Vučić:Srbi nisu znali šta je autoput dok se ja nisam pojavio!

Lider.Regiona  je objavio 23.8.2019 19:10 | 2 odgovora u temi

Vučić:Srbi nisu znali šta je autoput dok se ja nisam pojavio!

Novinari srpske dijaspore razgovarali su sa predsednikom Vučićem u Vašingtonu, koji je bio u...

na dno
  • stranica
  • 1
Lider.Regiona
Broj postova: 15
Lider.Regiona je objavio 23.8.2019 19:10

Vučić:Srbi nisu znali šta je autoput dok se ja nisam pojavio!

Novinari srpske dijaspore razgovarali su sa predsednikom Vučićem u Vašingtonu, koji je bio u posetu američkom državnom sekreterau Pompeu.

On je ujedno za RTS dao intervju posredništvom Voice of America mreže na srpskom jeziku.

Prenosimo vam deo transkripta razgovora koji se odnosi na otvaranje autoputa Miloš Veliki.

TRANSKRIPT 21. AVGUST 2019.

Novinar Jovan Anđelković: Otvoren je konačno i ovaj deo autoputa, međutim to još nije sve. Najavili ste da će se graditi deo od Požege do Užica. Da li ste zadovoljni razvojem situacije?

VUČIĆ: Bio bih lažno skroman u slučaj da  kažem da nisam zadovoljan dešavanjima, ali iskreno rano je za radovanje neko. Imamo još mnogo puteva da gradimo. Moramo i ovaj autoput da razgranamo da on ide svuda, da povežemo sve gradove Srbije. Zato sam i rekao da je ovo hrast, žila glavna.

NOVINAR: Ima i onih koji negoduju..

VUČIĆ: A šta bi oni drugi mogli da rade sem da negoduju? Kad kažem oni drugi znate na koga mislim. Postoji to jedno bolesno jezgro fanatika na tviteru. I čini mi se da oni ne pljuju naš rad više ni zbog para već da to rade jer su bolesni od mržnje. Ali narod običan vidi da je bolje i meni je to važno!

NOVINAR: Napadaju vas kažu da ste se mnogo kako oni to kažu “ugradili” u tendere. Da li je to istinito ili su to samo laži koje neki namerno šire?

VUČIĆ:Neka nadležni organi ispitaju sve i neka donesu odluku. To je sve što imam da kažem.

NOVINAR: Da li ste sigurni da prosečan narod veruje da će mu ovaj autoput doneti boljitak? Na kraju mnogi su po društvenim mrežama kritikovali to što je pravljeno svečano otvaranje. Smatraju da je otvaranje autoputa normalna stvar.

VUČIĆ: Običan narod vrlo dobro zna šta znači ovaj autoput. A to da li je svečano otvaranje suvišno. Pa znate autoputevi jesu normala i stadnard u nekim razvijenim državama. Tamo niko nema potrebu da se slika i otvori. Ali navedite mi koji je autoput Srbija ikad otvorila skoro? Pa ovo je prvi put u istoriji u ovom delu. Mi po prvi put u istoriji Srbije pravimo ovakvu mrežu puteva. Sramota je reći da u 21. veku dok se ja nisam pojavio na vlasti Srbi nisu znali ni šta je pravi autoput.

https://dnevnizurnal.com/vucic-srbi-nisu-znali-sta-je-autoput-dok-se-ja-nisam-pojavio/?fbclid=IwAR1i8-oxk_FJ6FQLJX0Nds2syBtYAwxDwSVOdPGWHYP7j8ZJ0ZsjuIiqKq0

titoa
Broj postova: 69
zuti karton
titoa je objavio 23.8.2019 19:18

nis beograd 250 km ljudi u primitivvnim uslovima sa lopatama i krampama zavrsili za dve ipo godine. 

5 decenija posle, 250 km se zavrsi za 20 godina a put je za qrac. pun rupa i neravnina. 

autoputevi srbije treba da reklamiraju da bespaltno ili za male novce da izbijaju kamen iz bubrega. 

ubedljivo najgori auto put (sa makedonskim) je onaj u srbiji.

na vrh
  • stranica
  • 1