Žena pokazala koliko je jednostavno prijeći na zdraviju prehranu i bez problema izgubiti kilograme

17K
Skidanje kilograma nije jednostavno, pogotovo ako niste dovoljno informirani i ne znate što biste trebali jesti, a što ne. Cilj nije što manje jesti i cijeli dan gladovati, umjesto toga potrebno je naći zdrave zamjene proizvoda koje obično koristimo.

Nutricionistica i blogerica Amanta Meixner koristi jednostavne slike kako bi svojim pratiteljima pokazala koliko je zapravo jednostavno prijeći na zdraviju prehranu i na prirodan način izgubiti višak kilograma. U usporedbama često pokazuje koliko je nezdrava hrana kalorično i koliko zdrave hrane umjesto toga možemo pojesti.

No, nema potrebe izbaciti iz prehrane sve što volimo. Amanda preporučuje da i dalje možemo jesti čokoladu ako je volimo, ali prednost daje tamnoj koja je zdravija i obično ima puno manje šećera. U nastavku možete pogledati još zanimljivih zdravih alternativa koje će vam pomoći da se riješite trbuha, ako ne do ovogodišnjeg posjeta plažama, onda bar do iduće godine. :)

Vezano

Popularno

Najnovije

6 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
sabicas   •  15 lipnja 2018
radije ću živjet 10 godina kraće i jest stvari s okusom nego žvakat stiropor
Sekki   •  12 lipnja 2018
Mnogi probaju razlicite dijete sto je u biti vrlo lose. Bitno je pravilno se hraniti. Tko zeli omrsaviti bez dijete preporucam zonu. Neki to zovu dijetom ali u biti nije. Jedino je nezgodno sto se mroa jesti 5x dnevno i da se mora kuhati sto zna biti nezgodno s hrvatskim 12 satnim radnim vremenom.
BurekVI   •  12 lipnja 2018
Sve ovo manje više, ali sapun mi je odvratan, ne ide nikako, niti uz pivu.
imbrica   •  12 lipnja 2018
ne sumnjam u istinitost i ozbiljnost priče, ali kad mi netko veli da umjesto dva decilitra finog masnog vrhnja pojedem "guacamole" iliti nekakvu bezukusnu govnastu masu sa avokadom, onda ja velim - daj odjebi s pizdarijama!! Naime, nije cilj života - jedenje, ali većinu gore navedenog smeća može pojesti samo osoba koja ni malo ne uživa u klopi, nego jede isključivo da preživi... a to mi nije neka fora... čemu ti služi dug i zdrav život ako ne uživaš u njemu... or is it just me?
mutikaša   •  11 lipnja 2018
Nikako doći do kraja.