Mame i tate su objavili svoje fotke prije i nakon što su dobili djecu - što primjećujete na novim slikama?

7K
Sve ima svoju cijenu pa čak i odgajanje djece. Mike Julianelle s bloga "Dad and Buried" pokrenuo je zanimljiv trend u kojem ljudi uspoređuju svoje fotografije prije i nakon što su dobili djecu i tako pokazuju kako su ih djeca "uništila".

Svoju djecu naravno obožavaju no fotke dokazuju da odgojiti dijete nije lak zadatak i da za to treba itekako puno truda, vremena i pažnje. :)

Vezano

Popularno

Najnovije

6 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
dolarUS   •  19 listopada 2017
Nenaspavani, pa sta? Ne kontam u kojem to smjeru ide covjecanstvo? Djeci se servira prica da bi trebali raditi na svojoj karijeri, da su glupani oni koji ne odu iz svog rodnog grada, koji se rano vjencaju, dobiju djecu. Urbani su i pametni oni koji nisu spremni da zrtvuju koju godinu na poslu, koji neprospavan mjesec zbog svoje djece. Djeca koja ostaju zivjeti blizu roditelja i cesto ih posjecuju, pomazu se okarakterisu kao zaostala, retardirana ili psihicki bolesna. Onda roditelji ne zele da ulazu vrijeme, ljubav i rad u djecu koja im nece uzvratiti ljubav nego ce otici cim napune 20 i posjecivati ih jednom ili dva puta godisnje i smjestiti ih u kakvu ustanovu za starije gradjane. Kad pogledam ovako sumirano sta sam napisao tacno vidim sta nije u redu s amerike i zapada generalno. Bijela kuga ubi ko mitraljez a osnovna celija drustva, porodica, se rasipa po fisek kospa.
zagreb1010   •  18 listopada 2017
na nekim slikama sad vec roditelji izgledaju mi malo napuseno...
Homerinho   •  18 listopada 2017
"Što primjećujete na novim slikama?". Da su na njima stariji.
nikolaVg   •  18 listopada 2017
znači poruka je nemojte imati djecu? bzvz
Nick.zg   •  18 listopada 2017
Da, inače, da nisu dobili djecu, vrijeme bi stalo i ne bi utjecalo na njih. Ostali bi vječno mladi... LOL