Nike je izbacio Plus Size kolekciju odjeće za trening

8K
Kolekcija se sastoji od tajica, šorceva i sportskih grudnjaka. Mnoge su se žene žalile zbog premalih brojeva ovih komada, a sada su konačno zadovoljne.

Vezano

Popularno

Najnovije

4 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
tex.willer   •  5 ožujka 2017
@Ithilien - kajgod; ne razumijem niti pojam 'biti trendy', niti naslikavanje po teretanama. Ako vjezbam, vjezbam za sebe i da se bolje osjecam, a sto se to ikoga drugoga tice, posve mi je nejasno. No, svatko ima svoje veselje - if it works for them, good for them.
Bobaaa   •  4 ožujka 2017
napokon da su se sjetili. užasno je frustirajuće kad hoćeš trčati a ne možeš jer ne postoji grudnjak koji bi ti držao sise na mjestu. ili su hlače veličine L jednako široke kao i M a dulje 15cm i još k tomu koštaju barem 300kn.
Ithilien   •  4 ožujka 2017
Ništa nije promašeno.. to je za ženske koje hoće smršavit, a u isto vrijeme bit trendy u Nike obleki tak da se mogu naslikavat po teretanama tipa gle me, sad sam plus size, a za 5 mj stanem u small tajice :)
tex.willer   •  4 ožujka 2017
Ako nije zajebancija, produkt se doima posve nepotreban i promasen - cini se da su ove dame zadnji put potrcale na satovima fiskulture u srednjoj skoli, tako da nije jasno sto ce im ovakvi odjevni predmeti uopce.