Nikada nećete pogoditi koliko ova žena ima godina!

10K
Graciela Alfano je argentinska glumica, TV voditeljica i model. Svoju najveću slavu je doživjela krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina kada je nakon pojavljivanja u nekoliko filmova postala pravi seks simbol.

Nedavno je šokirala društvene mreže svojim novim fotkama. Na Twitter i Instagram je objavila golišave slike i poručila obožavateljima “Ovo je rezultat zdravog načina života!”. Fotografije su izazvale žestoku raspravu o tome je li ovo zaista rezultat zdravog života ili su za njen izgled ipak zaslužne brojne estetske operacije.

Pogledajte fotke i procijenite sami.

Vezano

Popularno

Najnovije

3 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Jonagold   •  29 siječnja 2017
Ahahhhaha! Jedan kvadratić kojim su joj cenzurirali guzicu.... :D
dalibo   •  29 siječnja 2017
Ali vidi se da ima toliko godina ... ! Da, slažem se da nije možda kao žena težak koja je provela vijek na suncu i vjetru, nego trošeći ogromno količinu vremena na održavanje te "ljepote" ali nemojte tvrditi da se ne vidi koliko ima godina, vidi se itekako i nema ništa tužnije kada žena od 60 pokušava izgledati kao curica, to je ravno mentalnoj retardaciji. Svaka čast ali ne hvala. Cijenim žene koje održavaju liniju i zdrav način života ali plastični izgled nikada nije i neće biti ideal ljepote.
buzdovanjsky   •  29 siječnja 2017
65