GIF: Sve ni za što, Hrvatsku za sve?

10K
Autor: Ivan Šarić
http://giphy.com/gifs/ana-saric-karamarko-26BoCqeuDsAP7znb2

Vezano

Popularno

Najnovije

10 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
pEUsimist_prvi   •  11 svibnja 2016
Schtanga, i ja sam "vanjski promatrač" jer ovdje samo radim za stranu tvrtku, sa svim prednostima toga, ali me fascinira ista stvar, šta narod sam sebi radi već 20 godina... Ustvari narod ništa ne radi, nego samo trpi karanje iz nevjerojatnih poza, i to nikome ne smeta. Fascinantno...
Schtanga   •  11 svibnja 2016
PEUsimit, je, i dalje mi je vrlo smiješno, jer vas gledam s 1.000 km udaljenosti kako vas karaju u sve tjelesne otvore, a vi i dalje vičete: "DAJ JOŠ, EVO VAM MOJ GLAS!", koji god oni bili. Kao da gledam Alana Forda uživo. Urnebesno mi je smiješno, samo čekam da netko digne šator iznad čitave zemlje i počne naplaćivati ulaznice, kad ni News Bar više nema potrebe objavljivati satirične vijesti, jer ih je stvarnost nadmašila.
pEUsimist_prvi   •  11 svibnja 2016
Je li vama jasno da se šprdanjem s njima ustvari šprdate sami sa sobom?!!! Tko ih je izabrao? Točno- mi ! Neka se pojedinci ne kače, jer i mi smo krivi jer nismo uspjeli mobilizirati dovoljno veliku grupu da onemogući ovima da dođu na vlast, znači i mi smo krivi. Sve dok budemo imali mentalitet odbacivanja krivice, bit će nam ovako kako jest..... Je li i dalje smješno?!
sisyphus   •  11 svibnja 2016
Ja spadam u one koji su od ove Vlade očekivali da budu najgori do sada..., ali jebemumater...
bilanmandic2   •  11 svibnja 2016
super mi je kak brise guzicu s lovom