Škorpioni

Bubypsycho  je objavio 5.1.2011 19:01 | 9694 odgovora u temi

Škorpijice "mile", izvolite svoj topic.

La_Vaso33
Broj postova: 822
La_Vaso33 je objavio 20.8.2019 11:10
3. Ljubav

 

 

Strasne i posesivne Škorpije obično dominiraju onima koje vole. Veza s njima podrazumijeva ekstreme svih vrsta, od egzaltiranih emocija, sjaja, duhovnog uzdizanja, do mraka i destrukcije. Sa predstavnicima ovog znaka najteže je živjeti. Veliki su perfekcionisti, posesivnost ih često vodi u sadizam, često najviše maltretiraju upravo one koje najviše vole. Opterećene su sumnjama i traže apsolutnu predanost. Vrlo su mistične i neshvaćene, nose sa sobom svojevrsni fatalizam.

Prava osjećaje ne pokazuje zbog neviđene samokontrole, tako da vam nikad neće biti jasno na čemu ste. Svoje tajne neće otkriti, ali će sve učiniti da odgonetnu tuđe, da bi vladale. Ne podnose prijetnje i ucjene, jer su po prirodi iznad njih. Ne dijele komplimente da bi nekog zavele. Napuštene izgledaju mirno, ostavljajući vas u nedoumici da li su uopće voljele. Ukoliko jesu, “amputiraca” dio sebe i sve zaboraviti, a za to im ne nedostaje

La_Vaso33
Broj postova: 822
La_Vaso33 je objavio 20.8.2019 11:11

Kada vole, osvajaju po svaku cijenu svojim magnetizmom. Preziru rutinu i općeprihvaćene norme ponašanja i radije slijede principe koje same sebi postavljaju. Čak i kada su najzaljubljeniji, ne izjavljuju ljubav i ne idealiziraju, već zadržavaju jasnu svijest o tome koliko tko vrijedi. Očekivati ​​od Škorpion da im emocije pomute razum, na onaj način kako se to događa Rakovima i Ribama, iluzorno je, jer nisu tako romantične i mekane, a umjesto ružičastih nose crne naočale.

Ukoliko u neprestanoj potrazi za ljubavlju uspije pronaći svoju jedinstvenu životnu ljubav, Škorpion će učiniti sve za nju u doslovnom smislu te riječi. Štitit će je orlovskom hrabrošću, voljet će nezaboravno i doživotno. Zato se nemojte iznenaditi ako upoznate Škorpiju koja je čovjeka ili ženu svog života ispratila na “put bez povratka” i ostala doživotno vjerna svojoj ljubavi, isključujući svaku mogućnost da nekog ponovo voli.
prominac.
Broj postova: 5118
prominac. je objavio 20.8.2019 11:15 | citat na MARININ0

I stric mi to rece :D

No no 

Nedavno sam pogledao 20 opasnosti za DownUnder na nekom portalu..

Neke su mi raširile zjenice :D

 

MARININ0
Broj postova: 309
MARININ0 je objavio 20.8.2019 18:51 | citat na prominac.

Nedavno sam pogledao 20 opasnosti za DownUnder na nekom portalu..

Neke su mi raširile zjenice :D

 

Ja volim extremno :D