Obrnuo je uloge u seksističkim reklamama pedesetih godina i to se neće svidjeti nekim muškarcima

10K
Svi dobro znamo kakvu su ulogu žene imale u pedesetim godinama prošlog stoljeća. Njihovo je bilo da se brinu o djeci, hrani i domu. Fotograf Eli Rezkallah napravio je projekt pod nazivom "U paralelnom svemiru" putem kojeg je obrnuo uloge muškaraca i žena u tom razdoblju. Mi smo se oduševili, no nekim muškarcima ovo baš i nije sjelo. Što vi kažete?

Vezano

Popularno

Najnovije

8 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Homerinho   •  18 siječnja 2018
Pa danas sve više i jest ovo drugo.
dobraaaaaadobra   •  18 siječnja 2018
Da kroket, kad se "čovječnost" izbaci iz srca, duše i razmišljanja. Tako je nekima toliko normalno bilo trpati ljude u plinske komore, a sinovi, kćeri i unučad pristaša takvog nekadašnjeg razmišljanja, elegantno samo zagovaraju kmetstvo koje spominješ.
nebu_mene_nigdo_pa_ni_index   •  18 siječnja 2018
@kroket, lijepo rečeno
kroket1980   •  18 siječnja 2018
Ljudi su kroz povijest prihvaćali razne uloge i ono nad čim se danas zgražamo nekada je bila normalna pojava. Nekada je robovlasništvo bilo normalno. Danas nije. Nekada je rasizam bio normalan. Danas nije. Nekada je smatrati ženu kućanicom i stavljati ju u inferiorniji položaj naspram muškarca bilo normalno. Danas nije. Danas je normalno biti kmet ispranog mozga u nehumanom kapitalističkom društvu. Normalno je ljude izbacivati na cestu iz njihovih domova i pustiti ih da krepaju tamo. Normalno je da postoje beskućnici, bolesni i gladni. Za sto godina, ako evolucija učini svoje, nećemo ljudima izgledati ništa manji barbari od srednjovjekovnih crkvenih mučitelja i inkvizitora. Stoga, prije nego se krenemo sprdati s poviješću vlastitog roda, zapitajmo se da li možda još gore ne podbacujemo upravo sada, a svoju nehumanost pravdamo svojim mediokritetnim i izdresiranim umom od strane još većih kretena i psihopata koji vode kolo.
zdenko-danko   •  18 siječnja 2018
To su sve nekadašnje američke reklame i mora se reći da su totalno retardirane.