Još kad bi Hrvati imali muda i srca stat jedan pore drugog, premda se ne slažu, ali imaju zajedničkog neprijatelja. Jer Linić je neprijatelj svakog poštenog Hrvata. S lopovima si je dobar. Ajmo...

na dno
ratni_zlocin
Broj postova: 14
ratni_zlocin je objavio 29.6.2013 23:40

youtube

 

Odred el Mudzahid Vozuca KompletZločini mudžahedina u Srednjoj Bosni-TOP TOP TOP

 


munjaraX
Broj postova: 11597
munjaraX je objavio 29.6.2013 23:47 | citat na CapeVerde

 

x...tako je...poreznu disciplinu bi trebale pratiti i uštede odnosno rezanje nepotrebne potrošnje

zdravko61
Broj postova: 120
zdravko61 je objavio 29.6.2013 23:48 | odgovor na KuciloOro

NE MOGU VJEROVATI KOLIKO UHLJEBA SE JAVLJA!

BAŠ ME ZANIMA GDJE I OD ČEGA ŽIVI OVA STOKA KOJA SE DIVI LINIĆU I PODRŽAVA LINIĆA!

OVI PREPRODAVAČI NA TRŽNICAMA ŽIVE OD SVOG RADA I SVOJE PAMETI ZA RAZLIKU OD VAS KOJI SE DIVITE LIKU I DJELU KOMUNISTIČKIH KOMESARA SLAVKECA , ZOKIJA!

 

ALI DOČI ČE JEDNA JESEN KAD ČE BLAGAJNA BITI ŠUPLJA, DOČI ČE!

 

SVI BI VI JEBALI TOG JADNOG MAGARCA, PODUZETNIKA, A DA GA NE HRANITE!

I GLE ČUDA, BAŠ KAD STE GA NAUČILI DA RADI A DA  NE JEDE, ON CRKNE!

TAD SE SJETITE SVOJIH PARTIJSKIH KOMESARA SLAVKECA I LINIĆA!

 

 

 

zdravko61
Broj postova: 120
zdravko61 je objavio 29.6.2013 23:50 | odgovor na munjaraX

U ČEMU JE PROBLEM, ŽENA RADI, NE KRADE KAO TI!

munjaraX
Broj postova: 11597
munjaraX je objavio 30.6.2013 00:09 | citat na zdravko61

U ČEMU JE PROBLEM, ŽENA RADI, NE KRADE KAO TI!

koja žena? samo bez deranja molit ću

munjaraX
Broj postova: 11597
munjaraX je objavio 30.6.2013 00:10 | citat na karabin_92

pa neka šverceri plačaju. oni šta prodaju svoje, oni ne tribaju fiskalizaciju, ako san dobro razumija.

čovik donese proda na veliko šta je proizveja za 2kn, švercer prodaje za 10. zarada x5.

a sve ovo je produkt famozne privatizacije, kada sa radnike otpuštalo jer posal koji je radičo prije njih 10, sad ih radi 2-3 radnika. ostalo je student servis, prikovrimeni koji se ne plačaju, ... i onda ono famozno ako nećeš ti ima ko oće.

u tome i je problem šta i šverceri tvrde da prodaju svoje

OnoreDeBalzac
Broj postova: 204
OnoreDeBalzac je objavio 30.6.2013 00:19 | citat na bilbi

Što su se svi digli na zadnje noge u obranu placera, na mojoj lokalnoj tržnici većina ih kupuje od veletrgovaca na Zelenoj tržnici i imaju ogromne marže. Znam pouzdano da za svaki dan vikenda mogu zaraditi i po 1000 kn, a i radnim danom nisu na gubitku. Štand na tržnici se masno plaća (ne mislim na službenu tarifu).

 

Postoji određeni broj "bakica" koje prodaju svoje, ali ih ima sve manje, i lako se prepoznaju. A koliko sam shvatio iz teksta, one ne trebaju fiskalizaciju.

a što si se ti pederčino digao na zadnje noge u obranu Linića koji je Ninoslavu Paviću oprostio 600 milijuna poreznog duga dok je spreman osuditi sve te silne preprodavače hrane na gladovanje?

ajde nabijem te na batinu tebe i onog tko te plaća da ovdje sereš i agitiraš za režim

Some_koind_of_Ancient_Serb
Broj postova: 889
Some_koind_of_Ancient_Serb je objavio 30.6.2013 00:19

Zato se ja lijepo na jesen selim u Ujedinjene Arapske Emirate, a vi maloumni kmetovi samo i dalje podržavajte Crvene Srbo-Kmere u uništavanju Hrvatske.

