Z-Runova poduzetnica Jiang Yu prodaje hrvatskim nacionalistima aparate

Jozo_daj_vode  je objavio 12.4.2019 10:47 | 4 odgovora u temi

Misteriozna poduzetnica Jiang Yu, vlasnica Z-Run WellTon Industry, odlučila je obnoviti političku školu u Kumrovcu ali i BRAND Josipa Broza Tita kojega u Kini još uvijek cijene kao izuzetnog...

na dno
  • stranica
  • 1
Jozo_daj_vode
Broj postova: 1380
Jozo_daj_vode je objavio 12.4.2019 10:47

Misteriozna poduzetnica Jiang Yu, vlasnica Z-Run WellTon Industry, odlučila je obnoviti političku školu u Kumrovcu ali i BRAND Josipa Broza Tita kojega u Kini još uvijek cijene kao izuzetnog državnika.

Je li Zagorcima pala sjekira u med? Yu se ne šali i spremna je uložiti velik novac kako bi se Kumrovec, rodno mjesto Josipa Broza Tita pretvorilo u turističku atrakciju.

Doznajemo kako gospođa Yu nije zainteresirana samo za zgradu političke škole, već bi u njezinu nastavku gradila još jedan isti takav objekt. Također, zanima je i kupnja spomen doma u Kumrovcu (njegova vrijednost procijenjena je na 15 milijuna kuna), Titove rezidencije, lokalnog nogometnog stadiona, a voljela bi dobiti i pristup geotermalnim izvO bi bila turistička atrakcija.

Jozo_daj_vode
Broj postova: 1380
Jozo_daj_vode je objavio 12.4.2019 10:50

Ja bih još dodao da je potrebno proširiti lokalni nogometni stadion. Sudeći prema trenutnim pučko-političkim strujanjima u RH, on je itekako potreban.

 

Netko može biti za ili protiv Tita, ali činjenica je da je on veliki brend te jedna od naših i svjetskih najvećih političkih zvijezda. Svake godine zbog njegova nasljeđa u Kumrovec dolazi oko 100.000 turista, među njima i nekoliko tisuća Kineza. Ovakva investicija preporodila bi ne samo ovaj kraj, već i čitavu okolicu u kojoj živi i do 50.000 ljudi - izjavio je Šplajt navodeći kako se nada da će nakon 25 godina čekanja projekt konačno biti realiziran. Za to, istaknuto je u Kumrovcu, postoji politička volja u Vladi pa se nadaju da ovoga puta neće biti prepreka.

Eto. Tito i mrtav ZARAĐUJE.

PravoslavniMistik
Broj postova: 401
PravoslavniMistik je objavio 12.4.2019 11:05

Iskopajte to govno iz "Kuće cveća" i zakopajte ga tu u Kumrovcu, pod lipom, kao džukelu.

Pomoći ćemo vam oko transporta do granice.

GottliebSpirit3
Broj postova: 183
GottliebSpirit3 je objavio 12.4.2019 11:23 | citat na PravoslavniMistik

Iskopajte to govno iz "Kuće cveća" i zakopajte ga tu u Kumrovcu, pod lipom, kao džukelu.

Pomoći ćemo vam oko transporta do granice.

Njegova veličina je u tome što ga sva nacionalistička gamad podjednako mrzi: i naša, i vaša.

na vrh
  • stranica
  • 1