Istarska, primorska, dalmatinska, otočka kuhinja

woodmajstor  je objavio 2.3.2019 10:26 | 213 odgovora u temi

Stavite recepte da ih mozemo isprombat ,izmjenjat, i ne ih zaboravit.

Ribu, meso , manestre, kruh,ma sve ,a najvise recepte nasih nona ili baba.

 

DA pocnem sa...

na dno
woodmajstor
Broj postova: 8688
woodmajstor je objavio 19.6.2019 21:35 | citat na Nikka

Sve ok...ali fazol je dovoljan skrob....zaprska u fazolu je visak!!

 

 

Bez zaprske ga radim kad ga zelim u rijetko, a u gusto onda stavim zaprsku

 

woodmajstor
Broj postova: 8688
woodmajstor je objavio 2.7.2019 12:01

Vrsa krcata Usata  .Odaberem pet sest vecih Usata i skuham ih.

KAd su skuhane, ocistim ih od kostiju, ispecem pol teglice maslina, i sve to zajedno stavim u vodu u kojoj su se kuhale Usate.

KAd se sve ohladilo i postalo zelatinozno,po tome nacijedim limuna i pospem maslinovim uljem, posolim ,popaprim i uz bijelo vino

sjednem i gledam kako mi frendovi gustaju u ovom jednostavnomjelu.

Cure malo mrko gledaju na to sto je zelatinozno, ali kad probaju, ociste tanjur do kraja :D:D:D

woodmajstor
Broj postova: 8688
woodmajstor je objavio 2.7.2019 12:05

 

 

Lose doba godine za janjce

na vrh