Što danas kuhate?

SalvatoreBludnotti  je objavio 14.9.2019 15:42 | 5007 odgovora u temi

stari prespor, pakad nitko nece

 


OT: pecena skusa, krompir sa blitvom, paradajz salata, crno domace 

stari_konj
Broj postova: 567
stari_konj je objavio 16.11.2019 13:37

Dva centimetra a mek ko duša.

farcajg
Broj postova: 20167
farcajg je objavio 16.11.2019 13:48

Juneće pljeskavice, pire krumpir i zblendana blitva. 

Samar.za.moderatore.u.Skodi
Broj postova: 2021
Samar.za.moderatore.u.Skodi je objavio 16.11.2019 13:54 | citat na viritual

desnicari su ljudi sa zdravim drustvenim idejma dok ja nisam desnicar vec drustveno gledano lijevicar ..covjek sa socijalistickim idejma za bolje i prosperitet radnog covjeka ..no ti to i ne mozes razumiti jer tvoja primarna ideologija kao srbina u hrvatskoj je mrznja i zatiranje drustvenih interesa radnog covika u nadi da ce prevladati velikosrbstvo skriveno iza jugoslavenstva..

 

drugo i najgore sto se moze vidjeti kod tebe je ;

ti nisi spreman na promjene tj nisi suvremen tj zaostao si i tvoj razum i shvacanje je ograniceno.

Nepismen si. 

Chinaski
Broj postova: 231
Chinaski je objavio 16.11.2019 13:55

ne jedem

na dijet sam

-10kg i 700 gm 

farcajg
Broj postova: 20167
farcajg je objavio 16.11.2019 13:58 | citat na dasak_vjetra

Kotlovina je nekad bila pojam tj samo ona se i koristila,roštilj je novijega vijeka ,barem kod mene i kad si dobio divljeg zeca ili srnetinu pa 3-4 sata krčkao to pomalem na brijegu e to je bio doživljaj,sada bi svi sve nešto nabrzaka .

Ja kotlovinu pamtim od najranijeg djetinjstva. Kao klinac sam znao sa starim ić na sajmove u Hreliću i Jakuševcu. Već samim približavanju njima bi se osjetio miris kotlovine. Stari je volio pojesti i popiti pa bi uvijek nekaj jeli. Najčešće je to bila kotlovina a za doma pečenog odojka. 

Kako sam odrastao s ekipom koja je imala slično djetinjstvo, logično je bilo da bi naša druženja išla uz dobru i zasitnu mezu uz koje se moglo dobro popiti a samo kuhanje učiniti puno zanimljivijim. 

Kotlovina, peka i roštilj. ❤

Divljač nikad nisam probao u tim kombinacijama. Tek puno kasnije u četvrtom asu iz tog pokera aševa, princa kotlića.

stari_konj
Broj postova: 567
stari_konj je objavio 16.11.2019 14:00

Ono sve masno curi niz bradu.

farcajg
Broj postova: 20167
farcajg je objavio 16.11.2019 14:11

Pa da. Toliko bude fino da malo kad čovjek to može pristojno jesti. 

U masnoći se otaplja puno zdravih sastojaka u probavi hrane. Zato, ako je ta životinja hranjena s ljubavlju seljaka, ta mast može samo biti melem i eliksir za ljudski organizam.

nirgach
Broj postova: 37786
nirgach je objavio 16.11.2019 14:38 | citat na mitsuko

subotnji ručak: pačja prsa sa usoljenim limunima i ljutikom u sosu od meda i jabučnog octa i meki kolač od čokolade

prereži prsa da vidim presjek

nirgach
Broj postova: 37786
nirgach je objavio 16.11.2019 14:39 | citat na Pop455

samo rostilj bato.. cevapcici,vesalice,pljeske i krilca.. i da..kobasice..umalo da zaboravim kobasice

voliš dobru kobasu, frende?

ArthurConanDoyle
Broj postova: 26638
ArthurConanDoyle je objavio 16.11.2019 14:40 | citat na nirgach

prereži prsa da vidim presjek

Baš, sve trči

nirgach
Broj postova: 37786
nirgach je objavio 16.11.2019 14:42 | citat na ArthurConanDoyle

Baš, sve trči

ako neće meni, komu će

farcajg
Broj postova: 20167
farcajg je objavio 16.11.2019 15:02 | citat na mitsuko

subotnji ručak: pačja prsa sa usoljenim limunima i ljutikom u sosu od meda i jabučnog octa i meki kolač od čokolade

Njami 🍴

Ono što se na svakoj tvojoj fotografiji primjeti je urednost. Nigdje ni mrva ni fleka. 

stari_konj
Broj postova: 567
stari_konj je objavio 16.11.2019 15:33

pačja prsa ne idu bez naranče.makar da se nariba korica.

SalvatoreBludnotti
Broj postova: 8853
SalvatoreBludnotti je objavio 16.11.2019 20:08 | citat na stari_konj

I obavezno je slušati "jesen stiže dunjo moja" od Balaševića dok se maže pekmez.Na palačinke od karfiola a ne od cvjetače koja je puno lošija od karfiola.

 

:D 

Entra
Broj postova: 36529
Entra je objavio 16.11.2019 20:11 | citat na farcajg

Njami 🍴

Ono što se na svakoj tvojoj fotografiji primjeti je urednost. Nigdje ni mrva ni fleka. 

Mucki profesionalac.