Antisilovateljske hlače za žene

14K
https://www.youtube.com/watch?v=oP0zi9dhV38
"Save your pussy" :/

Vezano

Popularno

Najnovije

6 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Index   •  5 svibnja 2016
Perice, nije žena kriva što je silovana samo jer se seksi obukla, već je kriv silovatelj što se ne može ili ne želi kontrolirati da je siluje samo jer je, zamisli, seksi odjevena. Malo ti se pomiješalo.
hladnjak   •  5 svibnja 2016
Budale...
Perica2016   •  5 svibnja 2016
Fakat zajebano.. necu se previse zezat, jer mozda cu imati i ja kcerku jednog dana, ali u dobre stare dane zene su u javnosti izgledale pristojno i primjereno, a sexy su odijevale samo za svog muskarca, danas se dobar dio zenskih odjeva gore od prostitutki... JEST, zena ima pravo raditi s svoijm tijelom sto hoce... Isto kao i ja da recimo odem u banku, podignem par tisuca i stavim ih u prozirnu aktovku.. Moj novac, imam pravo s njime raditi sto hocu, zar ne? i onda odem u neko sumnjivo naselje u gradu i netko me opljacka ili i ubije jos k tome... kaj bi mi policija rekla? Imas pravo raditi sto hoces, ali nemoj se cuditi kad ti se nesto lose desi zbog tvog izbora.. Kriminalac jos uvijek je kriv zakonski i moralno za svoj zlocin, ali i ja sam ako radim riskantne stvari.. :/
Perica2016   •  5 svibnja 2016
znaci, najebo joj supak ako se namjeri na nekog koji voli ove dudes with bewbs iliti chicks with dicks... ili se ravnaju po onoj lickoj logici gdje je prst i ostalo u supak cisto dobrosusjedska gesta izmedju sugradjana..
bilanmandic2   •  5 svibnja 2016
omb