Britney Spears je napravila umjetničku sliku, a netko je platio 10 000 dolara, i to s razlogom!

6K
Britney Spears je nedavno napravila sliku koju je uspjela prodati za 10 tisuća dolara! Naslikala je cvijeće koristeći vodene boje, a iako njen umjetnički rad nije ni do koljena onima slavog Picassa i ostalih profesionalnih slikara, nije trebalo puno vremena da pronađe kupca.

Svoju sliku je prodala na aukciji, a novac je doniran žrtvama nedavnog pokolja u Las Vegasu te njihovim obiteljima. "Cvijeće u mojoj slici predstavljaju novi početak, upravo u tom duhu moramo svi krenuti naprijed.", rekla je Britney koja je za svoju lijepu gestu dobila puno pohvala. Bilo je i onih koji su joj ismijali sliku tvrdeći da nogama mogu napraviti bolju, no hejtera će biti uvijek... :)

Vezano

Popularno

Najnovije

9 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Sekki   •  8 studenoga 2017
Mozda je dala novac privatno a mozda ne. To je nebitno. Ako novac dodje do onih koji ga trebaju zar je bitno ako je netko dobio pohvalu ili ne? Zar nije vaznije da se ljudima pomogne? Mozda je ovime inspirirale i druge da pomognu.
Hajducka.Cesma   •  8 studenoga 2017
Vidio sam puno gorih od "profi" slikara prodatih za basnoslovne sume
Korisnik222   •  8 studenoga 2017
Evo ukratko što se dogodilo. Nije dala svoj novac u dobrotvorne svrhe. Umjesto toga se izreklamirala pokazujući sise dok slika i napravila od toga šou za samopromociju. Novac je dao netko drugi. Uglavnom, za svoju lijepu gestu je dobila puno pohvala. Ima smisla. Da je bar više takvih dobrotvora.
ajfon   •  8 studenoga 2017
pa nije čak ni loše. simpatično i lijepo od nje.
Sekki   •  8 studenoga 2017
Nije uopce bitno je li slika dobra ili ne ako se radi o dobrotvornoj akciji. Puno je lakse kritizirati druge nego dici dupe i nesto korisno napraviti.