PIPALA SINOVO SEKSUALNO POMAGALO: Nije znala za što je, pa se raskokodakala cijelom internetu

8K
Petty Parsons jednog je dana čistila kupaonicu u prizemlju, kad je naišla na ovo. Nije znala što je to jer se valjda seksa samo u mraku utorkom i živi na Marsu, pa je upitala tviteraše.

Oni su šiznuli od smijeha i počeli lajkati post, pa joj objasnili da je to seksi igračka za masturbaciju. Nije im vjerovala jer njen 19-godišnji sin to, naravno, ne radi i ne bi nikad, a javio se čak i proizvođač i potvrdio namjenu igračke.

Revna majka čiji sin nikada i nikako ne bi masturbirao optužila je tvrtku za nemoral jer takvo "smeće" prodaje punoljetnim osobama. Dodala je da taj dio tijela njenog sina nije za bludne radnje, već je "rezerviran za njegovu buduću ženu." Kad ga vodi na parenje i oplođivanje, valjda samo ona ima zapisano u crnoj knjižici, a nadamo se da do toga neće doći i da će se sin uspješno othrvati radikalnoj mami.

Ima nade, jer joj je već prodao priču da je to od "frenda", koju je "popušila", pa sad jadan frend ne smije na večeru za Dan zahvalnosti. Glupi frend!

Vezano

Popularno

Najnovije

1 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
pEUsimist_prvi   •  1 prosinca 2015
Pokušajte shvatiti nekoga tko ima sina, ima "pametni telefon" ima twitter account, a ne može shvatiti za što služi ovo.... Svijet je zaista otišao u KK.