366 dana od najgoreg dana u Severininom životu

veljkoo  je objavio 28.11.2020 12:44 | 3 odgovora u temi

PRIJE točno godinu dana dogodio se najgori dan u životu Severine Kojić. Sutkinja Tea Golub tog je dana donijela privremenu mjeru i odlučila da će sin Severine Kojić i srpskog poduzetnika Milana...

na dno
  • stranica
  • 1
veljkoo
Broj postova: 1345
veljkoo je objavio 28.11.2020 12:44

PRIJE točno godinu dana dogodio se najgori dan u životu Severine Kojić. Sutkinja Tea Golub tog je dana donijela privremenu mjeru i odlučila da će sin Severine Kojić i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živjeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta. Odluka je stupila na snagu odmah pa je ni Severinina žalba nije mogla odgoditi.

To je značilo i da Severina istog dana mora predati sina ocu. 

Sudska odluka donesena je mjesec dana nakon što je pjevačica na konferenciji za medije optužila školu koju pohađa njen sin Aleksandar za zlostavljanje djeteta. Kako je tvrdila pjevačica, učiteljice su dječaka zaključale u školu dva sata te mu nisu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom Igorom Kojićem. Nakon toga prestala je sina slati u školu, a on je bio s njom u Splitu i Beogradu, gdje je imala koncerte.

Severinin odvjetnik Mate Matić nam je nakon sudske odluke rekao da je djelatnica Centra za socijalni rad koja je dodijeljena Severinom sinu na zadnjoj raspravi priznala da dijete nije vidjela dvije godine, ali su ipak poslušali njenu preporuku da se dijete dodjeli ocu.


 

Pjevačica je tvrdila da je Popović za sina dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, bez njezine suglasnosti. Dodala je da je angažirala odvjetnika u Srbiji da ispita tko je i pod kojim okolnostima njezinom sinu, koji je državljanin Hrvatske, izdao putnu ispravu Republike Srbije. Milan Popović to je demantirao.

"Srpska putovnica koju je imao istekla je prije tri godine, a nova mu nije vađena. Ovo je spin, insinuacija kojom se želi stvoriti dojam da ja dijete želim odvesti iz Hrvatske", rekao je za Index nakon presude, naglašavajući da ne može komentirati odluku sutkinje.

"Aleksandar ostaje u Zagrebu i ići će u školu u Zagrebu. Dijete ne ide iz Zagreba", najavio je tada, no tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa sa sinom je otišao u Beograd.

 

 

Dan kasnije Severina je objavila emotivni status o cijeloj situaciji.

"Znaš sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi koja ne vrijede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede.

Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Możemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati s tobom i uspavati te... Hej,koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo rużan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi. Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti "gospodin vrijeme". Dotad,mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći sine.

Oprosti sto ti nisam stigla ni objasnit šta se jučer dogodilo, imali smo puno vażnijih stvari... Gledali smo 'Toy story 4', pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog... Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje... Morala sam te odvesti... Išli smo s osmjehom. Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama... Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu 'hrvatsko pravosuđe'.

Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša. Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro Robyne moj, tvoj Batman te čeka. I Oprosti im sine jer stvarno ne znaju šta čine....", poručila je sinu.

ArthurConanDoyle
Broj postova: 34676
ArthurConanDoyle je objavio 28.11.2020 13:47

Goruća tema

superbellativ
Broj postova: 6686
superbellativ je objavio 28.11.2020 15:56

kako mi je zao ovog klinca. 

na vrh
  • stranica
  • 1