OnoreDeBalzac
Broj postova: 204
OnoreDeBalzac je objavio 30.6.2013 00:20 | citat na karabin_92

 

daj ne seri, koji poduzetnici,kakvi poduzetnici? višak radnika? ako si sposoban poduzetnik onda im omogući posal i povećaj svoju dobit. koliko ti triba da stvoriš nekog radnika kojem možeš reč triba to i to tamo i tamo, i da znaš da će to odradit kvalitetno i dobro, i da ne moraš otić provjeravat. kad ih imaš 12, i računaš godišnje i eventualno bolovanje zbog ovog ili onog razloga 2 ih ne dođe ko će ti uskočit umisto njih? jedan dva dana, o.k. ali šta ako ti je čovik nedaj ti Bože ima saobračajku ili je otiša ća za većon lovon, ... kako onda mudrijašu?

tebi je možda mudrinić poduzetnik, ili onaj pr lik popijač? nisu se ti znojni ni vode napili, niti rješavali probleme kakvima se pošteni privatnici susreću. koliko je privatnika priživilo privatizaciju? a u mračnome komunizmu su radili. i imali kontrole, i poreze, ...

 

opet kopi-pejstaš jedno te isto govno s kojim trolsaš na svakom članku kojem je meta neoliuberalno tehnokratsko excel smeće Linić

OnoreDeBalzac
Broj postova: 204
OnoreDeBalzac je objavio 30.6.2013 00:21 | citat na CapeVerde

Linić u osnovi ima dobre ideje i kvalitetno radi ono što je zadužen, međutim otali resori ga ne prate i zato ostaje izložen i kritiziran. Kritika je opravdana, ali ne njemu. Naime, da bi porezna disciplina postigla željeni rezultat, trebalo je doći do značajnog porasta investicija i radnih mjesta u realnom sektoru, do smanjenja broja jedinica lokalne samouprave i do značajnih otpuštanja u državnoj administraciji i javnim firmama.

U tom slučaju bi Linićeve mjere imale željeni efekt. Ovako samo iscrpljuju do krajnjih granica i onaj preostali zdravi dio hrvatskog gospodarstva.

Sam članak ne bih komentirao jer izgleda kao da ga je pisao osnovnoškolac. Ako se već piše o ozbiljnijim temama, onda bi trebali pisati ljudi koji imaju bar malo stručnog znanja. 

da...kvalitetno je Paviću oprostio 600 milijuna poreznog duga....de ne seri

kljuse_2
Broj postova: 22415
kljuse_2 je objavio 30.6.2013 02:29

Očito da još nismo dodirnuli dno. Koliko nisko možemo pasti, to zaista nitko ne može znati. Udri po najvećoj bijedi i sirotinji jer nemaš muda po kome drugom.

pink37anarchy
Broj postova: 115
pink37anarchy je objavio 30.6.2013 03:00

Ispada da su u ovoj državi najveći debili oni koji pošteno rade, plaćaju poreze, ishoduju sve potrebne dozvole za gradnju npr... Oni u konačnici više plate, i duže stoje po šalterima...

Onda je zaključak: Treba mazat, varat, graditi bez dozvole, čim više biti dužan ( jer ako si puno dužan većina dugova će otpisat).... sve što je protivno nekom redu i pravici. To je očito poruka ove vlasti (da se razumijemo ni oni prije nisu bili bolji)

ZBOGOM PAMETI!

Taroth
Broj postova: 57
Taroth je objavio 30.6.2013 05:08 | citat na KuciloOro
ia jeste dosadni vec postali... Svi biste vi da sve bude kako treba, ali da nitko ne plaća porez. Ne znam zasto vam smeta da onaj svercer na placu mora izdavati račun? Apsolutno se slažem sa linicem... Nekada su na placu bile kumice, a danas su sverceri koji liju krokodilske suze i index zajedno s njima
Suckmy_cock
Broj postova: 209
Suckmy_cock je objavio 30.6.2013 06:39

Linicu ti si jedna nesposobna supcina...

gica
Broj postova: 1902
gica je objavio 30.6.2013 08:12

pae

ko prizna pola mu se doda

na vrh