeziku Rimljana je riječ koja označava »robove«, a na tom jeziku obično se riječju »serbula« označava obuću robova, a riječ »tzerboulianoi« označava one koji nose jeftinu, siromašku obuću. Srbi su to ime dobili jer su postali robovi imperatora Rimljana[...]" (Konstantin Porfirogenet,De administrando imperio,Glava trideset i druga,str. 153.)

 

Nesrpski (ilirski) naziv "njihove" drzave "Raska",nesrpska (avarska) titula vladara "zupan",nesrpska vjera krscanstvo (pokrsteni od strane Nesrbina,vidi pod "Heraklije"),malo poslije toga nesrpska (bizantijska) vjera pravoslavlje,nesrpska (bugarska) ekavica,nesrpsko (bugarsko) pismo cirilica,,nesrpski (slavenski) jezik. Sve sto prakticno imaju originalno kao cinilac u procesu njihovog nastanka jeste njihovo ime "Sluge",a znamo svi koliko je to originalno !

Citava istorija Sluga govori samo o njihovim gospodarima, prvo je to bio Rim, potom Bizantija, pa Turska, pa Njemacka... U zadnjih stotinjak godina Sluge su ostavljene bez gospodara,i kao takvi zapali su u masovnu psihozu,samobmanivanje i zlocin.Koliko su samo ogrezli u samoobmanivanju,pokazuju brojne cinjenice navedene ovdje.Npr.Sluge bezocno lazu sami sebe dan i noc da su jedini branili "krscansku Evropu" od Turaka,ali nikada ih necete cuti da govore o bici na Nikopolju gdje je na jednoj strani bila vojska "krscanske Evrope"najjaca do tada ikad skupljena,a sa druge Turci i Srbi (Sluge) i tako Turci i Srbi (Sluge) na celu sa Stefanom Lazarevicem poklase na Nikopolju najjacu vojsku "krscanske Evrope" i to tako zestoko da se u narednih 300 godina nije oporavila.Ili,kada se lazu da je Marko Kraljevic bio "najveci borac protiv Turaka",a kraljevic Marko u stvari bio turski vezir...

Poonisha_Racheech
Broj postova: 815
Poonisha_Racheech je objavio 5.2.2016 20:18 | citat na flatlyne

hahahahahah....laki je malo naurozan, ha?

 

gledaj laki, radi se o tome da skandinavci nisu bili u doticaju s nikim na balkanu, pa samim time nisu nikome mogli nadjenuti ime: međutim "serv" je latinska riječ, a oni su itekako bili u doticaju, pa su kao kulturan narod nadjenuli ime svakom po zasluzi.

 

sjedi jedan.

Nisu bili u kontaktu sa vama konvertitima sa Balkana, ali jesu sa Rusima i Poljacima koji su Sloveni.

E mamu ti glupu jebem. 

I kaže se ni sa kim, a ne sa nikim.

flatlyne
Broj postova: 3282
flatlyne je objavio 5.2.2016 20:19 | citat na Palmanus.Capitanus

Šta je kmete, šta se vrpoljiš tu .. imaj malo dostojanstva kmetino ...ako treba lupi i šakom od stol i reci: "Neću više da budem kmet!" ...samo da prođe to više

daj šapu!

 

bravo! good boooooy.

 

sava.turcin
Broj postova: 228
sava.turcin je objavio 5.2.2016 20:19 | citat na flatlyne

kronologija te malo jebe, kao uostalo i većinu vas; ne mogu hrvati biti nikakvo tursko pleme, ako je turska nacija nastala 19.-20. stoljeću, a hrvati su ipak malo stariji.

 

ne može sin bit stariji od ćaće nikako; u normalnom svijetu. jedino možda kod vas srba.

 

hrvati ili oguri su staro tursko pleme.

turska drzava i nacija ne nastaju proglasom ataturka 1923.

bojovic
Broj postova: 1490
bojovic je objavio 5.2.2016 20:19

dakle, serv je latinska a sclavos je cija rijec

flatlyne
Broj postova: 3282
flatlyne je objavio 5.2.2016 20:22 | citat na Poonisha_Racheech

Nisu bili u kontaktu sa vama konvertitima sa Balkana, ali jesu sa Rusima i Poljacima koji su Sloveni.

E mamu ti glupu jebem. 

I kaže se ni sa kim, a ne sa nikim.

kojim rusima glupane!? rusi kao nacija nisu niti postojali kada su vikinzi harali po ruskim zemljama. tek kasnije su rusi sebi i dali ime po rusim (crvenim) vikinzima kojima su se divili.

 

ta riješ uopće nija skandinavska retardu, oni se je kasnije samo preuzeli od drugih.

bojovic
Broj postova: 1490
bojovic je objavio 5.2.2016 20:23 | citat na flatlyne

riječ schiavo je upravo to talijanski, točnije mletački izraz za robove. kojim su oslovljavali sve narode s ove strane jadrana, ali se to prvenstveno odnosilo na hrvate pošto su s nama najviše dolazili u kontakt.

 

vidiš laki ja nemam problem priznati istinu, kao niti većina u hrvatskoj; međutim vi ste ti koji svakoga oslovljavate svakako, a ne vidite balvan u svom oku.

 

o tome ti je govorim.

zasto bi imao problema sa istinom,  ja ti rekoh sta znac rab a sta sorab.

 

nego pobjeze mi oHercegovine. jesil cuo za titul herzog od sv Save?

Block_out_
Broj postova: 5732
Block_out_ je objavio 5.2.2016 20:24

al su se Turci usrećili u pm.

taxf
Broj postova: 77
taxf je objavio 5.2.2016 20:24

Sclavus (Latin)


Medieval Latin, from Late Latin Sclavus, from Byzantine Greek σκλάβος orΣκλάβος (Sklábos), probably from earlier Σλαβῆνος (Slabēnos), from plural Σλαβῆνοι (Slabēnoi), from Proto-Slavic *slověninŭ
There are debates on the origin of the word σκλάβος. Some etymologists argue that it refers to Slavs (Old Slavonic словѣнинъ, словѣне), who were often enslaved during the early Middle Ages, hence the semantic correspondence, and that the originally ethnic term eventually came to have a more general social meaning at some point, possibly around the 9th or 10th century as evidenced by its appearance in German texts. Another angle states that the word is a homonym of the Greek verb σκυλεύω (skuleuō), meaning «to get the spoils of war», first person singular of which is skyláo.

 

flatlyne
Broj postova: 3282
flatlyne je objavio 5.2.2016 20:24 | citat na sava.turcin

 

hrvati ili oguri su staro tursko pleme.

turska drzava i nacija ne nastaju proglasom ataturka 1923.

ma mora da je to tako čim ti to kažeš.

 

baj baj

bojovic
Broj postova: 1490
bojovic je objavio 5.2.2016 20:25

Kindza sta znaci gulam na turskom?

sava.turcin
Broj postova: 228
sava.turcin je objavio 5.2.2016 20:25

bice zagreb turska mahala.