Majka urlala na liječnika koji joj je spasio dijete, a onda se slomila u suzama kada je čula pravu istinu!

12K
Uh. :/ Poučna priča.

Vezano

Popularno

Najnovije

6 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
kizo63   •  9 travnja 2017
Ne znam koliko je ovo istina ili nije, ali mog starog kirurzi koji su bili dežurni nisu mogli spasiti, zvali su stručnjaka koji je bio slobodan i na svadbi tu subotu (bio je kum, ne mladenac) . Mi čekamo, on dolazi, psuje nesposobne dežurne kirurge.. ni malo se nismo ugodno osjećali uz pomisli da je na svadbi možda i pio itd. Čovjek je operirao skoro tri sata i vratio se na svadbu. Događaj iz 1986-87. godnine a stari je i danas ok :)
Panjic   •  9 travnja 2017
Naravno da nije istina, ako je nekome dijete poginulo, čisto sumnjam da će na sprovod nositi telefon, a kamo li otići na posao. Sumnjam da je roditelj uopće u stanju funkcionirati normalno, a kamo li operirati. I kirurzi su ljudi.
dobraaaaaadobra   •  9 travnja 2017
Bitno je Aszman, i to kako bitno, jer u ovome vidim drkanje po ljudskoj savjesti, a drkanje po ljudskoj savjesti je krajnje zvjerski, da ne govorim dalje o pristašama i simpatizerima drkanja po ljudskoj savjesti.
Aszman   •  9 travnja 2017
Nije bitno jeli istinito ili ne. Bitno je kako utječe na tebe, po čemu lako možeš vidjeti koliko stvarno spadaš u kategoriju homo sapiens. S druge strane ako te ova prića niti malo ne dira, onda te i nije briga nizašto, pa ni za to što nisi čovjek.
dobraaaaaadobra   •  9 travnja 2017
Nisam siguran da je ovo za vjerovat.