Ljudski Ken lutak ponovno na naslovnicama: Otkrio je svoje planove o promjeni spola!

6K
Poznati "ljudski lutak Ken" Rodrigo Alves o kojemu smo već pisali ponovno se našao u centru pažnje mnogih medija. 34-godišnji Brazilac je bio gost u jednom talijanskom talk showu gdje je otkrio da bi jednog dana htio postati "Barbie". Rekao je da je nakon pedesetak operacija njegov penis jedini ostao netaknut. To bi se sada moglo promijeniti.

Iako je nedavno rekao da će ponovljena operacija nosa vjerojatno biti njegova posljednja, situacija se očito brzo promijenila. Istaknuo je kako mu je trenutni cilj skinuti kilograme, a otkrio je da je osim pedesetak operacija imao i preko 100 manjih estetskih zahvata. Iako to zvuči dovoljno šokantno, vijest koja je gledatelje najviše začudila je njegova odluka da kasnije jednog dana postane žena.

"U životu imamo priliku biti ono što želimo.", rekao je Rodrigo i dodao: "Bit ću iskren, ljudi su poprilično šokirani kad me vide na ulici... no ja sam puno više od onoga što vidite izvana. Mojim tijelom teče krv, imam srce, mozak, dišem. Puno sam veći čovjek nego što neki misle."

Jeste li spremni za još jednu ljudsku Barbie?

Vezano

Popularno

Najnovije

12 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
TrollSensei   •  26 rujna 2017
@Jona drito, glava mu šira od ramena :)
Jonagold   •  26 rujna 2017
Joj Hamo vid' mu glave...
Wh1teWolf   •  25 rujna 2017
A lika!! BOOM
bilanmandic2   •  25 rujna 2017
Arri varim
arri_ZG   •  25 rujna 2017
Tak je zategnut da kad zatvori oči, otvore mu se usta.