UZNEMIRUJUĆE Ovako su živjele starice u domu u kojem su se sinoć dvije ugušile

deah  je objavio 28.9.2020 22:58 | 3 odgovora u temi
na dno
  • stranica
  • 1
deah
Broj postova: 1996
deah je objavio 28.9.2020 22:58

"INDEX je dobio dva-tri mjeseca star i ni minutu dug videozapis iz sobe u staračkom domu u Dugom Ratu u kojoj je sinoć izbio požar s tragičnim epilogom – dvije su se štićenice sa snimke ugušile u dimu, treća je prevezena u bolnicu u teškom stanju.


Osim njih, na videu je još jedna štićenica, a ambijent u kojem su snimljene izaziva muku, bijes i strah. Soba je oskudno opremljena, kreveti su bez posteljine, na podu su pločice, vide se neka zazidana vrata. Na snimci su četiri dementne starice, neke od njih čupkaju madrace, jedna sjedi na podu na nečem jako prljavom, jedna je, pak, samo u potkošulji.


Iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike ranije su nas izvijestili kako se "Obiteljski dom za starije 'Providenca' u Dugom Ratu bavi profesionalnim pružanjem socijalnih usluga od 20. travnja 2019. godine, nakon što je Splitsko-dalmatinska županija donijela Rješenje o ispunjavanju minimalnih uvjeta za pružanje usluge smještaja za 20 stalno smještenih korisnika. Odmah u svibnju prošle godine Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je napravilo redovni nadzor, prilikom čega nisu utvrđene nepravilnosti u radu ustanove.""

 


Hrvati su ljudožderi. Hrvatska je ljudožderska država.

MadMax
Broj postova: 2222
zuti karton
MadMax je objavio 28.9.2020 23:16 | odgovor na deah

Kanibali, slažem se.

MedellinCartel
Broj postova: 6484
MedellinCartel je objavio 28.9.2020 23:23

tuga

na vrh
  • stranica
  • 1