Zračni jastuk mu spasio život: Optužili su ga da je prošao kroz crveno, no snimka je otkrila nešto sasvim drugo

10K
https://www.youtube.com/watch?v=ny01_mvJyjA
Ova snimka je savršen primjer koji pokazuje zbog čega je korisno imati auto kameru. Na jednom raskrižju, mladić se sudario s kombijem, a spasili su ga zračni jastuci koji su se na vrijeme aktivirali. Ubrzo nakon toga došla je policija, a vozačica kombija rekla je policajcima da je mladić prošao kroz crveno te se zabio u nju.

Policajci su došli i do njega kako bi ispričao svoju stranu priče, no riječi nsu bile ni potrebne. Imao je snimku koju im je pokazao, a nakon što su je pogledali, vozačica je dobila kaznu te je morala platiti nastalu štetu.

Vezano

Popularno

Najnovije

7 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
imbrica   •  7 veljače 2018
RGec68/ prolaziš kroz zeleno, iznad tebe se pali žuto, a ti bi usporio???? možda je bolje da staneš u sred križanja! žuto svetlo na semaforu služi zato da oni koji su preblizu križanju da bi na vrijeme stali nakon gašenja zelenog svetla sigurnu prošli kroz njega (križanje) pa to treba napraviti čim prije... http://www.auto-skola-zg-4.hr/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=6 za to vrijeme je drugom smjeru ulaska u križanje CRVENO pa ova tetka iz filmića nema nikakvog opravdanja za svoj bezbrižni ulet !!
sokolimario   •  7 veljače 2018
projektilski, to je to, slažem se!
kljuc_kljuc   •  6 veljače 2018
sva sreća da je imao zračni jastuk.....sigurno biu poginuo ;)
projektilski   •  6 veljače 2018
nije nista klimavo, ako se ne mozes sigurno zaustaviti u trenutku paljenja zutog svjeta moras nastaviti voznju dalje. Njegovo zuto u trenutku ulaska, ne moze znaciti da je zeni bilo zeleno a bome ni zuto jer se svjetla NE preklapaju.
RGec68   •  6 veljače 2018
klimavo, njemu stvarno jest zeleno, ali, netom kako semafor "nestaje'' ispod njegvog retrovizora - pale se žuta svjetla, a lik uopće ne usporava, i pitanje je koja su svjetla u trenutku ulaska u raskršće. Nekak mislim da bi nasa murja to prozvala "nerjeseno" tojest, podijelila krivnju, obzirom da i kombi uletava bez kočenja