PROFESORI IZ PAKLA Nadajmo se da naša djeca nikad neće imati posla s ovakvim nastavnicima

6K
https://www.youtube.com/watch?v=VCqefi7Z8Do
Odgajanje djece nije nimalo jednostavno, pogotovo kad je riječ o tuđoj djeci koju moraš naučiti pisati, računati i pripremiti ih za sve ono što će im jednog dana biti potrebno u životu. Zbog toga ni posao učitelja odnosno profesora nije nimalo lak.

Iako ima zaista divnih profesora koji se često u suzama rastaju od svojih učenika, postoje i oni koji očito nemaju nimalo talenta. Vrijeđaju učenike, deru se na njih, u nekim slučajevima čak dolazi i do prijetnji i fizičkih obračuna. A postoje i oni koji jednostavno polude kada učenici nešto ne rade kako treba.

Nastavnici iz ovog videa pokazali su što NE raditi kada imate posla s djecom. Najstrašnija je snimka profesora iz engleskog koji je djevojčicu počeo psihički maltretirati pred čitavim razredom... no na kraju je dobio ono što je zaslužio. :)

Vezano

Popularno

Najnovije

3 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
mutikaša   •  29 lipnja 2018
Većina ovih snimaka pokazuje duboku frustraciju ljudi koji se bave odgojem djece. Nepoštovani od sistema, roditelja i djece, potplaćenost... zapravo je tužno i ne leži krivnja (samo) u profesorima. S druge strane, debeli je zaslužio nogu u jaja. :B
đoniđoni   •  28 lipnja 2018
i za smetlara treba imati vezu ili biti u HNS-u
dolarUS   •  28 lipnja 2018
Ko god da je napisao ovaj naslov ili jos nema djecu lili ima totalno iskrivljenu sliku o zivotu. Radije bih sad vratio one nastavnike iz Ex Yu perioda 80-tih godina kada sam i ja isao u osnovnu skolu nego gledao ovaj, sve vise American like, sistem gdje ne mozes povisiti ton u ucionici, u kuci, na igrealistu a djeca masovno umiru od overdosea. Ko danas smije pustiti dijete od 7 do 14 godina samo izvan kuce da se igra u urbanom naselju? Koliko nas se igralo 80 i neke na ulici u tom uzrastu? Koliko je tada bilo divljanja mladih u skupim autoimobilima po ulici kojima niko nista ne smije? Koliko ih ima danas? Silovanja, kidnapovanja, kriminal, otmice, ubistva, droga. Kome su tada bili poznati ovi pojmovi? Hebo ja demokratiju. Onaj momak iz video sto onako bahato kremu prema profesoru govoreci: "Vi to na mene galamite" u cilju zastrasivanja bi po meni automatski dobio ispis iz skole bez mogucnosti upisa u bilo koju drugu skolu do 35 godine. Do tada bi radio kao smecar ili baustelac a poslij