Teorija svega - TBF! Odabrao Teodor Frančić

teodor.francic  je objavio 4.11.2016 16:05 | 10144 odgovora u temi

Kao što naslov kaže ovdje će se govoriti o teoriji svega što postoji.


Znači nema toga što postoji a da njome nije obuhvaćeno.


Pošto iz jasnih razloga se na forumu ne objavljuje...

MiFarbamoTuneleTuneliFarbajuNas
Broj postova: 24620
MiFarbamoTuneleTuneliFarbajuNas je objavio 22.1.2019 21:49

Etoga! Varoš moj brat nerođeni, sve zna i u svese razume. Jesam li ti dobro reko kad sam ti reko da uzmeš predah od onih povampirenih vastaša na onom topiću od onog lažnog teorije? Brte ja ssm ti uvijek želio samo dobro iako se ponekad to rako možda i nije činilo na prvi pogled. A bigami ni na drugi ili treći pa čak ni na četvrti al moji motivi su uvijek bili isti!

expistols
Broj postova: 6110
expistols je objavio 22.1.2019 22:10 | citat na teodor.francic

Da li POSTOJI nešto manje od ništa u našem svijetu?

.. naravno.. broj napisanih stranica tvoje teorije..

aa05
Broj postova: 274
aa05 je objavio 23.1.2019 03:19 | citat na zhelimir.obradovic

Neverovatnost = 1 - verovatnost  :D:D:D

Da. Mene čudi da ni to ne zna, nego ju stavlja na minus prvu. Upravo tako kako si napisao: 1-vjerojatnost. Jer vjerojatno i nevjerojatno zajedno daju 1. Što je sigurnost.

WilliamFoster
Broj postova: 7368
WilliamFoster je objavio 23.1.2019 07:34 | citat na aa05

Da. Mene čudi da ni to ne zna, nego ju stavlja na minus prvu. Upravo tako kako si napisao: 1-vjerojatnost. Jer vjerojatno i nevjerojatno zajedno daju 1. Što je sigurnost.

Ma nepitam to. Imaš događaj A i verovatnost X da će se on dogoditi i verovatnost 1- X da se on neće dogoditi. Dakle VEROVATNOST da će se dogoditi ili nedogoditi. Al ja pitam za NEVEROVATNOS dase on dogodi ili nedogodi. Znaš ono kad kažeš za nešto "PA OVOJE NEVEROVATNO!".

 

Pusti ti varoša i šta on piše, dobar je on momak i pametan al se drži poznatih činjenica ko pjanplota i ne odszupa od okvira ni mm. Zato sam pitanje i uputiotebi i termodronu koji ne da odszupate od svih poznatih okvira nego i živite van njih. Al vidim tebi milije pljucnuti na mene nego poesti kvalitetnu diskusiju i bojimse daću morati pričekati termodrona. Ili da ovu neugodnu scenu pripišemo tvom tipkanju po indexu u tri ujutro i očitoj iscrpljenosti. Štaćemo i kakoćemo frende nodruže?