stari prespor, pakad nitko nece
OT: pecena skusa, krompir sa blitvom, paradajz salata, crno domace
desnicari su ljudi sa zdravim drustvenim idejma dok ja nisam desnicar vec drustveno gledano lijevicar ..covjek sa socijalistickim idejma za bolje i prosperitet radnog covjeka ..no ti to i ne mozes razumiti jer tvoja primarna ideologija kao srbina u hrvatskoj je mrznja i zatiranje drustvenih interesa radnog covika u nadi da ce prevladati velikosrbstvo skriveno iza jugoslavenstva..
drugo i najgore sto se moze vidjeti kod tebe je ;
ti nisi spreman na promjene tj nisi suvremen tj zaostao si i tvoj razum i shvacanje je ograniceno.
Nepismen si.
Kotlovina je nekad bila pojam tj samo ona se i koristila,roštilj je novijega vijeka ,barem kod mene i kad si dobio divljeg zeca ili srnetinu pa 3-4 sata krčkao to pomalem na brijegu e to je bio doživljaj,sada bi svi sve nešto nabrzaka .
Ja kotlovinu pamtim od najranijeg djetinjstva. Kao klinac sam znao sa starim ić na sajmove u Hreliću i Jakuševcu. Već samim približavanju njima bi se osjetio miris kotlovine. Stari je volio pojesti i popiti pa bi uvijek nekaj jeli. Najčešće je to bila kotlovina a za doma pečenog odojka.
Kako sam odrastao s ekipom koja je imala slično djetinjstvo, logično je bilo da bi naša druženja išla uz dobru i zasitnu mezu uz koje se moglo dobro popiti a samo kuhanje učiniti puno zanimljivijim.
Kotlovina, peka i roštilj. ❤
Divljač nikad nisam probao u tim kombinacijama. Tek puno kasnije u četvrtom asu iz tog pokera aševa, princa kotlića.
Pa da. Toliko bude fino da malo kad čovjek to može pristojno jesti.
U masnoći se otaplja puno zdravih sastojaka u probavi hrane. Zato, ako je ta životinja hranjena s ljubavlju seljaka, ta mast može samo biti melem i eliksir za ljudski organizam.
prereži prsa da vidim presjek
Baš, sve trči
I obavezno je slušati "jesen stiže dunjo moja" od Balaševića dok se maže pekmez.Na palačinke od karfiola a ne od cvjetače koja je puno lošija od karfiola.
:D